משחק סודי לPS3 שמפתחת BBC אמור להפיל אותנו מהרגליים?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.thesixthaxis.com/2009/05/12/ ... der-wraps/
מעניין, כביכול הראו לאיזה עיתונאי טריילר שהשאיר אותו פעור פה, החתימו אותו כמובן על NDA - והוא לא יכול לומר דבר - מה שכן - זה משחק שאפילו עוד לא הודיעו עליו... כלומר זה לא RAIN או MAG - בקיצור מעניין - ואמור לצאת ב-2009.
מעניין, כביכול הראו לאיזה עיתונאי טריילר שהשאיר אותו פעור פה, החתימו אותו כמובן על NDA - והוא לא יכול לומר דבר - מה שכן - זה משחק שאפילו עוד לא הודיעו עליו... כלומר זה לא RAIN או MAG - בקיצור מעניין - ואמור לצאת ב-2009.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא סובל HYPE מזוייף. מה שיש לך ביד כרגע זה... כלום. לא שם, לא ז'אנר שלא לדבר על תמונות או סירטוני גיימפלי- אז ממה אני אמור להתרגש?
ברגע שיחררו סירטוני גיימפליי נמשיך את הדיון.
ד"א - משחק שיוצא השנה ועדיין אין עליו שום מידע? לא נשמע למישהו מסריח? בד"כ מידע על משחקים משוחרר כמעט שנתיים לפני השקתם ולא כמה חודשים לפני (אנחנו כבר לקראת אמצע 2009 להזכירכם).
מה שכן, אני קצת מצפה ל E3 כי סוני הכריזו שזו תהיה התערוכה הכי מעניינת מאז השקת ה PS3. למרות שלמדתי לקחת הכרזות בעירבון מוגבל אני מקווה שהם ישיקו משהו מעניין ולא סתם ידברו. עוד חודש נדע...
ד"א - משחק שיוצא השנה ועדיין אין עליו שום מידע? לא נשמע למישהו מסריח? בד"כ מידע על משחקים משוחרר כמעט שנתיים לפני השקתם ולא כמה חודשים לפני (אנחנו כבר לקראת אמצע 2009 להזכירכם).
מה שכן, אני קצת מצפה ל E3 כי סוני הכריזו שזו תהיה התערוכה הכי מעניינת מאז השקת ה PS3. למרות שלמדתי לקחת הכרזות בעירבון מוגבל אני מקווה שהם ישיקו משהו מעניין ולא סתם ידברו. עוד חודש נדע...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני עדיין מתרגש מההודעה המטורפת הקודמת על הורדת מחיר ה PS2 ל 100 דולרים.Huber כתב:לא סובל HYPE מזוייף. מה שיש לך ביד כרגע זה... כלום. לא שם, לא ז'אנר שלא לדבר על תמונות או סירטוני גיימפלי- אז ממה אני אמור להתרגש?![]()
מה שכן, אני קצת מצפה ל E3 כי סוני הכריזו שזו תהיה התערוכה הכי מעניינת מאז השקת ה PS3. למרות שלמדתי לקחת הכרזות בעירבון מוגבל אני מקווה שהם ישיקו משהו מעניין ולא סתם ידברו. עוד חודש נדע......
ועל ה Home שיביא מיליוני לקוחות חדשים.
הקיצר, תביאו משחקים איכותיים ותפסיקו למכור לנו לוקשים
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
פאבל - בגלל זה אמרתי שאני ממתין ומנמיך ציפיות - אבל מה הקשר בין סוני ל"תביאו לי משחקים"? את הפנייה הזו אתה צריך להפנות לבתי התוכנה/מפתחי המשחקים ולא לסוני.