חברת YES לא עומדת בהיתחיבויותיה
כשהיתחברתי ליס ליפני שמונה חודשים קיבלתי היתחייבות שכאשר יצא המקס HD ישדרגו אותי ללא עלות רק מה סוכן חלקלק כתב את ההיתחיבות בכתב יד על החוזה,
כשהיתקשרתי ליפני שבוע בכדי לממש את ההיתחיבות נאמר לי שזה אומנם ללא עלות אבל אני צריך לחדש את ההיתחיבות לשלוש שנים.
כמובן שלא היסכמתי אחרי שבוע נימלחתי בדעתי והיסכמתי להיתחיב כי כיום ביגלל סירבול של שני ממרים אני לא צופה ביכלל ב HD.
כשהיתקשרתי הם אמרו לי שאין כזה דבר ואני אצטרך גם לשלם 9.90 בחודש וגם עלות התקנה וכל מה שהסוכן כתב בכתב ידו הם לא מחויבים לו כמובן שהיתעצבנתי ודיברתי עם האחראית שלא היסכימה לבטל את החיוב+ עלות ההתקנה
אני אובד עצות מה לעשות ?
הכוח בידהם ואני נישאר בלי כלום אם אתנתק הקנס שלי 1000 ש"ח
למישהו יש רעיון?
כשהיתקשרתי ליפני שבוע בכדי לממש את ההיתחיבות נאמר לי שזה אומנם ללא עלות אבל אני צריך לחדש את ההיתחיבות לשלוש שנים.
כמובן שלא היסכמתי אחרי שבוע נימלחתי בדעתי והיסכמתי להיתחיב כי כיום ביגלל סירבול של שני ממרים אני לא צופה ביכלל ב HD.
כשהיתקשרתי הם אמרו לי שאין כזה דבר ואני אצטרך גם לשלם 9.90 בחודש וגם עלות התקנה וכל מה שהסוכן כתב בכתב ידו הם לא מחויבים לו כמובן שהיתעצבנתי ודיברתי עם האחראית שלא היסכימה לבטל את החיוב+ עלות ההתקנה
אני אובד עצות מה לעשות ?
הכוח בידהם ואני נישאר בלי כלום אם אתנתק הקנס שלי 1000 ש"ח
למישהו יש רעיון?
נערך לאחרונה על ידי maors3 ב 14/05/2009 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני לא חושב שהם יכולים להתנער ממה שכתב סוכן שמייצג אותם.
הרי אם כך אין שום מילה לאף סוכן.
אם תחשוב על זה, אתה הרי לא מדבר עם "יס", "יס" זו חברה ואתה מדבר עם נציגיה, שירות לקוחות, שימור לקוחות או סוכנים.
שווה לבדוק את זה אצל מישהו מוסמך יותר כמו עו"ד, יכול להיות שיש לך עילה להתנתק מהם ללא קנס ואולי אפילו יותר מזה.
הרי אם כך אין שום מילה לאף סוכן.
אם תחשוב על זה, אתה הרי לא מדבר עם "יס", "יס" זו חברה ואתה מדבר עם נציגיה, שירות לקוחות, שימור לקוחות או סוכנים.
שווה לבדוק את זה אצל מישהו מוסמך יותר כמו עו"ד, יכול להיות שיש לך עילה להתנתק מהם ללא קנס ואולי אפילו יותר מזה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לפי מה שאני יודע, כל מה שכתוב בחוזה מחייב!
אז זהוא שלא שימור לקוחות אמרו לי מאיפה הם יכולים לדעת אם לא הוספת את זה בכתב ידךBigDragoon כתב:לפי מה שאני יודע, כל מה שכתוב בחוזה מחייב!...
ניראה לי הדרך היחידה תההיה להיתנתק לשלם את הקנס וליתבוע בבית מישפט לתביעות קטנות העיניין הוא שאתה אף פעם לא יודע איך זה יגמר אפילו בתיק כ"כ פעוט.
ניראה לי שגם אפנה לאמון הציבור וניראה מה יש להם להגיד על זה
- AviBiton
- גורו HTmobile

הוא לא חתם ליד מה שהוא הוסיף בכתב יד?maors3 כתב:אז זהוא שלא שימור לקוחות אמרו לי מאיפה הם יכולים לדעת אם לא הוספת את זה בכתב ידךBigDragoon כתב:לפי מה שאני יודע, כל מה שכתוב בחוזה מחייב!...
