קרה לכם כבר שפשוט איבדתם עניין בסדרה?
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ואני לא מתכוון לסדרה בינונית שסתם מילאה מקום בדיסק של היס מקס, או לסדרות שאף פעם לא עיניינו אתכם, אלא במשהו שהייתם מכורים לו קשות ותמיד דיקלמתם כמה שהסדרה טובה, עם שחקנים מעולים, עלילה חכמה ובימוי מבריק. משהו כמו.....גיבורים.
הודות לפגרת חצי העונה ולשביתת התסריטאים, העונה השניה של גיבורים הסתיימה מבלי שהסתיימה . מתוך הרגל התחלתי להקליט את העונה השלישית ועכשיו אני שם לב שאחרי שצפיתי בשני פרקים פשוט לא בא לי עוד.
אני נאבק עם עצמי כדי לראות עוד פרק ומרגיש שצפיה בחומר שהקלטתי הוא עוד מטלה שאני חייב לבצע - משהו בסגנון של קיפול וגיהוץ כביסה. ונעלם לי כל החשק לצפות בעלילות החבורה וחיפושיהם אחרי האמת. מצידי שיאכלו לכולם את המוח ושיעזבו אותי בשקט.
אותו דבר קרה לי גם על גלקטיקה. עד היום 4 הפרקים האחרונים שוכבים לי על הדיסק ולא בא לי לראות אותם - עד כמה שזה כבר מעניין אותי הם כולם יכולים להמשיך לנדוד בין הכוכבים עד שהיקום יקפא.
זה מאוד מעצבן כי אני מרגיש מרומה. אחרי שהשקעתי לא מעט זמן בצפייה ובהתקשרות לדמויות אני מגלה שהם מעניינים אותי כמו שבלונות מנייר ושהמשך הצפייה הוא זתם בזבוז זמן שלי.
הודות לפגרת חצי העונה ולשביתת התסריטאים, העונה השניה של גיבורים הסתיימה מבלי שהסתיימה . מתוך הרגל התחלתי להקליט את העונה השלישית ועכשיו אני שם לב שאחרי שצפיתי בשני פרקים פשוט לא בא לי עוד.
אני נאבק עם עצמי כדי לראות עוד פרק ומרגיש שצפיה בחומר שהקלטתי הוא עוד מטלה שאני חייב לבצע - משהו בסגנון של קיפול וגיהוץ כביסה. ונעלם לי כל החשק לצפות בעלילות החבורה וחיפושיהם אחרי האמת. מצידי שיאכלו לכולם את המוח ושיעזבו אותי בשקט.
אותו דבר קרה לי גם על גלקטיקה. עד היום 4 הפרקים האחרונים שוכבים לי על הדיסק ולא בא לי לראות אותם - עד כמה שזה כבר מעניין אותי הם כולם יכולים להמשיך לנדוד בין הכוכבים עד שהיקום יקפא.
זה מאוד מעצבן כי אני מרגיש מרומה. אחרי שהשקעתי לא מעט זמן בצפייה ובהתקשרות לדמויות אני מגלה שהם מעניינים אותי כמו שבלונות מנייר ושהמשך הצפייה הוא זתם בזבוז זמן שלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קרה ועוד איך, אבודים, עונה 3 ראיתי אך לא התאמצתי לראות פרקים חוזרים אם פספסתי, עונה רביעית כמעט ולא ראיתי, כי פשוט זה לא עניין מספיק אותי, בין היתר זה הוריד לי את החשק לחכות עד שהוט יביאו את העונה למסך, חצי שנה זה המון זמן בשבילי.
בכל אופן, כרגע צופה די הדוק לתוכנית, עונה חמישית קצת מבאסת כי היא נמשכת יותר מדי, בין היתר פתיחת חורים ומילוי אחרי כמה פרקים, כזו הרגשתי. עדיין התוכנית טובה.
בכל אופן, כרגע צופה די הדוק לתוכנית, עונה חמישית קצת מבאסת כי היא נמשכת יותר מדי, בין היתר פתיחת חורים ומילוי אחרי כמה פרקים, כזו הרגשתי. עדיין התוכנית טובה.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

את Terminator ו Smallville לא ראיתי ולא עקבתי אבל עכשיו שאתם מזכירים לי, זה בדיוק מה שקרה לי עם "אבודים" - שתי עונות מצויינות ודעיכה בעונה השלישית.
Prison Break לא עבר אצלי את רף חצי הפרק הראשון בעונה הראשונה. ישר הבנתי שזה עוד משהו בסגנון "האסיר" משנות ה70 - סדרת הימלטות ומרדפים שמעורב בה גוף אפל ואלמוני שידו בכל.
Prison Break לא עבר אצלי את רף חצי הפרק הראשון בעונה הראשונה. ישר הבנתי שזה עוד משהו בסגנון "האסיר" משנות ה70 - סדרת הימלטות ומרדפים שמעורב בה גוף אפל ואלמוני שידו בכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לי זה קרה עם אבודים... מאוד אהבתי את ההתחלה אבל מאוד מהר הבנתי שמדובר בעבודה בעיניים ואין כל כוונה להגיע עם הסדרה הזאת למשהו אמיתי. בהתחלה היא הרגישה כמו Twin Peeks ששם למרות חוסר ההגיון היה בסופו של דבר רעיון אחד הגיוני ומוביל, אבל במהרה הבנתי שאין באבודים שום כוונה ליישר קו. ברגע שהחליטו להזיז את האי אני החלטתי ללחוץ על stop, לתמיד 
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
נמלטים - ראיתי בכח את העונה הראשונה כי הורדתי 300GB של בלוריי מלאים, אח"כ ראיתי עם האינרציה 3-4 פרקים בעונה השנייה וחדלתי.
