שאלה לגבי מחיר ל PV80
מצטרף לשאלה של GUY 11.
כמו כן, אני מצאתי חנות מתמחה שמוכנה למכור לי את המסך כולל הובלה התקנה אחריות 5 שנים של יורוקום וכבלים ב 8150. אני מכיר את החנות והיא אמינה מאוד (בפתח תקווה). אם יש עוד מתענינים אשר רוצים לקנות שיגיבו כאן ואני אפנה לחנות לגבי מחיר למפר מסכים במקביל במטרה לקבל מחיר אטרקטיבי.
כמו כן, באיזה כבלים מומלץ לי להתשמש בהתקנה?
תודה!
אילן
כמו כן, אני מצאתי חנות מתמחה שמוכנה למכור לי את המסך כולל הובלה התקנה אחריות 5 שנים של יורוקום וכבלים ב 8150. אני מכיר את החנות והיא אמינה מאוד (בפתח תקווה). אם יש עוד מתענינים אשר רוצים לקנות שיגיבו כאן ואני אפנה לחנות לגבי מחיר למפר מסכים במקביל במטרה לקבל מחיר אטרקטיבי.
כמו כן, באיזה כבלים מומלץ לי להתשמש בהתקנה?
תודה!
אילן
גיא, מצורף לינק לשרשור שפתחתי בנושא http://www.hometheater.co.il/vt83446
מצאתי ביקורת על הדגם המחליף של PV80 ונראה שהוא פחות מוצלח...
אני 'עומד על הגדר' עכשיו ומחכה לקנות PV80. מצד אחד אני לפני מעבר דירה עוד כחודשיים מורכב ולא בא לי שמסך חדש יעמוד במחסן, מצד שני עוד חודשיים אולי כבר לא ישארו PV80 במלאי? או שהדגם החדש בסוף יתברר כמוצלח מאוד ובמחיר דומה ואז אתבאס שרצתי לקנות...
מצד שני פלזמה של סמסונג זה כם אופצייה לא רעה כ"כ ושם לא שמעתי שיש החלפת דגמים בקרוב, לכן אני עדיין מחכה.
אם למישהו יש חדשות מוסמכות לגבי הגעת הדגם המחליף של PV80 ואיך זה ישפיע אשמח לשמוע.
אני 'עומד על הגדר' עכשיו ומחכה לקנות PV80. מצד אחד אני לפני מעבר דירה עוד כחודשיים מורכב ולא בא לי שמסך חדש יעמוד במחסן, מצד שני עוד חודשיים אולי כבר לא ישארו PV80 במלאי? או שהדגם החדש בסוף יתברר כמוצלח מאוד ובמחיר דומה ואז אתבאס שרצתי לקנות...
מצד שני פלזמה של סמסונג זה כם אופצייה לא רעה כ"כ ושם לא שמעתי שיש החלפת דגמים בקרוב, לכן אני עדיין מחכה.
אם למישהו יש חדשות מוסמכות לגבי הגעת הדגם המחליף של PV80 ואיך זה ישפיע אשמח לשמוע.
תודה.orib כתב:גיא, מצורף לינק לשרשור שפתחתי בנושא http://www.hometheater.co.il/vt83446
אם למישהו יש חדשות מוסמכות לגבי הגעת הדגם המחליף של PV80 ואיך זה ישפיע אשמח לשמוע....
קראתי את הביקורת על הפנסוניק החדשה ברייטינג האחרון ולא נראה שיש באמת התקדמות,למרות שקצת קשה לקבוע כי זה היה יותר כמו התרשמות אישית של רן לוי מאשר סקירה רצינית כמו שעופר עושה.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היום חבר שלי קנה את ה 42PV80 ב 5500 בטרקלין כולל התקנה ומתקן תליה. אחריות 5 שנים יורוקום. לדעתי אין מצב שהדגם החדש יעלה אותו דבר חודשים רבים , הרי זו הסיבה שמחיר הדגם הנוכחי יורד - כניסת דגמים חדשים.
קיבלתי הרגע הצעה אטרקטיבית על ה PV8 אצל אבי סופר (חבר של חבר) באלנבי עם אחריות של יבואן מקביל (אחריות לשנתיים)וכנראה שאני אלך על זה.
כשזה יהיה סופי (אולי בערב) אני אעדכן.
ובררתי גם אצל ארמגדון ר"ג וזימקס יגאל אלון והמחירים שם זהים:
PV8 4600
PV80 5600
כמובן עם אחריות של יורקום,הובלה והתקנה.
כשזה יהיה סופי (אולי בערב) אני אעדכן.
ובררתי גם אצל ארמגדון ר"ג וזימקס יגאל אלון והמחירים שם זהים:
PV8 4600
PV80 5600
כמובן עם אחריות של יורקום,הובלה והתקנה.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני החלטתי לנסות להזמין ביום ראשון את הPV80 גודל 50
נראה לי שביחס עלות תועלת ובהתאם לשימוש הצפוי, זה דיל שקשה להתחרות בו.
ניסיתי היום ליצור קשר עם אבי סופר טלפונית אך לא היה שם מענה. אולי לא עובדים שם ביום שישי.
לגבי מסך לחדר השינה בגודל 37 אני עדיין בהתלבטות.
רק היום הסתבר לי שכמה מסכים שהיו אצלי ברשימה לא תומכים ב1080P.
אני מעדיף אם כבר אני רוכש מסך HDR אז שלפחות יהיה מסוגל לתמוך בסיגנל 1080P
בנתיים אני ממשיך לחפש.
נראה לי שביחס עלות תועלת ובהתאם לשימוש הצפוי, זה דיל שקשה להתחרות בו.
ניסיתי היום ליצור קשר עם אבי סופר טלפונית אך לא היה שם מענה. אולי לא עובדים שם ביום שישי.
לגבי מסך לחדר השינה בגודל 37 אני עדיין בהתלבטות.
רק היום הסתבר לי שכמה מסכים שהיו אצלי ברשימה לא תומכים ב1080P.
אני מעדיף אם כבר אני רוכש מסך HDR אז שלפחות יהיה מסוגל לתמוך בסיגנל 1080P
בנתיים אני ממשיך לחפש.