PS3 - קישוריות לאינטרנט ומשחקי רשת
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
שאלה בקשר ל- PS3 והקישוריות לאינטרנט לטובת משחקים ברשת.
אני מחובר בקו 2.5 מגה, ADSL + 012.
האם חיבור זה יאפשר לי לשחק משחקי רשת דרך ה- WIFI ?
מקווה שכן, כי אין לי כוונה לשדרג לחבילת גיימר, והנתב לא נגיש לחיבור קווי של הקונסולה.
תודה.
שאלה בקשר ל- PS3 והקישוריות לאינטרנט לטובת משחקים ברשת.
אני מחובר בקו 2.5 מגה, ADSL + 012.
האם חיבור זה יאפשר לי לשחק משחקי רשת דרך ה- WIFI ?
מקווה שכן, כי אין לי כוונה לשדרג לחבילת גיימר, והנתב לא נגיש לחיבור קווי של הקונסולה.
תודה.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אם יש תקשורת טובה בין הראוטר לסוני אז לא צריכה להיות בעיה במובן של אלחוטי מול קווי.
מה שכן, עלולה להתעורר בעיה מבחינת הספק.
ראה השרשור שלי בעניין:
http://www.hometheater.co.il/vt84333
מה שכן, עלולה להתעורר בעיה מבחינת הספק.
ראה השרשור שלי בעניין:
http://www.hometheater.co.il/vt84333
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
גם אני מחובר כמוך ב2.5 מגה, ADSL + 012.
בזמן האחרון התחלתי לחקור קצת בנושא האונליין כי לרוב אני לא מצליח להתחבר בכלל. אם כבר הצלחתי להתחבר אז זה קורה רק בשעות הבוקר המוקדמות ואז בדרך כלל אני עף אחרי כמה דקות על חוסר תקשורת.
אני מחובר חוטית לראוטר.
הבעיה אצל הספק.
012 במודע חוסמים/ לא מתעדפים פורטים של משחקי PS3. הרשת מלאה בהודעות שפנו לתמיכה שלהם ושם נאמר להם ש012 לא תומכת בPS3 ומבחינתם החיבור תקין.
הפתרון הוא כנראה לעבור ספק, שכרגע למיטב הבנתי (מקריאה בפרום קונסולות של תפוז) בזק בינלאומי הוא בעל החיבור היציב יותר ואחריו נטוויזין ( מצד שני SHIKI מעלי לא ממצליח להתחבר גם בנטוויזין)
בזמן האחרון התחלתי לחקור קצת בנושא האונליין כי לרוב אני לא מצליח להתחבר בכלל. אם כבר הצלחתי להתחבר אז זה קורה רק בשעות הבוקר המוקדמות ואז בדרך כלל אני עף אחרי כמה דקות על חוסר תקשורת.
אני מחובר חוטית לראוטר.
הבעיה אצל הספק.
012 במודע חוסמים/ לא מתעדפים פורטים של משחקי PS3. הרשת מלאה בהודעות שפנו לתמיכה שלהם ושם נאמר להם ש012 לא תומכת בPS3 ומבחינתם החיבור תקין.
הפתרון הוא כנראה לעבור ספק, שכרגע למיטב הבנתי (מקריאה בפרום קונסולות של תפוז) בזק בינלאומי הוא בעל החיבור היציב יותר ואחריו נטוויזין ( מצד שני SHIKI מעלי לא ממצליח להתחבר גם בנטוויזין)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני מחובר דרך "ברק" בחיבור של 1.5 מגה, אין לי בעיות התנתקות ואני מחובר באלחוטי. חבילת גיימר לא הכי קשורה לזה, זה קשור לכמות צריכת נתונים. זו אינה גדולה בשעת משחק (שיחקתי פרו אבולושן לייב), יש משחקים כמו מטאל גיר ששם ממליצים לא להתחבר באלחוטי על מנת לתת ביצועים מקסימליים וללא האטות, המשחק מלא קטעי אקשן המחייבים תגובה מהירה. בנוסף ללאגים הקיימים אלחוטי לא מוסיף. עוד לא בחנתי את הנושא של מטאל גיר.
Vocare Ad Regnum
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני מחובר דרך 012 והכבלים. היתה לי בעיה במשחקי רשת, עד ששינו לי את הפרופיל לפרופיל גיימר.
