בקיצור, אם מישהו יודע מהיכן בהולנד שווה לרכוש, אם בכלל ומה החסרונות (אני מניח שאחריות, מיסים...)?
תודה

בהחלט. כמו כל דבר בחיים, לא קונים את הכי זול ולא קונים את הכי יקר, תמיד המוצרים שבקצוות התמחור הינם בחירה שגויה (זול מידיי = גרוע, יקר מידיי = בזבוז של כסף). אבל זיו, לא לכולם כסף משחק תפקיד. יש כאלו שאצלם תמחור הוא השיקול הכי פחות קריטי ברכישת מוצר, יש לזכור זאת.ziv_r כתב:Bugaboo אם תשאל אותי, זהו בזבוז משווע להוציא כל כך הרבה כסף על עגלה. בסופו של דבר הכל מתלכלך בהפרשות של ילדים, אוכל, קיא, נזלת ועוד חומרים במצבי צבירה שונים. תחשוב על הכאב לב של לראות את העגלה היקרה לאחר שהתלכלכה בכאלו דברים. רכוש אחת זולה בארץ, קלה להרמה, מותג ידוע וחסל....

חסרונות ..zivw כתב:מה אני הראשון ששואל על עגלת בוגאבו![]()
בקיצור, אם מישהו יודע מהיכן בהולנד שווה לרכוש, אם בכלל ומה החסרונות (אני מניח שאחריות, מיסים...)?
תודה...

Lior_M כתב:דווקא בגלל שהיא מתפרקת לשניים אז כל חלק הוא יחסית קל. לאשתי זה היה די משמעותי מבחינת המשקל, הרבה יותר קל מלהרים עגלה שלמהzivw כתב: 2. משקל ( היא כבדה ביחס לאחרות )
3. חייבים לפרק את העגלה בשביל לקפל אותה. ( כלומר את האמבטיה או הטיולון מהגלגלים )......

משהו לא הובן לגבי הסטוקה- היא מתכוונת כך שגם מי שבגובהה 1.5 מ'zivw כתב:שוב תודה על המשוב.
האמת שהסטוקה משרה חוסר בטחון עם כל הגובה שלה, מה שמזכה אותה בניקוד אצל הגבוהים שבינינו. בכל מקרה אישתי ואני לא מהגבוהים שבחבורה![]()
מרכז גובה נמוך יותר מדבר אלינו.
avirokach שיהיה מברוק בעוד חודש ובהצלחה......