חברת HOT מקימה רשת NGN מתחרה לבזק
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עכשיו נשאלת השאלה כמה יעלה חיבור שכזה והאם באמת נראה את זה עד סוף השנה... 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הם קוראים לרשת UFI והיא תאפשר 100M גלישה במקומות שונים בארץ. זה אומר שאפשר להחזיק כבר שרתים בבית והם יעבדו מהר יותר מחוות השרתים...
[pressrelease]
HOT מקימה את רשת ה UFI
מהירות הגלישה הגבוהה בישראל - עד 100 מגה
חברת HOT חשפה היום את הקמתה של רשת ה UFI (Ultra Fast Internet), הפועלת בטכנולוגיית Docsis3, אשר תציע את מהירות הגלישה הגבוהה בישראל – עד 100 מגה. בשלב הראשון צפויה HOT להשיק כבר השנה את רשת ה UFI במספר ערים בישראל, ובתוך כשלוש שנים בפריסה ארצית. פרויקט זה נשמר עד כה בסודיות מוחלטת, ורק לאחר שעבר בהצלחה את הבחינות ואת הניסויים הרלוונטיים במעבדות החברה, הוחלט על חשיפתו.
טכנולוגיית האינטרנט בכבלים של HOT הנה מהמתקדמות בעולם. כיום נתח השוק של HOT הנו 41% בתשתית האינטרנט ו HOT מציעה את מהירות הגלישה הגבוהה בישראל – 10 מגה, עם פוטנציאל שדרוג כמעט ובלתי מוגבל. עם השקת רשת ה UFI נערכת החברה להתפתחויות הטכנולוגיות העתידיות, בדגש על טשטוש הגבולות בין עולמות האינטרנט והטלוויזיה, והיא תציע רוחבי פס בהתאם לדרישות ולביקושים בשוק.
עם בחירתה של חברת HOT בטכנולוגיית Docsis3, מצטרפת החברה לחברות הכבלים הגדולות בעולם ביניהן: UPC הולנד, COMCAST ארה"ב, TIME WORNER ארה"ב, CABLE VISION ארה"ב, VIRGIN אנגליה, J:COM ביפן ועוד, אשר נמצאות בשלבים שונים של השקת טכנולוגיה זו.
[/pressrelease]
[pressrelease]
HOT מקימה את רשת ה UFI
מהירות הגלישה הגבוהה בישראל - עד 100 מגה
חברת HOT חשפה היום את הקמתה של רשת ה UFI (Ultra Fast Internet), הפועלת בטכנולוגיית Docsis3, אשר תציע את מהירות הגלישה הגבוהה בישראל – עד 100 מגה. בשלב הראשון צפויה HOT להשיק כבר השנה את רשת ה UFI במספר ערים בישראל, ובתוך כשלוש שנים בפריסה ארצית. פרויקט זה נשמר עד כה בסודיות מוחלטת, ורק לאחר שעבר בהצלחה את הבחינות ואת הניסויים הרלוונטיים במעבדות החברה, הוחלט על חשיפתו.
טכנולוגיית האינטרנט בכבלים של HOT הנה מהמתקדמות בעולם. כיום נתח השוק של HOT הנו 41% בתשתית האינטרנט ו HOT מציעה את מהירות הגלישה הגבוהה בישראל – 10 מגה, עם פוטנציאל שדרוג כמעט ובלתי מוגבל. עם השקת רשת ה UFI נערכת החברה להתפתחויות הטכנולוגיות העתידיות, בדגש על טשטוש הגבולות בין עולמות האינטרנט והטלוויזיה, והיא תציע רוחבי פס בהתאם לדרישות ולביקושים בשוק.
עם בחירתה של חברת HOT בטכנולוגיית Docsis3, מצטרפת החברה לחברות הכבלים הגדולות בעולם ביניהן: UPC הולנד, COMCAST ארה"ב, TIME WORNER ארה"ב, CABLE VISION ארה"ב, VIRGIN אנגליה, J:COM ביפן ועוד, אשר נמצאות בשלבים שונים של השקת טכנולוגיה זו.
[/pressrelease]
- Huber
- חבר במועדון HT

הנה שאלה שכל אחד ששוקל להצטרף לשירות העתידי הזה צריך לשאול את עצמו - איך המהירויות הללו מסתדרות עם המהירות הסטטית ב"יציאה" החוצה לחו"ל? איך מגדילים את המהירויות במעל פי 10 בלי להגדיל את רוחב הפס היוצא מישראל? אם לא יניחו עוד תשתיות חדשות לחו"ל עד אז אני צופה מהירויות הורדה פנומנליות במיקרים של הורדות משרתים מקומיים בארץ אך שום שינוי בהורדות ממקורות בחו"ל (שזה בעצם רב מה שאנשים עושים).
- oferlaor
- מנהל