ניראה לי הדרך היחידה תההיה להיתנתק לשלם את הקנס וליתבוע בבית מישפט לתביעות קטנות העיניין הוא שאתה אף פעם לא יודע איך זה יגמר אפילו בתיק כ"כ פעוט.
ניראה לי שגם אפנה לאמון הציבור וניראה מה יש להם להגיד על זה![]()
...
אין להם העתק של החוזה?
היה לי מקרה מאוד דומה עם סלקום בסוף הם נאלצו להכים לתנאי החוזה שנחתם ע"י הסוכן, לצרות שתירצו שהיה סוכן "סורר" לפי דבריהם ופוטר (אני מניח שבלי קשר אלי)
הם הוציאו לנו את המיץ אבל עד שהם הסכימו וגם כיום אני לא מקבל 100% מההטבות שמגיעות לי, חברות התקשורת (ולא רק) בארץ פשוט מתנהלות בעריצות אל מול הלקוחות הפרטיים כי הן יודעות שלאף אחד אין את הזמן והכוח להגרר לבית משפט על הדברים האלה,
ואין התארגנות צרכנית גדולה ומסודרת שמאיימת עליהן.
הם הוציאו לנו את המיץ אבל עד שהם הסכימו וגם כיום אני לא מקבל 100% מההטבות שמגיעות לי, חברות התקשורת (ולא רק) בארץ פשוט מתנהלות בעריצות אל מול הלקוחות הפרטיים כי הן יודעות שלאף אחד אין את הזמן והכוח להגרר לבית משפט על הדברים האלה,
ואין התארגנות צרכנית גדולה ומסודרת שמאיימת עליהן.
אמון הציבור לא יאמרו לך דבר ואל תתלה הרבה תקוות בהם. אתה תצטרך לפנות אליהם עם תלונה בכתב וכל מה שהם עושים זה מעבירים את תלונתך ומבקשים את תגובת בית העסק. בזה מסתיים הטיפול שלהם. לעיתים בית העסק מתעלם מפנייתם ואין להם כל יכולת לעשות דבר בנידון. לעיתים בית העסק יציע לך פשרה, ולעיתים ידחה כל טענותיך ואז אמון הציבור יאמרו לך שאתה רשאי לפנות לבית דין לתביעות קטנות. משך הטיפול שלהם הינו שבועות רבים. לא מהם תבוא ישועתך.maors3 כתב:אז זהוא שלא שימור לקוחות אמרו לי מאיפה הם יכולים לדעת אם לא הוספת את זה בכתב ידךBigDragoon כתב:לפי מה שאני יודע, כל מה שכתוב בחוזה מחייב!...
...
לא הוא לא חתם ואולי פה הטעות שליtheAman כתב:הוא לא חתם ליד מה שהוא הוסיף בכתב יד?maors3 כתב:אז זהוא שלא שימור לקוחות אמרו לי מאיפה הם יכולים לדעת אם לא הוספת את זה בכתב ידךBigDragoon כתב:לפי מה שאני יודע, כל מה שכתוב בחוזה מחייב!...
...
אין להם העתק של החוזה?...
לא ידעתי שצריך עו"ד בשביל לחתום חוזה עים יס
- AviBiton
- גורו HTmobile

כלל אצבע לגבי כל החברות הנ"ל (סלולרי, כבלים, אינטרנט וכו'...) אין הבטחות בע"פ, צריך שהכל יהיה כתוב וחתום.maors3 כתב:לא הוא לא חתם ואולי פה הטעות שליtheAman כתב:הוא לא חתם ליד מה שהוא הוסיף בכתב יד?maors3 כתב:אז זהוא שלא שימור לקוחות אמרו לי מאיפה הם יכולים לדעת אם לא הוספת את זה בכתב ידךBigDragoon כתב:לפי מה שאני יודע, כל מה שכתוב בחוזה מחייב!...
...
אין להם העתק של החוזה?...
לא ידעתי שצריך עו"ד בשביל לחתום חוזה עים יס...
אם העסקה נעשתה טלפונית אז:
1 - תקליט את השיחה.
2 - תדאג שישלחו לך חוזה ובו כל הפרטים וזאת לפני שאתה מאשר את העסקה!