תיקים באפלה - אני לא זוכר מתי הבנתי שאולי האמת אי שם אבל אנחנו לעולם לא נגלה מהי.
שאר הסדרות שאני נוטש הן כאלו שאחרי כמה פרקים לא מעניינות אותי.
תיקים באפלה - אני לא זוכר מתי הבנתי שאולי האמת אי שם אבל אנחנו לעולם לא נגלה מהי.
שאר הסדרות שאני נוטש הן כאלו שאחרי כמה פרקים לא מעניינות אותי.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אוי...אל תזכירו לי את תיקים באפלה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אצלי זה קורה וקרה עם PRISON BREAK (באמצע העונה השנייה כבר הבנתי שזה לא זה ובשלישית פשוט וויתרתי מראש), קרה עם LOST (שלצערי אני ממשיך לראות עקב הרצון לסגור קצוות) וקורה עם HEROES ששוב - אני ממשיך לראות אך ורק מכל האינרציה.
ישנה בעייה הפוכה - בסדרות שתופסות תאוצה ומסתיימות "מלאכותית" לפני שסוגרים בהן קצוות. לצערי זה קורה המון לאחרונה (יריחו, TERMINATOR, בית הבובות ועוד), זוהי מבחינתי עוול הרבה יותר גדול מלמרוח סידרה כי במריחה יש לי את האופציה להפסיק יזום (לרב יש את כח הרצון), במקרה של "הריגת" סידרה טרם זמנה, טוב - פה כבר אין מה לעשות חוץ מלהתבאס בצד בשקט.
ישנה בעייה הפוכה - בסדרות שתופסות תאוצה ומסתיימות "מלאכותית" לפני שסוגרים בהן קצוות. לצערי זה קורה המון לאחרונה (יריחו, TERMINATOR, בית הבובות ועוד), זוהי מבחינתי עוול הרבה יותר גדול מלמרוח סידרה כי במריחה יש לי את האופציה להפסיק יזום (לרב יש את כח הרצון), במקרה של "הריגת" סידרה טרם זמנה, טוב - פה כבר אין מה לעשות חוץ מלהתבאס בצד בשקט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
DESPARATE HOUSWIVES - עונה ראשונה עניינה והתייאשתי לקראת הסוף והספקתי לצפות.
מדי פעם אני מציץ וזה נראה כמו קופי של העונה הראשונה עם ווריאציות פצפונות.
מדי פעם אני מציץ וזה נראה כמו קופי של העונה הראשונה עם ווריאציות פצפונות.
כמובן ש prison break ו heroes ו terminator מככבים אצלי ברשימה השחורה הזו.
גם בסדרות ישנות יותר היה את "האפקט" הזה, לדוגמא ב west wing - סדרה מדהימה
שבעונה השביעית איבדה את זה לגמרי. וכמובן ה simpsons שאיבדו את זה מזמן, אבל
אני עדיין רואה את העונה החדשה (פשוט פחות צוחק).
לדעתי הסדרה היחידה "מהדור החדש" שמחזיקה זו "עקרות בית נואשות", מצחיק ולא משעמם.
גם בסדרות ישנות יותר היה את "האפקט" הזה, לדוגמא ב west wing - סדרה מדהימה
שבעונה השביעית איבדה את זה לגמרי. וכמובן ה simpsons שאיבדו את זה מזמן, אבל
אני עדיין רואה את העונה החדשה (פשוט פחות צוחק).
לדעתי הסדרה היחידה "מהדור החדש" שמחזיקה זו "עקרות בית נואשות", מצחיק ולא משעמם.
SCRUBS
אני עדיין חולה על הסדרה ומשתדל לא לפספס את השידורים החוזרים ביס אבל החזקתי מעמד רק עד סוף העונה החמישית (שגם היא הייתה לא משהו, חוץ מהפרק שהם הקימו להקת Air Guitar) . פתאום הקסם אבד, לא הרגשתי חיבור והתסריט פשוט הפסיק להצחיק אותי. ברגע שאתה מנסה להצחיק על חשבון קטעים מעונות קודמות אתה מבין שאתה בבעיה.
נראה..עוד מעט ביס מגיעים לעונה החמישית ואולי הזמן יעשה את שלו אבל אני בספק גדול אם זה יקרה.
אני עדיין חולה על הסדרה ומשתדל לא לפספס את השידורים החוזרים ביס אבל החזקתי מעמד רק עד סוף העונה החמישית (שגם היא הייתה לא משהו, חוץ מהפרק שהם הקימו להקת Air Guitar) . פתאום הקסם אבד, לא הרגשתי חיבור והתסריט פשוט הפסיק להצחיק אותי. ברגע שאתה מנסה להצחיק על חשבון קטעים מעונות קודמות אתה מבין שאתה בבעיה.
נראה..עוד מעט ביס מגיעים לעונה החמישית ואולי הזמן יעשה את שלו אבל אני בספק גדול אם זה יקרה.