Huber כתב:לא. משחק טוב עוזר למכור קונסולות (ע"ע LBP, MGS4, קילזון וכו). ברגע שסוני יודעת שיש לה משחק להיט ביד היא מבנדלת אותו עם הקונסולה על מנת להגדיל את כמות הקונסולות הנמכרות. יותר קונסולות נמכרות = יותר משחקים שימכרו בסה"כ וזה מה שממקסם רווחים.
לרב אדם שעושה החלטה אם לרכוש קונסולה או לא ומגלה כי הוא יקבל משחק מעולה בשווי של 60 דולר חינם, תבין לבד איך זה משנה את קבלת ההחלטה.
...
האם גם Lego Star Wars שצורף פעם בבאנדל לX360 הוא משחק שעוזר למכור קונסולות? זה לא תמיד המצב. יותר ממה שהמשחק עוזר למכור את הקונסולה, הקונסולה עוזרת למכור את המשחק. היו כבר משחקים (כמו פורצה 2 ווויוה פינייטה לX360 או רזיסטנס ומוטורסטורם לPS3) שצורפו לבאנדל דווקא אחרי שהם לא הפכו ללהיטים היסטריים במכירות, ככה שאין פה שום דבר חד משמעי.
בנוסף, אתה גם קופץ עכשיו מ"משחק מצליח" (שעליו דיברת קודם) ל"משחק טוב". במקרה של Infamous' עדיין אי אפשר לדעת אם הוא משחק טוב כי אף אחד לא שיחק בו (למרות שאפשר להניח את זה מביקורות ראשונות) ועדיין אי אפשר לדעת אם הוא מצליח כי הוא עוד לא מכר שום עותק.
אם Infamous יהיה מצליח, הוא ימכור הרבה עותקים גם מחוץ לבאנדל - ככה שזה מדיד. אם הוא יהיה משחק סופר מצליח, אז גם הבאנדל יחטף מהמדפים ונראה עליה משמעותית במכירות של הPS3 בחודש הזה - וגם זה מדיד.
אבל אין איזה חוק אצבע שאומר "משחק שהוכנס לבאנדל => משחק מצליח".