לי הם נתנו את החבילה הזו ללא תשלום. תדרוש גם אתה את ההחלפה של הפרופיל לגיימר בחינם ואם לא תתנתק מהם ותעבור לבזק בינלאומי
לי הם נתנו את החבילה הזו ללא תשלום. תדרוש גם אתה את ההחלפה של הפרופיל לגיימר בחינם ואם לא תתנתק מהם ותעבור לבזק בינלאומי
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אתה מצליח בקו של 1.5 ועוד ב- WIFI לשחק משחקים מלאים ב- PSN וללא ניתוקים..?TANDBERG כתב:אני מחובר דרך "ברק" בחיבור של 1.5 מגה, אין לי בעיות התנתקות ואני מחובר באלחוטי. חבילת גיימר לא הכי קשורה לזה, זה קשור לכמות צריכת נתונים....
יפה, אז יש לי סיכוי...
גיימר זה רק שינוי הגדרה, ללא כל קשר ללוחב הפס?urik79 כתב:אני מחובר דרך 012 והכבלים. היתה לי בעיה במשחקי רשת, עד ששינו לי את הפרופיל לפרופיל גיימר.
לי הם נתנו את החבילה הזו ללא תשלום. תדרוש גם אתה את ההחלפה של הפרופיל לגיימר בחינם ואם לא תתנתק מהם ותעבור לבזק בינלאומי...
כלומר גם בקו של 2.5 אפשר לשנות הגדרה/פרופיל ל"גיימר", או שזה דורש שדרוג של הקו או משהו..?
הייתי היום ב- VGS על מנת לסגור את החבילה.
החלטתי שירכשו לי את המכשיר מהם, החבילה הכי טובה למכשיר Pal.
המוכר אמר שרצוי לשדרג לקו של 5 מגה ו- Upload של 512.
הכצעקתה..?
ותודה לכולכם על התגובות
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

קו כמו שתיארו לך הוא טוב עבור:
1) תעבורה למעלה ולמטה (חצי מגה זה משהו שאפשר לעשות איתו דברים).
2) שיחות ווידאו איכותיות (בתנאי שיש מישהו בצד השני עם נתונים דומים או טובים יותר)
3) משחקים שממש דורשים רוחב פס (WOW לדוגמא) כי אחרת הלאגים יגרמו להפסקות שבהן יהרגו אותך.
אני לא יודע את המספרים המדוייקים עבור התחברות נורמלית, במקרה שלי שיחקתי בשעות הערב. אי לא יודע מה הUPLOAD המבוקש. חבילת גלישה כמו שאמרו לך בVGS לא זולה...
1) תעבורה למעלה ולמטה (חצי מגה זה משהו שאפשר לעשות איתו דברים).
2) שיחות ווידאו איכותיות (בתנאי שיש מישהו בצד השני עם נתונים דומים או טובים יותר)
3) משחקים שממש דורשים רוחב פס (WOW לדוגמא) כי אחרת הלאגים יגרמו להפסקות שבהן יהרגו אותך.
אני לא יודע את המספרים המדוייקים עבור התחברות נורמלית, במקרה שלי שיחקתי בשעות הערב. אי לא יודע מה הUPLOAD המבוקש. חבילת גלישה כמו שאמרו לך בVGS לא זולה...
Vocare Ad Regnum
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
יש לי חיבור של 5 מגה דרך הוט ובזק בינלאומי ואני יכול להעיד שהסיפוק שלי מהשירות הוא בין לא מסופק למסופק בקושי.
המשחקים מתנתקים הרבה, יש ימים שאני אפילו לא מצליח להתחבר לחלק מהמשחקים. איכות השמע של השחקנים לרוב על הפנים (זה אפשר להאשים בכיף גם את הצד השני).
בקיצור, די על הפנים, אלא אם אתה משחק אחד על אחד מול מישהו בארץ ואז יש איכות סבירה למדי.
אין מה לעשות מבחינת החיבור לארה"ב אנחנו עדיין קצת בעידן האבן.
ואני אפילו לא מזכיר את הקשיים שסוני מערימה על אנשים שרוצים לקנות משחק מה PSN ולא חיים במדינה נורמלית.
המשחקים מתנתקים הרבה, יש ימים שאני אפילו לא מצליח להתחבר לחלק מהמשחקים. איכות השמע של השחקנים לרוב על הפנים (זה אפשר להאשים בכיף גם את הצד השני).
