PS3 - קישוריות לאינטרנט ומשחקי רשת

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

שלום

שאלה בקשר ל- PS3 והקישוריות לאינטרנט לטובת משחקים ברשת.
אני מחובר בקו 2.5 מגה, ADSL + 012.
האם חיבור זה יאפשר לי לשחק משחקי רשת דרך ה- WIFI ?
מקווה שכן, כי אין לי כוונה לשדרג לחבילת גיימר, והנתב לא נגיש לחיבור קווי של הקונסולה.
תודה.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #2 

אם יש תקשורת טובה בין הראוטר לסוני אז לא צריכה להיות בעיה במובן של אלחוטי מול קווי.

מה שכן, עלולה להתעורר בעיה מבחינת הספק.

ראה השרשור שלי בעניין:

http://www.hometheater.co.il/vt84333

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

גם אני מחובר כמוך ב2.5 מגה, ADSL + 012.

בזמן האחרון התחלתי לחקור קצת בנושא האונליין כי לרוב אני לא מצליח להתחבר בכלל. אם כבר הצלחתי להתחבר אז זה קורה רק בשעות הבוקר המוקדמות ואז בדרך כלל אני עף אחרי כמה דקות על חוסר תקשורת.

אני מחובר חוטית לראוטר.

הבעיה אצל הספק.
012 במודע חוסמים/ לא מתעדפים פורטים של משחקי PS3. הרשת מלאה בהודעות שפנו לתמיכה שלהם ושם נאמר להם ש012 לא תומכת בPS3 ומבחינתם החיבור תקין.

הפתרון הוא כנראה לעבור ספק, שכרגע למיטב הבנתי (מקריאה בפרום קונסולות של תפוז) בזק בינלאומי הוא בעל החיבור היציב יותר ואחריו נטוויזין ( מצד שני SHIKI מעלי לא ממצליח להתחבר גם בנטוויזין)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

אני מחובר דרך "ברק" בחיבור של 1.5 מגה, אין לי בעיות התנתקות ואני מחובר באלחוטי. חבילת גיימר לא הכי קשורה לזה, זה קשור לכמות צריכת נתונים. זו אינה גדולה בשעת משחק (שיחקתי פרו אבולושן לייב), יש משחקים כמו מטאל גיר ששם ממליצים לא להתחבר באלחוטי על מנת לתת ביצועים מקסימליים וללא האטות, המשחק מלא קטעי אקשן המחייבים תגובה מהירה. בנוסף ללאגים הקיימים אלחוטי לא מוסיף. עוד לא בחנתי את הנושא של מטאל גיר.
Vocare Ad Regnum

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #5 

אני מחובר דרך 012 והכבלים. היתה לי בעיה במשחקי רשת, עד ששינו לי את הפרופיל לפרופיל גיימר.
לי הם נתנו את החבילה הזו ללא תשלום. תדרוש גם אתה את ההחלפה של הפרופיל לגיימר בחינם ואם לא תתנתק מהם ותעבור לבזק בינלאומי
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #6 

TANDBERG כתב:אני מחובר דרך "ברק" בחיבור של 1.5 מגה, אין לי בעיות התנתקות ואני מחובר באלחוטי. חבילת גיימר לא הכי קשורה לזה, זה קשור לכמות צריכת נתונים.
...
אתה מצליח בקו של 1.5 ועוד ב- WIFI לשחק משחקים מלאים ב- PSN וללא ניתוקים..?
יפה, אז יש לי סיכוי... (Y)

urik79 כתב:אני מחובר דרך 012 והכבלים. היתה לי בעיה במשחקי רשת, עד ששינו לי את הפרופיל לפרופיל גיימר.
לי הם נתנו את החבילה הזו ללא תשלום. תדרוש גם אתה את ההחלפה של הפרופיל לגיימר בחינם ואם לא תתנתק מהם ותעבור לבזק בינלאומי
...
גיימר זה רק שינוי הגדרה, ללא כל קשר ללוחב הפס?
כלומר גם בקו של 2.5 אפשר לשנות הגדרה/פרופיל ל"גיימר", או שזה דורש שדרוג של הקו או משהו..?

