PS3 - קנייה בהונג קונג
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זו הכותרת הכי יצרתית שיכול לנסח? ברצינות? אתה לא טורח להשקיע בשאלה, אני מקווה שאתה לא מצפה שרב האנשים יטרחו להשקיע בתשובה - מבין?
בכל מקרה, ב PS3 אין בעיית מתחים, כל קונסולה מכל מקום בעולם תעבוד בכל מקום, הדבר היחיד שתצטרך אולי להחליף זה את הכבל מתח לכבל עם כניסה מתאימה לשקע המקומי (מה שהישראלים קוראים "כבל קומקום" שעולה כמה שקלים). לגבי איזורים - הדבר היחיד שמוגבל איזורים הם סירטי DVD וחלק קטן מסירטי ה BD, משחקים וכל השאר אין הגבלות.
בכל מקרה, ב PS3 אין בעיית מתחים, כל קונסולה מכל מקום בעולם תעבוד בכל מקום, הדבר היחיד שתצטרך אולי להחליף זה את הכבל מתח לכבל עם כניסה מתאימה לשקע המקומי (מה שהישראלים קוראים "כבל קומקום" שעולה כמה שקלים). לגבי איזורים - הדבר היחיד שמוגבל איזורים הם סירטי DVD וחלק קטן מסירטי ה BD, משחקים וכל השאר אין הגבלות.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- בהונג קונג המתח הוא 240V (כמו ב-UK)
- לא יודע כמה תרוויח וקח בחשבון כי בד"כ אתה יכול רק להחליף את המוצר תוך שבוע, אין החזר כספי.. זה לא אמריקה
- לא יודע כמה תרוויח וקח בחשבון כי בד"כ אתה יכול רק להחליף את המוצר תוך שבוע, אין החזר כספי.. זה לא אמריקה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ממליץ לך להריץ חיפוש באתר לגבי איך רוכשים במזרח... זה לא פשוט כמו באמריקה וכד'.
- Huber
- חבר במועדון HT

איתי - אם הוא כבר יודע מה הוא רוצה - מה בדיוק הבעייה ברכישה במזרח? בהנחה שהוא ל אמתכוון להחליף/להחזיר את המוצר, איזה עוד דברים יכולים להגביל אותו? אני רכשתי את שלי בויאטנם ולא תקלתי בשום דבר יוצא דופן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא שמעת על אנשים שחזרו עם קופסא מלאה בחול? מכשירים שלא עובדים וכו...
הצרה היא השילוב בין הרצון למצוא את המקום הכי זול, לבין זה שבד"כ יש איזה קצ' במקום הזה.
הצרה היא השילוב בין הרצון למצוא את המקום הכי זול, לבין זה שבד"כ יש איזה קצ' במקום הזה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כל הקונסולות מהמזרח הרחוק מקולקלות! בכולן ה X וה O הפוכים! 
- Huber
- חבר במועדון HT

איתי, כל פעם שמביאים מוצר מחו"ל צריך לוודא שהכל תקין (הרי זה לא תשוכל לחזור ולהתלונן אח"כ), אני מניח שכל בנאדם עם טיפת שכל ישר צריך להבין את זה, לא? או שאני נותן לאחי בני האדם יותר מידיי קרדיט?
MAL - כנראה שויאנטם לא נכנסת להגדרה של "המזרח הרחוק" כי בשלט שלי האוריינטציה של הכפתורים נכונה
MAL - כנראה שויאנטם לא נכנסת להגדרה של "המזרח הרחוק" כי בשלט שלי האוריינטציה של הכפתורים נכונה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הובר - יש הבדל אם אני נכנס לBEST BUY בארה"ב לאיזו חנות ברחוב בהונג קונג.
- Huber
- חבר במועדון HT

תיאורטית, צודק. מעשית, גם בבסט ביי ההייתי בודק שהמוצר תקין אם זה מוצר שהייתי מביא מחול לארץ - למה לקחת את הסיכון?
המלצתי אם אתה לא מתכנן לרכוש קונסולה PAL אז כבר תקנה בארץ , זה כבר לא הבדל כזה גדול במחיר.
אני ראיתי NTCS בישראל ב2000 שקל....בארה"ב 400 דולר . . .זה כולה איזה 250 שקל הבדל...
שווה לך להיסחב עם זה ולנסות להבריח את זה בכניסה לישראל בשביל זה?
אני ראיתי NTCS בישראל ב2000 שקל....בארה"ב 400 דולר . . .זה כולה איזה 250 שקל הבדל...
שווה לך להיסחב עם זה ולנסות להבריח את זה בכניסה לישראל בשביל זה?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש בהונג קונג כמה רשתות (שאני מכיר) "מכובדות" יחסית - הכל נראה שם כמו שוק מבחינתי - broadway, fortress
לא תקבל שם שקית של חול, נא לא להגזים, אבל אם תהיה בעיה כלשהי תצטרך להסביר להם (והשאלה האם הם ירצו להבין אותך)
המלצה שלי - לבדוק קודם כמה PS3 עולה היום בארץ עם אחריות מקומית.
לא תקבל שם שקית של חול, נא לא להגזים, אבל אם תהיה בעיה כלשהי תצטרך להסביר להם (והשאלה האם הם ירצו להבין אותך)
המלצה שלי - לבדוק קודם כמה PS3 עולה היום בארץ עם אחריות מקומית.
- yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הלו! לא לזרוע מלח על הפצעיםMalcontent כתב:כל הקונסולות מהמזרח הרחוק מקולקלות! בכולן ה X וה O הפוכים!...