נראה שעוד משחק מבוסס STAR WARS בדרך אלינו. המשחק שיושק ב 15/9 ישווק ל PS3 ול XBOX360. המשחק שיושק ממבט גוף שלישי יפשר לכם לשחק אביר ג'דיי עם מספר מסויים של כוחות (למשל שליטה ברובוטים). המשחק יבוסס על סידרת הטלוויזיה ששודרה לאחורנה. המשחק שיאפשר אופציית CO-OP יתן לשחקן אפשרות לשחקן את אנאקין סקייווקר ואת הפדוואן שלו.
למען האמת - אחרי המשחק האחרון בסידרה שהיה מבחינתי קצת מאכזב אני אישית מנמיך ציפיות.
בלינק הבא תמצאו טריילר עם גיימפליי:
http://www.joystiq.com/2009/05/09/the-c ... -released/
The Clone Wars: Republic Heroes הוכרז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
force unleashed היה כמעט משחק אדיר, היה צריך רק קצת לעבוד עוד על הforce grip ופשוט אויביפ- להיות טיפה יותר יצירתיים, למרות שלזכותם יש הרבה מאוד אויבים אבל עדיין הוא התחיל להרגיש די חוזר על עצמו,
אני מקווה ומאמין שיהיה משחק המשך,
בקשר לCW- הוציאו לא מזמן משחק כזה ל-WII וזה נראה לי סוג של פורט כי לא טרחו לשפר את הגרפיקה, בהתחשב בזה שיש להם מודלים מהסדרה הייתי מצפה ליותר- עוד נסיון של לוקס לחלוב מאיתנו כסף-- אני רק מקווה שהוא ראה את סטארטרק החדש ככה עושים סאגת חלל
אני מקווה ומאמין שיהיה משחק המשך,
בקשר לCW- הוציאו לא מזמן משחק כזה ל-WII וזה נראה לי סוג של פורט כי לא טרחו לשפר את הגרפיקה, בהתחשב בזה שיש להם מודלים מהסדרה הייתי מצפה ליותר- עוד נסיון של לוקס לחלוב מאיתנו כסף-- אני רק מקווה שהוא ראה את סטארטרק החדש ככה עושים סאגת חלל
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הנה משהו משעשע שראית היום: