האם ניתן לשמוע פורמטי hd במצב של pure direct בריסברים החדשים
היי,
האם ניתן לשמוע פורמטי hd במצב של pure direct בריסברים החדשים של ימאהה אם כן אז האם גם ב-rxv863, אני פשוט אוהב לשמוע מוזיקה במצב pure direct כך שמסקרן אותי לדעת האם במשמיעת מוזיקה בפורמט hd יהיה ניתן לשמוע אותה במצב של pure direct ועדיין להנות מאיכות מוזיקלית של hd?
תודה!
האם ניתן לשמוע פורמטי hd במצב של pure direct בריסברים החדשים של ימאהה אם כן אז האם גם ב-rxv863, אני פשוט אוהב לשמוע מוזיקה במצב pure direct כך שמסקרן אותי לדעת האם במשמיעת מוזיקה בפורמט hd יהיה ניתן לשמוע אותה במצב של pure direct ועדיין להנות מאיכות מוזיקלית של hd?
תודה!
פיור דיירקט משמעו
ניתוק כל עניין הפרוססינג והעיבוד ברסיוור..
זאת אומרת ביטול לב ליבם של עניין הHD
והפורמטים החדשים
אתה תשמע מה שאתה רוצה בפיור דיירקט אך לא בסראונד
אלא מהקדמיים בלבד
והפורמטים החדשים
אלא מהקדמיים בלבד
או קיי אז אם הבנתי אותך נכון פורמטי HD אני לא אשמע כלל במצב של פיור דיירקט גם לא מהקדמיים, נכון?ADICT כתב:פיור דיירקט משמעו
והפורמטים החדשים
אלא מהקדמיים בלבד...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9060
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
לדעתי אתם טועים, פיור דיירקט מבטל את העיבודים והפיענוחים שמתבצעים ברסיבר והוא למעשה מעביר את הפורמט AS IS לרמקולים כפי שהוקלט.
זה אומר שאם התוכן קודד ב- 2 ערוצים אז תשמע רק מהקדמיים. אם התוכן קודד ב- 5.1 אז אתה תשמע סראונד וכן הלאה.
זה אומר שאם התוכן קודד ב- 2 ערוצים אז תשמע רק מהקדמיים. אם התוכן קודד ב- 5.1 אז אתה תשמע סראונד וכן הלאה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי זה מאוד תלוי בחברה ובדגם.
יש מקרים שפשוט לא יהיה PURE. אבל כבר עברו הרבה מים בנהר מאז שיחקתי עם מגוון רסיברים.
גם נשאלת השאלה מה כוונת הכותב לשמוע פורמטי HD.
אפשר גם לקנות OPPO ולחבר באנלוג ולקבל PURE.
יש מקרים שפשוט לא יהיה PURE. אבל כבר עברו הרבה מים בנהר מאז שיחקתי עם מגוון רסיברים.
גם נשאלת השאלה מה כוונת הכותב לשמוע פורמטי HD.
אפשר גם לקנות OPPO ולחבר באנלוג ולקבל PURE.