מה קונים במקום סמסונג 650 שאי אפשר להשיג יותר?
אחרי סקר מקיף וגם ביקורות כאן החלטתי לרכוש את ה A650 של סמסונג
אך מסתבר שאין יותר להשיג אותה בביג בוקס כבר מכרו אפילו את התצוגה
הציעו לי באלמ את ה 650 מתצוקה ב 6180 ומתלבט פןחד מלקנות מתצוגה וגם המחיר לא משהו.
הדגם יוצא מהשוק ובמקומה הציעו לי את ה 610 שהיא 50 MGH
האם 100 MGH זה נתןון חשוב היום או שניתן לוותר עלייו?
אהבתי מאוד את התמונה שמציגה ה 650 גם בשידורי SD
מאחר ואני צופה בשידורי יס הרבה 60% ן 40 % סרטים ומחשב
מרחק צפיה 3 מטר האם תוכלו להציע לי מה לקנות שיהיה ברמה של ה 650
ועדיין במחיר שלא עובר את ה 7500 ש"ח
תודה מראש
אך מסתבר שאין יותר להשיג אותה בביג בוקס כבר מכרו אפילו את התצוגה
הציעו לי באלמ את ה 650 מתצוקה ב 6180 ומתלבט פןחד מלקנות מתצוגה וגם המחיר לא משהו.
הדגם יוצא מהשוק ובמקומה הציעו לי את ה 610 שהיא 50 MGH
האם 100 MGH זה נתןון חשוב היום או שניתן לוותר עלייו?
אהבתי מאוד את התמונה שמציגה ה 650 גם בשידורי SD
מאחר ואני צופה בשידורי יס הרבה 60% ן 40 % סרטים ומחשב
מרחק צפיה 3 מטר האם תוכלו להציע לי מה לקנות שיהיה ברמה של ה 650
ועדיין במחיר שלא עובר את ה 7500 ש"ח
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי zeevb ב 08/05/2009 21:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסמליין האלה נראה לי התחרפנו..zeevb כתב: הדגם יוצא מהשוק ובמקומה הציעו לי את ה 610...
אם באמת A650 דגם יוצא (וגם הגיוני כי הוא כבר מככב הרבה זמן)
והוא נחשב לספינת הדגל של סמליין, אז לפחות צריך לשמוע
הכרזה על דגם חדש נכנס..
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
או שתחכה לדגם חדש, פלוס סקירה לגביו ובדיקה (כמו שעשית) של איך שהוא נראה, או שתלך על פלזמה.
צריבה בפלזמה מתאפשרת רק עם תמונה סטטית, יש היוםפ נטייה מאוד נמוכה לצריבה מאשר פעם, שעות עבודה גדולות יותר מאשר פעם. האיכות מעולה.
צריבה בפלזמה מתאפשרת רק עם תמונה סטטית, יש היוםפ נטייה מאוד נמוכה לצריבה מאשר פעם, שעות עבודה גדולות יותר מאשר פעם. האיכות מעולה.
Vocare Ad Regnum
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
zeevb בעיית הצריבה בפלזמה צריכה להדאיג אותך בדיוק כמו בעיית שריפת הפיקסלים או החלפת אלמנטי התאורה ב LCD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מה הבעיה פשוט ללכת לחנות אחרת, יש עשרות חנויות שבטוח לאחת מהן יש את זה במלאי.
ואין מה להכריז על דגמים חדשים, הדגמים החדשים פשוט יש להם B בשם במקום A והם כבר קיימים בחו"ל.
http://www.testseek.com/home_electronic ... 1826e.html
ואין מה להכריז על דגמים חדשים, הדגמים החדשים פשוט יש להם B בשם במקום A והם כבר קיימים בחו"ל.
http://www.testseek.com/home_electronic ... 1826e.html
תודה חברים על התשובות והיעוץ
כבר היתי בכל הרשתות הגדולות וגם בכמה חניות קטננות שנחשבות למשוקים מורשים של סמליין אין לאף אחד חלקם כבר מכרו את המסך מהתצוגה
אפשר להשיג מסך מתצוגה עם 3 שנות אחריות של סמליין כדאי? האם הסיכון שווה?
כמו כן ניתן להשיג את המסך מיבוא מקביל של י.שלום ורוב הדיעות הם שלא כדאי כי השירות שלו לא הכי טוב ואין לו חלפים למרות שחיפשתי תלונות עליו ועל סמליין מצאתי יותר תלונות על סמליין לא יודע מה אתם אומרים?
לגבי פלזמה יש עוד בעיה הסלון שלי מואר מאוד ביום ישם שם דלת זכוכית גדולה ותריס למרות שאפשר להחשיך אותו עם סוגרים את התריס.
ואיזה פלזמה אתם היתם מציעים לי לקנות סביב 7000 ש"ח?
כבר היתי בכל הרשתות הגדולות וגם בכמה חניות קטננות שנחשבות למשוקים מורשים של סמליין אין לאף אחד חלקם כבר מכרו את המסך מהתצוגה
אפשר להשיג מסך מתצוגה עם 3 שנות אחריות של סמליין כדאי? האם הסיכון שווה?
כמו כן ניתן להשיג את המסך מיבוא מקביל של י.שלום ורוב הדיעות הם שלא כדאי כי השירות שלו לא הכי טוב ואין לו חלפים למרות שחיפשתי תלונות עליו ועל סמליין מצאתי יותר תלונות על סמליין לא יודע מה אתם אומרים?
לגבי פלזמה יש עוד בעיה הסלון שלי מואר מאוד ביום ישם שם דלת זכוכית גדולה ותריס למרות שאפשר להחשיך אותו עם סוגרים את התריס.
ואיזה פלזמה אתם היתם מציעים לי לקנות סביב 7000 ש"ח?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תאורת יתר ביום היא בעיה גם לגבי פלזמה וגם לגבי LCD - בשני המקרים זה לא עושה טוב לאיכות התמונה, אם כי לרוב האנשים זו בעיה קטנה עד ביטול היות והם בעבודה בשעות היום ולכן הם שמים לב לזה רק בסופי שבוע.
לדעתי עדיף שתמתין קצת, חסוך עוד כסף ואז תוכל לקנות את מה שאתה באמת רוצה.
לדעתי עדיף שתמתין קצת, חסוך עוד כסף ואז תוכל לקנות את מה שאתה באמת רוצה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ומי אמר שלא תהיה לך בעיית השתקפות בדגם הזה A650 ספיציפית של סמסונג?zeevb כתב: לגבי פלזמה יש עוד בעיה הסלון שלי מואר מאוד ביום ישם שם דלת זכוכית גדולה ותריס...
המסך שלו קריסטלי וגם כאן יהיה קטע של השתקפויות.
בדיוק, מה גם שבביקורות המקצועיות שעשו הפנסוניק קיבלה ציונים טובים יותר, לך על הPV8\80 ללא חשש.sky1sky10 כתב:ומי אמר שלא תהיה לך בעיית השתקפות בדגם הזה A650 ספיציפית של סמסונג?zeevb כתב: לגבי פלזמה יש עוד בעיה הסלון שלי מואר מאוד ביום ישם שם דלת זכוכית גדולה ותריס...
המסך שלו קריסטלי וגם כאן יהיה קטע של השתקפויות....