בקיצור, די על הפנים, אלא אם אתה משחק אחד על אחד מול מישהו בארץ ואז יש איכות סבירה למדי.
אין מה לעשות מבחינת החיבור לארה"ב אנחנו עדיין קצת בעידן האבן.
ואני אפילו לא מזכיר את הקשיים שסוני מערימה על אנשים שרוצים לקנות משחק מה PSN ולא חיים במדינה נורמלית.
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני עם 2.5 מגה, מחבור עם בזק בינלאומי. ה PS3 מחובר עם כבל מוצלב לנתב. אין בעיות ניתוק, משחקי רשת עובדים מעולה!
היו לי בעיות שהייתי מחובר wi-fi ואז חברתי כבל ומאז מרוצה.
היו לי בעיות שהייתי מחובר wi-fi ואז חברתי כבל ומאז מרוצה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

פאבל, אתה בחיים (לפחות לא בזמן הקרוב) תקבל עבור הסכום שאתה משלם איכות חיבור כמו שאתה חושב שמגיע לך (ההסכמה הגורפת היא שמגיע לך).
אין להם מספיק רוחבי פס בשביל מה שהם מבטיחים, זה קו סטטיסטי וזהו, גם חבילת גיימרים, לכל היותר הגדרה בנתב לכיוון האינטרנט שנותנת לך תיעדוף, רוחבי הפס השמורים האמיתיים שמורים לחברות, שם יש צריכה שאם לא תסופק - תועף ספקית השירות שלה...
אם יגיעו להסכם כולל של החברות בארץ (ספקיות האינטרנט) אז יש סיכוי להרחבת הPIPE הכולל לאינטרנט מישראל, ואני לא אצטרך לשמוע מבן דודי האמריקאי על חבילת גלישה של 30/5 (Mbps - זה בדוק) ועל חבילה שאוטוטו יוצאת שם - של 50/50 בסכום של 150 דולר (!!!) לחודש שזה כלום לעומת מה שמציעים.
חבל מאוד שהספקיות לא כנות עם הגולשים, שיגידו את המשמעות של קו סטטיסטי, זה פשוט יוצר מצג שווא של "חבילת גיימרים" שבמקסימום יש בה תיעדוף, לא יותר מזה. קו מובטח זה משהו שונה והוא עולה כסף - משהו כמו 350 דולר לחודש ולקו סימטרי חצי מגה.
אין להם מספיק רוחבי פס בשביל מה שהם מבטיחים, זה קו סטטיסטי וזהו, גם חבילת גיימרים, לכל היותר הגדרה בנתב לכיוון האינטרנט שנותנת לך תיעדוף, רוחבי הפס השמורים האמיתיים שמורים לחברות, שם יש צריכה שאם לא תסופק - תועף ספקית השירות שלה...
אם יגיעו להסכם כולל של החברות בארץ (ספקיות האינטרנט) אז יש סיכוי להרחבת הPIPE הכולל לאינטרנט מישראל, ואני לא אצטרך לשמוע מבן דודי האמריקאי על חבילת גלישה של 30/5 (Mbps - זה בדוק) ועל חבילה שאוטוטו יוצאת שם - של 50/50 בסכום של 150 דולר (!!!) לחודש שזה כלום לעומת מה שמציעים.
חבל מאוד שהספקיות לא כנות עם הגולשים, שיגידו את המשמעות של קו סטטיסטי, זה פשוט יוצר מצג שווא של "חבילת גיימרים" שבמקסימום יש בה תיעדוף, לא יותר מזה. קו מובטח זה משהו שונה והוא עולה כסף - משהו כמו 350 דולר לחודש ולקו סימטרי חצי מגה.
Vocare Ad Regnum
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
בעקרון חבילת גיימר קיימת ב 012 רק במסלולים של 2.5 ו 5 מגה.Giliboy כתב:אתה מצליח בקו של 1.5 ועוד ב- WIFI לשחק משחקים מלאים ב- PSN וללא ניתוקים..?TANDBERG כתב:אני מחובר דרך "ברק" בחיבור של 1.5 מגה, אין לי בעיות התנתקות ואני מחובר באלחוטי. חבילת גיימר לא הכי קשורה לזה, זה קשור לכמות צריכת נתונים....
יפה, אז יש לי סיכוי...![]()
גיימר זה רק שינוי הגדרה, ללא כל קשר ללוחב הפס?urik79 כתב:אני מחובר דרך 012 והכבלים. היתה לי בעיה במשחקי רשת, עד ששינו לי את הפרופיל לפרופיל גיימר.