מגעיל, נכון, אבל זה מה יש ואם לא תעבוד כך, כנראה (לא בטוח ולא תמיד) שלא תקבל מה שהובטח ותסתבך בהתחייבויות, קנסות ועוד...
לא יעזור כלום!!!
היה לי סיפור דומה איתם הובטח גם לי HD MAX בחינם. לא רק שלא קיבלתי עוד ניסו לרמז שאולי אני משקר.
לצערי ההבטחה הזו נעשתה עם שימור לקוחות לפני כמה חודשים וברוב טיפשותי שכחתי להקליט. אז הגיעו מים עד נפש , אמרתי להם יפה שלום שילמתי 600 שקל כנס עזיבה (שזה מרתיח) ופשוט עזבתי!
עכשיו אני חושב אולי לעבור ללווין פרטי אבל בנתיים מסתדר עם מה שיש לי (מהמחשב וספריית הDVD הקרובה לביתי)
אני מציע שכל מי שיש לו סיפור כזה עם YES או HOT שפשוט יעזוב. הם יודעים שאנחנו מפחדים משינוי שהם מחזיקים אותנו בביצים עם תשלומי הכנס האלה (שהם חוצפה בכל קנה מידה) פשוט להתחיל אקסדוס של מנויים שהם יבנו שהתנהלות כזו לא מקובלת על הלקוחות.
היה לי סיפור דומה איתם הובטח גם לי HD MAX בחינם. לא רק שלא קיבלתי עוד ניסו לרמז שאולי אני משקר.
לצערי ההבטחה הזו נעשתה עם שימור לקוחות לפני כמה חודשים וברוב טיפשותי שכחתי להקליט. אז הגיעו מים עד נפש , אמרתי להם יפה שלום שילמתי 600 שקל כנס עזיבה (שזה מרתיח) ופשוט עזבתי!
עכשיו אני חושב אולי לעבור ללווין פרטי אבל בנתיים מסתדר עם מה שיש לי (מהמחשב וספריית הDVD הקרובה לביתי)
אני מציע שכל מי שיש לו סיפור כזה עם YES או HOT שפשוט יעזוב. הם יודעים שאנחנו מפחדים משינוי שהם מחזיקים אותנו בביצים עם תשלומי הכנס האלה (שהם חוצפה בכל קנה מידה) פשוט להתחיל אקסדוס של מנויים שהם יבנו שהתנהלות כזו לא מקובלת על הלקוחות.
התשלום הוא באמצאות כרטיס אשראי כך שאין דרך לבטלsagioto כתב:אם אתם בטוחים שמבחינה חוקית אתם צודקים אז למה לשלם את הקנס התחייבות? פשוט לבטל את הוראת הקבע,
אם הם רוצים שיתבעו, גם ככה תצאו צודקים - לא שבאמת מישהו יתבע על 600 שקל,
עשיתי את זה בעבר עם 012...
היום אדבר עם הסוכן שהחתים אותי בלהט וניראה מה יש לו להגיד בנושא ורק אח"כ אחליט מה לעשות במידה ולא אקבל את המובטח אתנתק ואתבע אותם בבית מישפט .
הוראת קבע בכרטיס אשראי ניתנת לביטול מיידי ע"י שיחת טלפון לחברת האשראי ומשלוח פקס. אם החלטת להתנתק, תוכל למנוע בכך נזק כספי לעצמך מאותה נקודה ואילך.maors3 כתב:התשלום הוא באמצאות כרטיס אשראי כך שאין דרך לבטלsagioto כתב:אם אתם בטוחים שמבחינה חוקית אתם צודקים אז למה לשלם את הקנס התחייבות? פשוט לבטל את הוראת הקבע,
היום אדבר עם הסוכן שהחתים אותי בלהט וניראה מה יש לו להגיד בנושא ורק אח"כ אחליט מה לעשות במידה ולא אקבל את המובטח אתנתק ואתבע אותם בבית מישפט ....
