משחק סודי לPS3 שמפתחת BBC אמור להפיל אותנו מהרגליים?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

http://www.thesixthaxis.com/2009/05/12/ ... der-wraps/

מעניין, כביכול הראו לאיזה עיתונאי טריילר שהשאיר אותו פעור פה, החתימו אותו כמובן על NDA - והוא לא יכול לומר דבר - מה שכן - זה משחק שאפילו עוד לא הודיעו עליו... כלומר זה לא RAIN או MAG - בקיצור מעניין - ואמור לצאת ב-2009.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

לא סובל HYPE מזוייף. מה שיש לך ביד כרגע זה... כלום. לא שם, לא ז'אנר שלא לדבר על תמונות או סירטוני גיימפלי- אז ממה אני אמור להתרגש? :roll:

ברגע שיחררו סירטוני גיימפליי נמשיך את הדיון.

ד"א - משחק שיוצא השנה ועדיין אין עליו שום מידע? לא נשמע למישהו מסריח? בד"כ מידע על משחקים משוחרר כמעט שנתיים לפני השקתם ולא כמה חודשים לפני (אנחנו כבר לקראת אמצע 2009 להזכירכם).

מה שכן, אני קצת מצפה ל E3 כי סוני הכריזו שזו תהיה התערוכה הכי מעניינת מאז השקת ה PS3. למרות שלמדתי לקחת הכרזות בעירבון מוגבל אני מקווה שהם ישיקו משהו מעניין ולא סתם ידברו. עוד חודש נדע...

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

גם לי זה נשמע כמו ניסיון ליצר HYPE מזויף. כשיצא דמו אראה אם שווה בדיקה או לא.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

Huber כתב:לא סובל HYPE מזוייף. מה שיש לך ביד כרגע זה... כלום. לא שם, לא ז'אנר שלא לדבר על תמונות או סירטוני גיימפלי- אז ממה אני אמור להתרגש? :roll:

ברגע שיחררו סירטוני גיימפליי נמשיך את הדיון.

ד"א - משחק שיוצא השנה ועדיין אין עליו שום מידע? לא נשמע למישהו מסריח? בד"כ מידע על משחקים משוחרר כמעט שנתיים לפני השקתם ולא כמה חודשים לפני (אנחנו כבר לקראת אמצע 2009 להזכירכם).

מה שכן, אני קצת מצפה ל E3 כי סוני הכריזו שזו תהיה התערוכה הכי מעניינת מאז השקת ה PS3. למרות שלמדתי לקחת הכרזות בעירבון מוגבל אני מקווה שהם ישיקו משהו מעניין ולא סתם ידברו. עוד חודש נדע...
...
אני עדיין מתרגש מההודעה המטורפת הקודמת על הורדת מחיר ה PS2 ל 100 דולרים.
ועל ה Home שיביא מיליוני לקוחות חדשים.
הקיצר, תביאו משחקים איכותיים ותפסיקו למכור לנו לוקשים
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #5 

פאבל - בגלל זה אמרתי שאני ממתין ומנמיך ציפיות - אבל מה הקשר בין סוני ל"תביאו לי משחקים"? את הפנייה הזו אתה צריך להפנות לבתי התוכנה/מפתחי המשחקים ולא לסוני.

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #6 

לא נכון,
1. תחת סוני נמצאים הבתי- פיתוח הכי מבטיחים
2. בתור מפיצת החומרה יש לה מחוייבות כלפי הלקוחות לספק משחקים אם first party ואם THIRD PARETY

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”