בעייה חוזרת בטלפון E71
שלום לכולם.
יש ברשותי את הטלפון של נוקיה E71 ואני ברשת אורנג' .
מספר פעמים רב מאוד קרה לי שלא קיבלתי הודעות SMS . לפעמים ימים ששולחים לי הודעות ואני לא מקבל אותם ואז במכה אחת לפתע אני מקבל איזה 15 הודעות.
דבר זה קרה לי מספר פעמים. האם עוד משהוא נתקל בבעייה הזאת ?? האם יש לה פתרון ??
תודה לכולם.
יש ברשותי את הטלפון של נוקיה E71 ואני ברשת אורנג' .
מספר פעמים רב מאוד קרה לי שלא קיבלתי הודעות SMS . לפעמים ימים ששולחים לי הודעות ואני לא מקבל אותם ואז במכה אחת לפתע אני מקבל איזה 15 הודעות.
דבר זה קרה לי מספר פעמים. האם עוד משהוא נתקל בבעייה הזאת ?? האם יש לה פתרון ??
תודה לכולם.
קרה לי בסלקום בתחילת השנה.
המח' הטכנית אמרו שזה באג ידוע, מומלץ לי למחוק את ההודעות (שלא יהיו הרבה) ולהטעין את הטלפון דלוק אם אינני טועה... אחרי כמה זמן זה כבר לא הופיע אצלי
תבדוק אם יציאה גירסה חדשה למכשיר
הנה השאלה ששאלתי בפורום של יורוקום בזמנו והתשובות....
http://www.euro-com.co.il/Forum/forum.a ... stItm=6455
המח' הטכנית אמרו שזה באג ידוע, מומלץ לי למחוק את ההודעות (שלא יהיו הרבה) ולהטעין את הטלפון דלוק אם אינני טועה... אחרי כמה זמן זה כבר לא הופיע אצלי
תבדוק אם יציאה גירסה חדשה למכשיר
הנה השאלה ששאלתי בפורום של יורוקום בזמנו והתשובות....
http://www.euro-com.co.il/Forum/forum.a ... stItm=6455
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה לא נשמע כמו בעיית מכשיר.
רוב הסיכויים שהבעיה היא בשרת ה SMSים שלהם.
גם קשה לי להאמין שאורנג' היו מוציאים מכשיר עם באג במערכת קריטית כמו SMS ועוד תקלה כמו שאתה מתאר.
אבל ייתכן שאני טועה
רוב הסיכויים שהבעיה היא בשרת ה SMSים שלהם.
גם קשה לי להאמין שאורנג' היו מוציאים מכשיר עם באג במערכת קריטית כמו SMS ועוד תקלה כמו שאתה מתאר.
אבל ייתכן שאני טועה
Need more cowbell
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זו הגרסא הכי ישנה מלפני יותר משנה. היא מכילה הרבה בעיות.
מאז יצאו הרבה עדכונים לגרסא 1.00 וגם יצאה גרסא עם הרבה תכונות חדשות 2.00 שעודכנה לאחרונה עם מספר תיקונים.
בכדי לעדכן, מחברים למחשב, מריצים את ה Nokia PC Suite, ובוחרים בציור של ה Update.
אם זה בוחר שלא לעדכן והמכשיר הוא branded למפעיל הסלולארי, סימן שהמפעיל הסולארי לא אישר את השידרוג.
יש אפשרות לשנות את קוד הזיהוי של המכשיר בקלות, ולגרום לתוכנה לעדכן גם במקרה כזה.
מאז יצאו הרבה עדכונים לגרסא 1.00 וגם יצאה גרסא עם הרבה תכונות חדשות 2.00 שעודכנה לאחרונה עם מספר תיקונים.
בכדי לעדכן, מחברים למחשב, מריצים את ה Nokia PC Suite, ובוחרים בציור של ה Update.
אם זה בוחר שלא לעדכן והמכשיר הוא branded למפעיל הסלולארי, סימן שהמפעיל הסולארי לא אישר את השידרוג.
יש אפשרות לשנות את קוד הזיהוי של המכשיר בקלות, ולגרום לתוכנה לעדכן גם במקרה כזה.