לא ידעתי שיש אפשרות כזאת אבדוק עם חברת האשראיmoshe236 כתב:הוראת קבע בכרטיס אשראי ניתנת לביטול מיידי ע"י שיחת טלפון לחברת האשראי ומשלוח פקס. אם החלטת להתנתק, תוכל למנוע בכך נזק כספי לעצמך מאותה נקודה ואילך.maors3 כתב:התשלום הוא באמצאות כרטיס אשראי כך שאין דרך לבטלsagioto כתב:אם אתם בטוחים שמבחינה חוקית אתם צודקים אז למה לשלם את הקנס התחייבות? פשוט לבטל את הוראת הקבע,
היום אדבר עם הסוכן שהחתים אותי בלהט וניראה מה יש לו להגיד בנושא ורק אח"כ אחליט מה לעשות במידה ולא אקבל את המובטח אתנתק ואתבע אותם בבית מישפט .......
בכל אופן תודה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
קוראים לזה "הכחשת עסקה".maors3 כתב:לא ידעתי שיש אפשרות כזאת אבדוק עם חברת האשראיmoshe236 כתב:הוראת קבע בכרטיס אשראי ניתנת לביטול מיידי ע"י שיחת טלפון לחברת האשראי ומשלוח פקס. אם החלטת להתנתק, תוכל למנוע בכך נזק כספי לעצמך מאותה נקודה ואילך.maors3 כתב:התשלום הוא באמצאות כרטיס אשראי כך שאין דרך לבטלsagioto כתב:אם אתם בטוחים שמבחינה חוקית אתם צודקים אז למה לשלם את הקנס התחייבות? פשוט לבטל את הוראת הקבע,
היום אדבר עם הסוכן שהחתים אותי בלהט וניראה מה יש לו להגיד בנושא ורק אח"כ אחליט מה לעשות במידה ולא אקבל את המובטח אתנתק ואתבע אותם בבית מישפט .......
בכל אופן תודה....
אתה יוצר קשר עם חברת האשראי, אומר כי מבחינתך לא קיבלת את השירות.
הם מצידם קודם כל מזכים את חשבונך/ואו מפסיקים חיוב נוסף, יוצרים קשר עם בית העסק ומנסים לברר ולקבל אסמכתא לכל חיוב שבוצע בכרטיס האשראי שלך.
מקסימום תשלם לחברת הארשאי, אם בסופו של דבר יתברר כי העסקה כשרה, סכום של 15 ש"ח, אם אני לא טועה (כך לפחות זה בלאומי קארד).
זה לא אומר ש- YES לא יכולים לתבוע אותך על אי עמידה בתשלום.
עשיתי את פעם מול HOT. אם מתחשק לך, תוכל לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... E4&start=0
בהצלחה
נא לא להתבלבל! ביטול הוראת קבע בכרטיס אשראי והכחשת עסקה הם שני דברים שונים. הכחשת עסקה - פשוטו כמשמעו. ביטול הוראת קבע - תוך 24 שעות מההודעה הגוף המחייב לא יוכל להמשיך לחייב.Giliboy כתב:קוראים לזה "הכחשת עסקה".maors3 כתב:לא ידעתי שיש אפשרות כזאת אבדוק עם חברת האשראיmoshe236 כתב:הוראת קבע בכרטיס אשראי ניתנת לביטול מיידי ע"י שיחת טלפון לחברת האשראי ומשלוח פקס. אם החלטת להתנתק, תוכל למנוע בכך נזק כספי לעצמך מאותה נקודה ואילך.maors3 כתב:התשלום הוא באמצאות כרטיס אשראי כך שאין דרך לבטלsagioto כתב:אם אתם בטוחים שמבחינה חוקית אתם צודקים אז למה לשלם את הקנס התחייבות? פשוט לבטל את הוראת הקבע,
בכל אופן תודה....
אתה יוצר קשר עם חברת האשראי, אומר כי מבחינתך לא קיבלת את השירות.
הם מצידם קודם כל מזכים את חשבונך/ואו מפסיקים חיוב נוסף, יוצרים קשר עם בית העסק ומנסים לברר ולקבל אסמכתא לכל חיוב שבוצע בכרטיס האשראי שלך.
מקסימום תשלם לחברת הארשאי, אם בסופו של דבר יתברר כי העסקה כשרה, סכום של 15 ש"ח, אם אני לא טועה (כך לפחות זה בלאומי קארד).
זה לא אומר ש- YES לא יכולים לתבוע אותך על אי עמידה בתשלום.
עשיתי את פעם מול HOT. אם מתחשק לך, תוכל לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... E4&start=0
בהצלחה...