בתערוכתCES 2006 הוצגו פלזמות FULL HD
גם אם לא יאהבו בחברות היבואנים את המשפט הבא-למיטה הבנתי כל מי שיש לו כרגע פלזמהHD READY עדיף לו לחכות עד שיגיעו דגמי FULL HD
שדרוג לדגם פחות מFULL HD לא יהיה משמעותי או כדאי
מה דעתכם?
מתי אפשר יהיה לרכוש בארץ פלזמה FULL HD?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ליבואנים לא אכפת, הם ימכרו לך מה שיש, מעניין אותם פול או לא?
אני מעריך שתוך כשנה יהיו כבר בנמצא בצורה נפוצה כותרי, נגני ומסכי hd מלא, בעיקר בארה"ב ויפן.
אתה צריך שיהיו פסי יצור המוניים של מסכי 1080 כדי שהעסק יהיה כלכלי. לכן עד שאין שם, אין פה.
שנתיים וזה בארץ, 3 מתחילים לקנות, 5 ממוצא פורמט חדש, גדול יותר, והגלגל יוצא לעוד סיבוב.
אני מעריך שתוך כשנה יהיו כבר בנמצא בצורה נפוצה כותרי, נגני ומסכי hd מלא, בעיקר בארה"ב ויפן.
אתה צריך שיהיו פסי יצור המוניים של מסכי 1080 כדי שהעסק יהיה כלכלי. לכן עד שאין שם, אין פה.
שנתיים וזה בארץ, 3 מתחילים לקנות, 5 ממוצא פורמט חדש, גדול יותר, והגלגל יוצא לעוד סיבוב.
לדעתי -לא תראה הבדל בתמונה
וההוכחה
תיגש לאחת החנויות הקרובה ותראה בתצוגה של שארפ את ה45"LCD שהיא FULL HD
ותראה לידה את ה37'' שהיא HD אבל לא ברזולוציה המלאה ותראה שבעצם אתה לא רואה הבדל בסיגנל מחשב 1080I
בשידורי טלויזיה יהיה הבדל אבל לטובת זו עם הרזולוציה הנמוכה....
אני אגיד לך יותר מזה -תצטרך כמה דקות טובות בכדי לזהות הבדל בין פלאזמה EDTV טובה למסך HD בסיגנל היי דפינישן איכותי מהמחשב-ואני לא צוחק!!!
תיגש לאחת החנויות הקרובה ותראה בתצוגה של שארפ את ה45"LCD שהיא FULL HD
ותראה לידה את ה37'' שהיא HD אבל לא ברזולוציה המלאה ותראה שבעצם אתה לא רואה הבדל בסיגנל מחשב 1080I
בשידורי טלויזיה יהיה הבדל אבל לטובת זו עם הרזולוציה הנמוכה....
אני אגיד לך יותר מזה -תצטרך כמה דקות טובות בכדי לזהות הבדל בין פלאזמה EDTV טובה למסך HD בסיגנל היי דפינישן איכותי מהמחשב-ואני לא צוחק!!!