הייתי היום ב- VGS על מנת לסגור את החבילה.
החלטתי שירכשו לי את המכשיר מהם, החבילה הכי טובה למכשיר Pal.
המוכר אמר שרצוי לשדרג לקו של 5 מגה ו- Upload של 512.
הכצעקתה..?

ותודה לכולכם על התגובות

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

קו כמו שתיארו לך הוא טוב עבור:
1) תעבורה למעלה ולמטה (חצי מגה זה משהו שאפשר לעשות איתו דברים).
2) שיחות ווידאו איכותיות (בתנאי שיש מישהו בצד השני עם נתונים דומים או טובים יותר)
3) משחקים שממש דורשים רוחב פס (WOW לדוגמא) כי אחרת הלאגים יגרמו להפסקות שבהן יהרגו אותך.
אני לא יודע את המספרים המדוייקים עבור התחברות נורמלית, במקרה שלי שיחקתי בשעות הערב. אי לא יודע מה הUPLOAD המבוקש. חבילת גלישה כמו שאמרו לך בVGS לא זולה...
Vocare Ad Regnum

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #8 

יש לי חיבור של 5 מגה דרך הוט ובזק בינלאומי ואני יכול להעיד שהסיפוק שלי מהשירות הוא בין לא מסופק למסופק בקושי.
המשחקים מתנתקים הרבה, יש ימים שאני אפילו לא מצליח להתחבר לחלק מהמשחקים. איכות השמע של השחקנים לרוב על הפנים (זה אפשר להאשים בכיף גם את הצד השני).
בקיצור, די על הפנים, אלא אם אתה משחק אחד על אחד מול מישהו בארץ ואז יש איכות סבירה למדי.
אין מה לעשות מבחינת החיבור לארה"ב אנחנו עדיין קצת בעידן האבן.
ואני אפילו לא מזכיר את הקשיים שסוני מערימה על אנשים שרוצים לקנות משחק מה PSN ולא חיים במדינה נורמלית. (n)
Need more cowbell

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #9 

אני עם 2.5 מגה, מחבור עם בזק בינלאומי. ה PS3 מחובר עם כבל מוצלב לנתב. אין בעיות ניתוק, משחקי רשת עובדים מעולה!
היו לי בעיות שהייתי מחובר wi-fi ואז חברתי כבל ומאז מרוצה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

פאבל, אתה בחיים (לפחות לא בזמן הקרוב) תקבל עבור הסכום שאתה משלם איכות חיבור כמו שאתה חושב שמגיע לך (ההסכמה הגורפת היא שמגיע לך).
אין להם מספיק רוחבי פס בשביל מה שהם מבטיחים, זה קו סטטיסטי וזהו, גם חבילת גיימרים, לכל היותר הגדרה בנתב לכיוון האינטרנט שנותנת לך תיעדוף, רוחבי הפס השמורים האמיתיים שמורים לחברות, שם יש צריכה שאם לא תסופק - תועף ספקית השירות שלה...
אם יגיעו להסכם כולל של החברות בארץ (ספקיות האינטרנט) אז יש סיכוי להרחבת הPIPE הכולל לאינטרנט מישראל, ואני לא אצטרך לשמוע מבן דודי האמריקאי על חבילת גלישה של 30/5 (Mbps - זה בדוק) ועל חבילה שאוטוטו יוצאת שם - של 50/50 בסכום של 150 דולר (!!!) לחודש שזה כלום לעומת מה שמציעים.
חבל מאוד שהספקיות לא כנות עם הגולשים, שיגידו את המשמעות של קו סטטיסטי, זה פשוט יוצר מצג שווא של "חבילת גיימרים" שבמקסימום יש בה תיעדוף, לא יותר מזה. קו מובטח זה משהו שונה והוא עולה כסף - משהו כמו 350 דולר לחודש ולקו סימטרי חצי מגה.
Vocare Ad Regnum