זה לא עניין של תשתיות. יש תשתיות מצויינות לישראל החוצה.
הבעיה היא שהחיבורים הללו יקרים.
אני מקווה שמי שיקבל 100Mbps לפחות יקבל תג מחיר שמקביל לזה ושיצדיק את הרחבת הרוחב סרט, אחרת הם לא רק שלא יקבלו את הקצבים שהובטחו להם אלא גרוע יותר - הם יהרגו את רוחב הסרט של כל שאר הגולשים...
הבעיה היא שהחיבורים הללו יקרים.
אני מקווה שמי שיקבל 100Mbps לפחות יקבל תג מחיר שמקביל לזה ושיצדיק את הרחבת הרוחב סרט, אחרת הם לא רק שלא יקבלו את הקצבים שהובטחו להם אלא גרוע יותר - הם יהרגו את רוחב הסרט של כל שאר הגולשים...
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מחכה לראות כמה יעלו החבילות הללו והאם באמת נקבל קצבים שכאלו ביציאה לחו"ל (תראו מה קורה היום עם ההגבלות היזומות על מורידים "כבדים" ותבינו על מה אני מדבר). עד שלא יהיה תמחור וניסיון בשטח של כמה חודשים לחבילות הללו יהיה קשה לקבוע מה הן שוות.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני בהחלט מוכן לשלם אקסטרה לחיבור מהיר ואיכותי, השאלה היא מה הספקיות יגדירו כ"אקסטרה".
שלא תבינו אותי לא נכון, אני בהחלט מוכן לשלם אקסטרה לחיבור מהיר ואיכותי, השאלה היא מה הספקיות יגדירו כ"אקסטרה".
- oferlaor
- מנהל

Huber,
אני אופטימי בנושא הזה. תראה מה קרה במעבר ל-ADSL. בהתחלה היו קשיים אבל בסה"כ מרבית האנשים קיבלו את מה שהם שילמו עבורו.
הבעיות שאנחנו רואים כיום הם תוצאה בעיקר של פרסום יתר והורדת מחירים לא הגיונית של שירותי ה-ADSL והכבלים כיום.
כלומר, התחרות היתה כזו שהם הורידו מחירים מתחת לנקודה שבהם הם יכולים היו להמשיך ולספק את השירות ללא פגיעה בלקוחות...
אני אופטימי בנושא הזה. תראה מה קרה במעבר ל-ADSL. בהתחלה היו קשיים אבל בסה"כ מרבית האנשים קיבלו את מה שהם שילמו עבורו.
הבעיות שאנחנו רואים כיום הם תוצאה בעיקר של פרסום יתר והורדת מחירים לא הגיונית של שירותי ה-ADSL והכבלים כיום.
כלומר, התחרות היתה כזו שהם הורידו מחירים מתחת לנקודה שבהם הם יכולים היו להמשיך ולספק את השירות ללא פגיעה בלקוחות...
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי שאלה לגבי החסימות של מורידים כבדיםHuber כתב: (תראו מה קורה היום עם ההגבלות היזומות על מורידים "כבדים" ותבינו על מה אני מדבר). "....
האם יש כאלה חסימות בכלל?
הרושם שלי הוא שכן אבל אין לי דרך להוכיח את זה
מדי פעם אני מוריד קבצים במהירויות מטורפות ויש פעמים שזה זוחל
איך אני יכול לבדוק ודאית שיש עלי חסימות?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה הדבר היחיד שמעניין אותי בכל הסיפור הזה.kingikra כתב:מעניין מה יהיה קצב ה UPLOAD של חבילה כזאת...
זה והפינג לארה"ב.
אני אסתפק בשדרוג ל 8 מגה רק שיהיה סינכרוני.
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

יש חסימות ונכון לעכשיו בכל החברות.avnerbel כתב:יש לי שאלה לגבי החסימות של מורידים כבדיםHuber כתב: (תראו מה קורה היום עם ההגבלות היזומות על מורידים "כבדים" ותבינו על מה אני מדבר). "....
האם יש כאלה חסימות בכלל?
הרושם שלי הוא שכן אבל אין לי דרך להוכיח את זה
מדי פעם אני מוריד קבצים במהירויות מטורפות ויש פעמים שזה זוחל
איך אני יכול לבדוק ודאית שיש עלי חסימות?...
אם תנסה להתווכח עם תומך טכני הוא יגיד לך שהוא לא יודע מזה כלום ולרוב זה גם המצב.
Need more cowbell
פבל,Pavelz כתב:זה הדבר היחיד שמעניין אותי בכל הסיפור הזה.kingikra כתב:מעניין מה יהיה קצב ה UPLOAD של חבילה כזאת...
זה והפינג לארה"ב.
אני אסתפק בשדרוג ל 8 מגה רק שיהיה סינכרוני....
כמה תהיה מוכן לשלם על חיבור שכזה?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

(גג) 300 שקל כולל הכל.Nissim כתב:פבל,Pavelz כתב:זה הדבר היחיד שמעניין אותי בכל הסיפור הזה.kingikra כתב:מעניין מה יהיה קצב ה UPLOAD של חבילה כזאת...
זה והפינג לארה"ב.
כמה תהיה מוכן לשלם על חיבור שכזה?...
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

250 שח יהיה הרבה יותר סימפטי 
- oferlaor
- מנהל

avnerbel,
שאלה טובה, אך לא רלוונטית ספציפית לשרשור הזה
פתח שרשור יעודי.
שאלה טובה, אך לא רלוונטית ספציפית לשרשור הזה
פתח שרשור יעודי.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בסינכרוני אתה מתכוון ל 8 למעלה ולמטה?Pavelz כתב:זה הדבר היחיד שמעניין אותי בכל הסיפור הזה.kingikra כתב:מעניין מה יהיה קצב ה UPLOAD של חבילה כזאת...
זה והפינג לארה"ב.