לכידת וידאו אנלוגי מה PVR-150 איך ובאיזה תוכנה??
יש לי המון קלטות וידאו 8 מ"מ שצילמתי כשהילדים היו קטנים, ועלה בדעתי רעיון להעביר אותם, ולערוך מהם סרט בפרמייר..
ניתקתי את הממיר של יס שמחובר בד"כ, וחיברתי את יציאת המצלמה (קומפננט בלבד) לכניסה של הכרטיס.
הבעיה שבתוכנה שמגיעה עם הכרטיס WIN-TV הקובץ שלכדתי היה ממש ענק!!! והאיכות לא משהו..
יש לי שתי שאלות..
באיזה תוכנה הכי טוב ללכוד וידאו למטרה הזאת, ובאיזה תוכנה??
חשוב לי שהתכונה תהיה פשוטה, בלי הרבה הגדרות, שתוציא קובץ נורמלי שיהיה אפשר לערות אותו בפרמייר מאוחר יותר.
תודה!!
ניתקתי את הממיר של יס שמחובר בד"כ, וחיברתי את יציאת המצלמה (קומפננט בלבד) לכניסה של הכרטיס.
הבעיה שבתוכנה שמגיעה עם הכרטיס WIN-TV הקובץ שלכדתי היה ממש ענק!!! והאיכות לא משהו..
יש לי שתי שאלות..
באיזה תוכנה הכי טוב ללכוד וידאו למטרה הזאת, ובאיזה תוכנה??
חשוב לי שהתכונה תהיה פשוטה, בלי הרבה הגדרות, שתוציא קובץ נורמלי שיהיה אפשר לערות אותו בפרמייר מאוחר יותר.
תודה!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין תוכנה שלוכדת ישר בגדלי קבצים קטנים.
הייתי מציע לך להישאר עם התוכנה שאתה משתמש בה כרגע, להקליט את הקבצים בגודל מקסימלי, ולעבוד עם תוכנה חמודה שיודעת לקחת קבצי MPEG2 ולדחוס אותם ל-Div-X או H.264.
הנה הלינק אליה:
http://mcebuddy.com
הפרופיל המומלץ שם הוא לדעתי ה-"H.264 Recommended".
הייתי מציע לך להישאר עם התוכנה שאתה משתמש בה כרגע, להקליט את הקבצים בגודל מקסימלי, ולעבוד עם תוכנה חמודה שיודעת לקחת קבצי MPEG2 ולדחוס אותם ל-Div-X או H.264.
הנה הלינק אליה:
הפרופיל המומלץ שם הוא לדעתי ה-"H.264 Recommended".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שאלת המשך..
התקנתי את התוכנה, ואני לא מוצא אותה..pixies כתב:אין תוכנה שלוכדת ישר בגדלי קבצים קטנים.
הנה הלינק אליה:
הפרופיל המומלץ שם הוא לדעתי ה-"H.264 Recommended"....
יש ב"תוכניות" רק את המוניטור של שורת המשימות...
הלו אנשים...אף אחד לא מכיר תוכנית לכידת וידאו?????
האם כל הפורום הזה בנוי רק על פיקסיס הבאמת מקסים !!!
בכל אופן תודה רבה לך...
אני שומע טוב יותר כשלא צועקים...
בכל אופן - למה אתה לא משתמש ב-PREMIER עצמו ללכידה?
אני עובד עם PREMIER ELEMENTS ללכידה ועריכה. נכון, הקבצים יוצאים גדולים מאד אבל אחרי העריכה ניתן ליצא אותם בצורה קומפקטית/מכווצת לאיזה פורמט שרוצים.
דרך אגב, אחרי שמתרגלים לצפייה בסרטים באיכות DVD ומעלה, קשה לצפות בהקלטות "ישנות" כמו ממצלמות וידאו אנלוגיות או סתם סרטים ממכשיר הוידאו...
אורן.
אני עובד עם PREMIER ELEMENTS ללכידה ועריכה. נכון, הקבצים יוצאים גדולים מאד אבל אחרי העריכה ניתן ליצא אותם בצורה קומפקטית/מכווצת לאיזה פורמט שרוצים.
דרך אגב, אחרי שמתרגלים לצפייה בסרטים באיכות DVD ומעלה, קשה לצפות בהקלטות "ישנות" כמו ממצלמות וידאו אנלוגיות או סתם סרטים ממכשיר הוידאו...
