שאלה לבעלי המסך ולמבינים בקשר ל PV80
רציתי לדעת בקשר לחיישן שקובע את הבהירות בהתאם לאור בחדר, הוא ניתן לכיבוי? הוא משנה פרמטרים בתפריט הכיול?
VARON אמר בזמנו שניראה לו שבעזרת החיישן הזה המסך מוריד את הבהירות שלו יותר ממה שניתן דרך תפריט הכיול, זה נכון?
תודה מראש לעונים.
VARON אמר בזמנו שניראה לו שבעזרת החיישן הזה המסך מוריד את הבהירות שלו יותר ממה שניתן דרך תפריט הכיול, זה נכון?
תודה מראש לעונים.
אתה משתמש בו?raanan כתב:מצב ECO החיישן פעיל.
סה"כ הוא משנה בהירות (אולי גם קונטרסט) בהתאם לתאורה בחדר.
בקיצור, כשהוא פעיל (לאחר שכוונת הטלויזיה) הוא מאפשר לך לצפות
בערך באותם הגדרות ללא תלות בתנאי התאורה המשתנים בחדר.
רענן...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שאמרו מעלי, אכן החיישן מופעל במצב זה והוא משנה הגדרות אוטומטית ל20 אחוז פחות באור וקונטראסר אך לא תמיד אתה תראה הבדלים בצבעים בין אם זה בערב ובין אם זה מול החלון בבוקר.
זהו מצב כמעט זהה בכל שעות היום ובכל מצב תאורה נתון.
תנסה להאיר עם פרוז/קטור ותראה שההגדרות נשארות אותו דבר, אף פעם לא ראיתי שינוי בהגדרות (מספרים) אולי קצת שוני בבהירות התמונה.
אולי עין חדה יותר או מהנדס שיצר את זה יגיד לי אחרת, אך אני ב99 אחוז מההתקנות לא הבחנתי שהמסך משנה הגדרות בהתאם לתאורת החדר.
תנסה להאיר עם פרוז/קטור ותראה שההגדרות נשארות אותו דבר, אף פעם לא ראיתי שינוי בהגדרות (מספרים) אולי קצת שוני בבהירות התמונה.
אולי עין חדה יותר או מהנדס שיצר את זה יגיד לי אחרת, אך אני ב99 אחוז מההתקנות לא הבחנתי שהמסך משנה הגדרות בהתאם לתאורת החדר.
אז זה לא נכון שבעזרת החיישן הזה השחורים נהיים טובים יותר?JEXY כתב:כמו שאמרו מעלי, אכן החיישן מופעל במצב זה והוא משנה הגדרות אוטומטית ל20 אחוז פחות באור וקונטראסר אך לא תמיד אתה תראה הבדלים בצבעים בין אם זה בערב ובין אם זה מול החלון בבוקר.
אולי עין חדה יותר או מהנדס שיצר את זה יגיד לי אחרת, אך אני ב99 אחוז מההתקנות לא הבחנתי שהמסך משנה הגדרות בהתאם לתאורת החדר....
ושבזכותו ה PV80 מגיע לשחורים טובים יותר מה PV8, זה לא נכון?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שחור טוב יותר? מה זאת אומרת?roei_s כתב:אז זה לא נכון שבעזרת החיישן הזה השחורים נהיים טובים יותר?
ושבזכותו ה PV80 מגיע לשחורים טובים יותר מה PV8, זה לא נכון?...
צבע שחור בפלזמה זה אומר שהנוריות במצב כבוי ואז מתקבל הצבע השחור, עד כמה הוא שחור האמיתי תלוי ממסך למסך...
חיישן אור "מדגיש" את הצבעים ואת הבהירות לא את השחור...
אבל בהירות נמוכה יותר גורמת לשחור שחור יותר, לא?JEXY כתב:שחור טוב יותר? מה זאת אומרת?roei_s כתב:אז זה לא נכון שבעזרת החיישן הזה השחורים נהיים טובים יותר?
צבע שחור בפלזמה זה אומר שהנוריות במצב כבוי ואז מתקבל הצבע השחור, עד כמה הוא שחור האמיתי תלוי ממסך למסך...
חיישן אור "מדגיש" את הצבעים ואת הבהירות לא את השחור......
אוקי פשוט VARON אמר שהמסך יכול להגיע לבהירות נמוכה יותר מהדיפולט, שזה קורה רק כאשר החיישן מזהה חושך, יכול להיות?JEXY כתב:הדיפולט הוא בהירות נמוכה ומשם היא עולה.roei_s כתב:אבל בהירות נמוכה יותר גורמת לשחור שחור יותר, לא?......
רועי, על זה נאמר, "בוקר טוב אליהו ...."roei_s כתב:אז זה לא נכון שבעזרת החיישן הזה השחורים נהיים טובים יותר?JEXY כתב:כמו שאמרו מעלי, אכן החיישן מופעל במצב זה והוא משנה הגדרות אוטומטית ל20 אחוז פחות באור וקונטראסר אך לא תמיד אתה תראה הבדלים בצבעים בין אם זה בערב ובין אם זה מול החלון בבוקר.
אולי עין חדה יותר או מהנדס שיצר את זה יגיד לי אחרת, אך אני ב99 אחוז מההתקנות לא הבחנתי שהמסך משנה הגדרות בהתאם לתאורת החדר....
הפנל של ה-PV8 זהה ל-PV80 , המעבד אותו דבר. אז,
מדוע שיהיה ל-PV80 יכולות יותר גבוהות ?
בכל מקרה, ראה השרשור מטה והתגובות שלי, המסקנה שלי (בדיעבד) שאין הצדקה לרכוש PV80 לעומת PV8 (אין הצדקה לשלם 1000 ש"ח יותר).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=810215
רענן
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
בדקתי את מצב ECHO ורואים ירידה בתאורת המסך בצורה משמעותית כאשר החדר חשוך. עד היום לא שמתי לב לזה והתוצאה נעימה לעין ואיכותית. עד כמה זה יעיל אפשר להתווכח בלי סוף.
ניתן לבדוק את ההבדל במעבר בין סטנדרט לאקו עם אותן הגדרות.
ניתן לבדוק את ההבדל במעבר בין סטנדרט לאקו עם אותן הגדרות.
השחורים נהיו שחורים יותר?efi1965 כתב:בדקתי את מצב ECHO ורואים ירידה בתאורת המסך בצורה משמעותית כאשר החדר חשוך. עד היום לא שמתי לב לזה והתוצאה נעימה לעין ואיכותית. עד כמה זה יעיל אפשר להתווכח בלי סוף.
ניתן לבדוק את ההבדל במעבר בין סטנדרט לאקו עם אותן הגדרות....