קבצי ISO של בלוריי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לאחרונה אני רואה עוד ועוד כאלה קבצים, שהם בעם UDF ISO של בלוריי (או אפילו AVCHD שהוכן עבור PS3).
משום מה תמיד הייתי משתמש ב-ISO BUSTER ופותח אותם.
אתמול יצא לי לשחק עם אחד כזה (גירסא גרמנית של האלמנט החמישי שרציתי לראות אם היא איכותית יותר ממה שיש לי כבר אצלי. ושכחתי לפתוח את זה עם ISO BUSTER.
להפתעתי גם ה-DUNE BD PRIME וגם ה-TVIX 6500 פתחו את הקובץ בלי להתבלבל. הם מיד הבינו שזה בלוריי והכל עבד...
קטע גדול...
יש עוד נגנים שיודעים לעבוד ישירות עם ISO כזה?
משום מה תמיד הייתי משתמש ב-ISO BUSTER ופותח אותם.
אתמול יצא לי לשחק עם אחד כזה (גירסא גרמנית של האלמנט החמישי שרציתי לראות אם היא איכותית יותר ממה שיש לי כבר אצלי. ושכחתי לפתוח את זה עם ISO BUSTER.
להפתעתי גם ה-DUNE BD PRIME וגם ה-TVIX 6500 פתחו את הקובץ בלי להתבלבל. הם מיד הבינו שזה בלוריי והכל עבד...
קטע גדול...
יש עוד נגנים שיודעים לעבוד ישירות עם ISO כזה?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
6500 יודע לקרוא זה לא חדש , אבל מגמגם גם מדיסק פנימי,
ניסיתי מעל חמישה קבצים וכולם גימגמו,
הכי פשוט זה לחלץ את ה BDMV ולהריץ את הבלוריי , אני משתמש ב DAEMON TOOLS הכי פשוט שיש,
ניסיתי מעל חמישה קבצים וכולם גימגמו,
הכי פשוט זה לחלץ את ה BDMV ולהריץ את הבלוריי , אני משתמש ב DAEMON TOOLS הכי פשוט שיש,
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כבר לפני חודש נראה לי שמישהו ציין פה שה- 6500 "אוכל" את ה- ISO.

אם הבנת שצריך גם להתקין דרייב עבור מערכת קבצים UDF, אז כן- זה מאוד פשוט לפתוח עם Daemon tools..Rino כתב: הכי פשוט זה לחלץ את ה BDMV ולהריץ את הבלוריי , אני משתמש ב DAEMON TOOLS הכי פשוט שיש,...
- Rino
- חבר מכור קשה

בטח שהבנתי , אתה שלחת לי את הקובץGiliboy כתב:כבר לפני חודש נראה לי שמישהו ציין פה שה- 6500 "אוכל" את ה- ISO.
אם הבנת שצריך גם להתקין דרייב עבור מערכת קבצים UDF, אז כן- זה מאוד פשוט לפתוח עם Daemon tools..Rino כתב: הכי פשוט זה לחלץ את ה BDMV ולהריץ את הבלוריי , אני משתמש ב DAEMON TOOLS הכי פשוט שיש,...
...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא התעמקתי יותר מדי לגבי הגמגומים, מטרת הבדיקה היתה בעיקר לראות אם איכות הסרט טובה יותר מהגירסא שהיתה לי והתשובה היתה חד משמעית לא (אז הקובץ נמחק די בזריזות)...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כייף לך.Rino כתב:בטח שהבנתי , אתה שלחת לי את הקובץGiliboy כתב:כבר לפני חודש נראה לי שמישהו ציין פה שה- 6500 "אוכל" את ה- ISO.
......
אני התחרבשתי עם זה לא מעט..
- Rino
- חבר מכור קשה

גם לי לקח זמן עם זה,Giliboy כתב:כייף לך.Rino כתב:בטח שהבנתי , אתה שלחת לי את הקובץGiliboy כתב:כבר לפני חודש נראה לי שמישהו ציין פה שה- 6500 "אוכל" את ה- ISO.
......
אני התחרבשתי עם זה לא מעט.....
התקנה , איתחול , הסרה ושוב התקנה ושוב אתחול....
לא ברור מה היה אבל זה עובד