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תריץ את ה"מוניטור" הזה ואז יופיע לך אייקון בצורת איש קטן במגש האייקונים ליד השעה. תעשה עליו דאבל-קליק, ואז תופיע לך תוכנת ההגדרה של התוכנה. שם אתה מגדיר את התיקייה בה מאוחסנות ההקלטות, הגדרה כללית של הקבצים שרוצים לדחוס, שעות דחיסה רצויות וכו (מומלץ לשים על Advanced לקבלת כל האפשרויות).
לא חשוב הסרתי אותה...
מתוחכמת מידי בשבילי..pixies כתב:תריץ את ה"מוניטור" הזה ואז יופיע לך אייקון בצורת איש קטן במגש האייקונים ליד השעה. תעשה עליו דאבל-קליק, ואז תופיע לך תוכנת ההגדרה של התוכנה. שם אתה מגדיר את התיקייה בה מאוחסנות ההקלטות, הגדרה כללית של הקבצים שרוצים לדחוס, שעות דחיסה רצויות וכו (מומלץ לשים על Advanced לקבלת כל האפשרויות)....
אני מחפש תוכנה שאפשר לייבא קובץ ולייצא אותו..
בלי הרבה הגדרות וקישקושים..
בכל אופן תודה !!!!!
הפרמייר לא מזהה את הכרטיס PVR-150
הבנתי שהוא לא יודע ללכוד וידאו אנלוגי.. רק דרך פיירוויר..oshapir כתב:אני שומע טוב יותר כשלא צועקים...![]()
אורן....
לא הבנתי את אחרי שמתרגלים..
יש לי הקלטות ישנות של הילדים..
אפשר שהם יהיו באיכות טובה יותר אם אמיר אותם ל DVD???
Re: הפרמייר לא מזהה את הכרטיס PVR-150
אני לא יודע באיזו גרסה אתה משתמש אבל אפשר...אפילו ללכוד ממצלמת WEB פשוטה...dedy88 כתב:הבנתי שהוא לא יודע ללכוד וידאו אנלוגי.. רק דרך פיירוויר..oshapir כתב:אני שומע טוב יותר כשלא צועקים...![]()
אורן....
אפשר שהם יהיו באיכות טובה יותר אם אמיר אותם ל DVD???...
מה שהתכוונתי הוא שהעיין שלנו התרגלה לאיכות טובה וכאשר נצפה בקלטות וידאו ישנות האיכות תראה לנו די גרועה. לא משנה מה נעשה לא ניתן להוסיף אינפורמציה החסרה בקובץ הוידאו. ניתן להשתמש בכל מני פילטרים כדי לשפר מעט, אך בבסיס האיכות נמוכה.
אם מדובר על קלטות עם סרטי משפחה - אין כמובן מה לעשות, אבל אם מדובר על קלטות של תכניות/סדרות/סרטי ילדים וכיו"ב - כמובן שניתן להשיג כמעט הכל כיום באיכות טובה יותר ולחסוך את עבודת ההקלטה/עריכה.
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא הבנתי מה מסובך כל כך בתוכנה הזו, אבל שיהיה...
Re: הפרמייר לא מזהה את הכרטיס PVR-150
אני משתמש בפרמייר פרו CS4 ...oshapir כתב:אני לא יודע באיזו גרסה אתה משתמש אבל אפשר...אפילו ללכוד ממצלמת WEB פשוטה...dedy88 כתב:הבנתי שהוא לא יודע ללכוד וידאו אנלוגי.. רק דרך פיירוויר..oshapir כתב:אני שומע טוב יותר כשלא צועקים...![]()
אורן....
אפשר שהם יהיו באיכות טובה יותר אם אמיר אותם ל DVD???...
מה שהתכוונתי הוא שהעיין שלנו התרגלה לאיכות טובה וכאשר נצפה בקלטות וידאו ישנות האיכות תראה לנו די גרועה. לא משנה מה נעשה לא ניתן להוסיף אינפורמציה החסרה בקובץ הוידאו. ניתן להשתמש בכל מני פילטרים כדי לשפר מעט, אך בבסיס האיכות נמוכה.
אם מדובר על קלטות עם סרטי משפחה - אין כמובן מה לעשות, אבל אם מדובר על קלטות של תכניות/סדרות/סרטי ילדים וכיו"ב - כמובן שניתן להשיג כמעט הכל כיום באיכות טובה יותר ולחסוך את עבודת ההקלטה/עריכה.
אורן....
ויש לי מצלמת וידאו ישנה של סוני 8 מ"מ..
נראה לך שאפשר ללכוד??