לי הם נתנו את החבילה הזו ללא תשלום. תדרוש גם אתה את ההחלפה של הפרופיל לגיימר בחינם ואם לא תתנתק מהם ותעבור לבזק בינלאומי...
כלומר גם בקו של 2.5 אפשר לשנות הגדרה/פרופיל ל"גיימר", או שזה דורש שדרוג של הקו או משהו..?
הייתי היום ב- VGS על מנת לסגור את החבילה.
החלטתי שירכשו לי את המכשיר מהם, החבילה הכי טובה למכשיר Pal.
המוכר אמר שרצוי לשדרג לקו של 5 מגה ו- Upload של 512.
הכצעקתה..?
ותודה לכולכם על התגובות...
אני עדיין מחובר על 1.5 מול הכבלים.
אני עם WIFI ולא חווה ניתוקים בד"כ...
בגלל שיש אי התאמה בין חבילות וספקיות של אנשים לבין החיבור לPSN יש לי תיאוריה חדשה בנושא,
שמתי לב שתמיד עם היוזר אמריקאי/אריפאי אני מתחבר תוך שניות לעומת היוזר הישראלי שאיתו אני משחק, אני חושב שיש תעדוף בשרתים של סוני ליוזרים אלה ובעצם אי ההתאמה נובעת מזה שיש אנשים שמתמשים ביוזר ראמריקאי ויש שמשתמשים בישראלי,
כדאי לפרסם סקר שבודק את זה,
שמתי לב שתמיד עם היוזר אמריקאי/אריפאי אני מתחבר תוך שניות לעומת היוזר הישראלי שאיתו אני משחק, אני חושב שיש תעדוף בשרתים של סוני ליוזרים אלה ובעצם אי ההתאמה נובעת מזה שיש אנשים שמתמשים ביוזר ראמריקאי ויש שמשתמשים בישראלי,
כדאי לפרסם סקר שבודק את זה,
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חבר'ה השינוי מגיע, תוך שנה אם לא יהיו בעיות מיוחדות כולנו נוכל להנות מאינטרנט יותר איכותי.TANDBERG כתב:פאבל, אתה בחיים (לפחות לא בזמן הקרוב) תקבל עבור הסכום שאתה משלם איכות חיבור כמו שאתה חושב שמגיע לך (ההסכמה הגורפת היא שמגיע לך).
חבל מאוד שהספקיות לא כנות עם הגולשים, שיגידו את המשמעות של קו סטטיסטי, זה פשוט יוצר מצג שווא של "חבילת גיימרים" שבמקסימום יש בה תיעדוף, לא יותר מזה. קו מובטח זה משהו שונה והוא עולה כסף - משהו כמו 350 דולר לחודש ולקו סימטרי חצי מגה....
רק שבזק לא יעשו טעויות והרשת החדשה שלהם תיפרס בהצלחה. היום שמעתי חדשות מעודדות מ"אנשים הבקיאים בנושא"
Need more cowbell
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

פאבל, השינוי הוא לרשת הפנימית בישראל, NGN יסייע בעיקר למנויי יס (אם השילוב יאושר ויקודם בין בזק ליס). כן - מהירויות הגלישה בישראל יהיו ברמת שיא, אבל הPIPE החוצה יישאר ללא שינוי. אני פשוט עובד על פרוייקט עם בזק בינלאומי ואני חשוף למידע הזה. אם תרצה - אבקש לקבל תגובה לא רשמית אבל מפורטת ואותה אעביר הלאה לפורום. חשוב שנדע בדיוק למה לצפות.
Vocare Ad Regnum
נשמע מעניין, נראה איך התמחור יהיה, אני די בטוח שלא יזכירו את זה כשזה יגיע לשוקTANDBERG כתב:פאבל, השינוי הוא לרשת הפנימית בישראל, NGN יסייע בעיקר למנויי יס (אם השילוב יאושר ויקודם בין בזק ליס). כן - מהירויות הגלישה בישראל יהיו ברמת שיא, אבל הPIPE החוצה יישאר ללא שינוי. אני פשוט עובד על פרוייקט עם בזק בינלאומי ואני חשוף למידע הזה. אם תרצה - אבקש לקבל תגובה לא רשמית אבל מפורטת ואותה אעביר הלאה לפורום. חשוב שנדע בדיוק למה לצפות....