מפגש קבוצת משתמשים למדיה פורטל
שלום לכל אנשי הפורום.
שמי צח ואני משתמש ותיק כמספר שנים בתוכנת מדיהפורטל עוד מהגירסאות הראשונות של המוצר .כיום ברשותי שרת TV ומספר קליינטים בביתי.
אני משקיע שעות רבות במוצר על מנת להכירו כמה שניתן ,הייתי מעוניין כמובן אם יש עוד חברה שמתמצאים בתחום כמוני לעשות איזה מפגש חד פעמי ולהעלות רעיונות ולקבל זויות אחרות של קונפיגורציות אפשריות של המוצר. ותוספים שאינני מכיר.
אשמח לקבל תגובות בנושא מחברי הפורום.
תודה וסוף שבוע נעים
צח
שמי צח ואני משתמש ותיק כמספר שנים בתוכנת מדיהפורטל עוד מהגירסאות הראשונות של המוצר .כיום ברשותי שרת TV ומספר קליינטים בביתי.
אני משקיע שעות רבות במוצר על מנת להכירו כמה שניתן ,הייתי מעוניין כמובן אם יש עוד חברה שמתמצאים בתחום כמוני לעשות איזה מפגש חד פעמי ולהעלות רעיונות ולקבל זויות אחרות של קונפיגורציות אפשריות של המוצר. ותוספים שאינני מכיר.
אשמח לקבל תגובות בנושא מחברי הפורום.
תודה וסוף שבוע נעים
צח
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
שלום צח
היות ואתה מצמצא מאוד בתוכנה ובהגדרת ה TV SERVER, תוכל לעזור פה להמון אנשים ש"נתקעים" בהגדרתו.
אם יצא לך לעיין, מדריך ההתקנה למדיה פורטל שכתבתי , אינו כולל את אפשרות הגדרת ה TV SERVER כיוון שאין ברשותי כרטיס המאפשר זאת.
אשמח אם תוכל לכתוב מדריכון בנושא, איך להגדיר את ה TV SERVER לצפייה / הקלטה . זו תהיה מצווה להמון אנשים בפורום.
תודה רבה
היות ואתה מצמצא מאוד בתוכנה ובהגדרת ה TV SERVER, תוכל לעזור פה להמון אנשים ש"נתקעים" בהגדרתו.
אם יצא לך לעיין, מדריך ההתקנה למדיה פורטל שכתבתי , אינו כולל את אפשרות הגדרת ה TV SERVER כיוון שאין ברשותי כרטיס המאפשר זאת.
אשמח אם תוכל לכתוב מדריכון בנושא, איך להגדיר את ה TV SERVER לצפייה / הקלטה . זו תהיה מצווה להמון אנשים בפורום.
תודה רבה
שלום רב
זה בהחלט אפשרי , אשמח לשתף פעולה אני רואה שאני ואתה שכנים מהקריות אולי נוכל להפגש ולייצר מדריך שיענה על הצרכים של כל המשתמשים .
צור קשר במידה ואתה מעוניין בכך ברשותי כרגע קונפיגורציה מתקדמת של שרת TV עם מספר כרטיסים PVR150.
כתובת הדואר שלי [email protected]
אשמח לקבל תגובה ממך.
צח
זה בהחלט אפשרי , אשמח לשתף פעולה אני רואה שאני ואתה שכנים מהקריות אולי נוכל להפגש ולייצר מדריך שיענה על הצרכים של כל המשתמשים .
צור קשר במידה ואתה מעוניין בכך ברשותי כרגע קונפיגורציה מתקדמת של שרת TV עם מספר כרטיסים PVR150.
כתובת הדואר שלי [email protected]
אשמח לקבל תגובה ממך.
צח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תודה לשניכם! אכן, מדריך מעודכן ל-PVR של המדיה פורטל חסר כאן מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלום staticx
לא קיבלתי ממך תגובה לגבי האפשרות למפגש ויצירת מדריך PVR שנחןץ לכלל משתמשי המדיה סנטר.
כתובת המייל שלי :[email protected]
ממתין לתשובה ממך.
תודה
צח
לא קיבלתי ממך תגובה לגבי האפשרות למפגש ויצירת מדריך PVR שנחןץ לכלל משתמשי המדיה סנטר.
כתובת המייל שלי :[email protected]
ממתין לתשובה ממך.
תודה
צח
- staticx
- חבר מכור קשה

טוב חברים, היכונו היכונו... בקרוב סופר-מדריך שיהפוך אתכם למשוכללים מאי פעם 
לאחר ביקור "בחממה הטכנולוגית" (ביתו) של צח בלינסקי ("אינספקטור גאדג'ט"), נדהמתי מהיופי שהדברים עובדים.
בעזרת האדון ואנוכי, אנו עמלים על בניית מדריך שיפנה לכולם, יהיה קל להבנה והתקנה, על מנת שכל אחד שירצה יוכל להשתמש במדיה פורטל לצורך הקלטות וללא בעיות כלל.
עוד פרטים בקרוב
לאחר ביקור "בחממה הטכנולוגית" (ביתו) של צח בלינסקי ("אינספקטור גאדג'ט"), נדהמתי מהיופי שהדברים עובדים.
בעזרת האדון ואנוכי, אנו עמלים על בניית מדריך שיפנה לכולם, יהיה קל להבנה והתקנה, על מנת שכל אחד שירצה יוכל להשתמש במדיה פורטל לצורך הקלטות וללא בעיות כלל.
עוד פרטים בקרוב
אכן תבורכו.
יש סיכוי להכיל במדריך פרק בנושא כרטיס לוויני?
יש מספר אנשים בפורום (לא רב אומנם) ובניהם אנוכי, שמשתמשים בכרטיס DVB-S לקליטת שידורים ישירות מלוויינים שונים.
או שמשתמשים בכרטיס לוויני ללכידת EPG ישירות מהלוויין עמוס.
בברכה
אלי.
יש סיכוי להכיל במדריך פרק בנושא כרטיס לוויני?
יש מספר אנשים בפורום (לא רב אומנם) ובניהם אנוכי, שמשתמשים בכרטיס DVB-S לקליטת שידורים ישירות מלוויינים שונים.
או שמשתמשים בכרטיס לוויני ללכידת EPG ישירות מהלוויין עמוס.
בברכה
אלי.
- staticx
- חבר מכור קשה

לא כל כך מכיר את המצב הזה אבל תנסה לסמן ב CONFIGURATION תחת GENERALaela11 כתב:קודם כל תבורכו
דבר שני הכנסתי את המערכת (מדייה פורטל)
ל-Hibernate
לאחר שיצאתי מזה אני לא יכול לראות שום ערוץ
זה רושם לי no audio/video detected
איך אני פותר את זה?...
את
ALLOW S3...
ואת
APPLY WORKAROUND.....
אולי זה יעזור