פתרון נחמד לניגון סרטי BD מלאים דרך mediaportal ו- TMT

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 363
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

לפני שבוע בערך התחדשתי ב- asus xonar.
רכשתי את כרטיס זה על מנת לנגן סרטי BD מלאים ישירות מה- HTPC שברשותי.
ביחד עם הכרטיס מקבלים את התוכנה TMT של arcsoft שיודעת לנגן בצורה מוצלחת את הסרטי ה- BD ולעשות passtrough לאודיו ישירות לרסיבר.
הבעיה הגדולה שלי הייתה שכמשתמש mediaportal רציתי להמשיך להשתמש בתוכנה זאת עבור כל הסרטים ולא רק עבור הסרטים שהם ריפים מהרשת.
לאחר חיפוש וכמה ניסיות כושלים גיליתי שיש ל- plugin - moving pictures שבו אני משתמש את היכולת להפעיל תוכנה חיצונית כאשר הוא מזהה בסריקה מבנה של BD מלאה!
את האופציה מפעילים ע"י תפריט המתקדמים שעליו ניגשים דרך ה- TAB about.
בדקתי את זה על מספר סרטים וזה עובד מצויין, אז למי שיש asus xonar רוצה להמשיך להשתמש ב- mediaportal זה פתרון מצויין לדעתי.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

יפה מאוד, אבל מה קורה במידה ויש כתובית חיצונית? רוב הבלוריי , בהנחה ולא משכירים, אינם באים עם כתובית עברית

esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

במקרה זה הייתי משתמש ב- tsmuxer יחד עם הכתובית המתאימה ורק הקובץ *.m2ts ויוצר דיסק BD חדש.
אמנם אתה מאבד את התפריטים אבל מרוויח כתוביות. כמו שנאמר היא אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

esoreanu,
הכרטיס מעביר את כל הפורמטים החדשים?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #5 

esoreanu כתב:במקרה זה הייתי משתמש ב- tsmuxer יחד עם הכתובית המתאימה ורק הקובץ *.m2ts ויוצר דיסק BD חדש.
אמנם אתה מאבד את התפריטים אבל מרוויח כתוביות. כמו שנאמר היא אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...
...
ניסיתי... אבל שזה הגיע ל 40%, ה RAM שלי נסתם והמחשב נתקע... לא מבין למה זה קורה...
דווקא מחשב חזק ולא היה עומס על המעבד...

esoreanu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אף פעם לא ניסיתי לעשות MUX עם כתוביות בעיברית, אבל אתמול הרצתי 3 סרטים דרך ה- muxer בשביל ליצור מבנה BD חדש וכולם צלחו את התהליך. באיזה גירסא של tsmuxer אתה משתמש? כי הם מעדכנים את התוכנה באופן די שכיח.

ו- BigDragoon הכרטיס מעביר את כל הפורמטים, הבעיה היחידה היא עם LPCM שצריך לדאוג שההגדרה שלך תואמת למקור אחרת יווצר עיבוד על המידע.
בכל מקרה הכרטיס לא נקי מבעיות (יש בעיית איבוד סיגנל שדי מרגיזה, אבל פתרתי אותה בסוף די בקלות) אבל הוא כן עושה את העבודה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”