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #11 

Giliboy כתב:
TANDBERG כתב:אני מחובר דרך "ברק" בחיבור של 1.5 מגה, אין לי בעיות התנתקות ואני מחובר באלחוטי. חבילת גיימר לא הכי קשורה לזה, זה קשור לכמות צריכת נתונים.
...
אתה מצליח בקו של 1.5 ועוד ב- WIFI לשחק משחקים מלאים ב- PSN וללא ניתוקים..?
יפה, אז יש לי סיכוי... (Y)

urik79 כתב:אני מחובר דרך 012 והכבלים. היתה לי בעיה במשחקי רשת, עד ששינו לי את הפרופיל לפרופיל גיימר.
...
גיימר זה רק שינוי הגדרה, ללא כל קשר ללוחב הפס?
כלומר גם בקו של 2.5 אפשר לשנות הגדרה/פרופיל ל"גיימר", או שזה דורש שדרוג של הקו או משהו..?

הייתי היום ב- VGS על מנת לסגור את החבילה.
החלטתי שירכשו לי את המכשיר מהם, החבילה הכי טובה למכשיר Pal.
המוכר אמר שרצוי לשדרג לקו של 5 מגה ו- Upload של 512.
הכצעקתה..?

ותודה לכולכם על התגובות
...
בעקרון חבילת גיימר קיימת ב 012 רק במסלולים של 2.5 ו 5 מגה.
אני עדיין מחובר על 1.5 מול הכבלים.
אני עם WIFI ולא חווה ניתוקים בד"כ...

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #12 

בגלל שיש אי התאמה בין חבילות וספקיות של אנשים לבין החיבור לPSN יש לי תיאוריה חדשה בנושא,

שמתי לב שתמיד עם היוזר אמריקאי/אריפאי אני מתחבר תוך שניות לעומת היוזר הישראלי שאיתו אני משחק, אני חושב שיש תעדוף בשרתים של סוני ליוזרים אלה ובעצם אי ההתאמה נובעת מזה שיש אנשים שמתמשים ביוזר ראמריקאי ויש שמשתמשים בישראלי,

כדאי לפרסם סקר שבודק את זה,

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #13 

אני מחובר בקו 3מגה הוט + בזק בינ"ל באלחוטי ואני משחק בלי שום בעיה גם תוך כדי שאני מוריד מהמחשב....
חוץ מפיפ"א שם יש דיליי מעצבן רוב הזמן

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #14 

TANDBERG כתב:פאבל, אתה בחיים (לפחות לא בזמן הקרוב) תקבל עבור הסכום שאתה משלם איכות חיבור כמו שאתה חושב שמגיע לך (ההסכמה הגורפת היא שמגיע לך).
אין להם מספיק רוחבי פס בשביל מה שהם מבטיחים, זה קו סטטיסטי וזהו, גם חבילת גיימרים, לכל היותר הגדרה בנתב לכיוון האינטרנט שנותנת לך תיעדוף, רוחבי הפס השמורים האמיתיים שמורים לחברות, שם יש צריכה שאם לא תסופק - תועף ספקית השירות שלה...
אם יגיעו להסכם כולל של החברות בארץ (ספקיות האינטרנט) אז יש סיכוי להרחבת הPIPE הכולל לאינטרנט מישראל, ואני לא אצטרך לשמוע מבן דודי האמריקאי על חבילת גלישה של 30/5 (Mbps - זה בדוק) ועל חבילה שאוטוטו יוצאת שם - של 50/50 בסכום של 150 דולר (!!!) לחודש שזה כלום לעומת מה שמציעים.
חבל מאוד שהספקיות לא כנות עם הגולשים, שיגידו את המשמעות של קו סטטיסטי, זה פשוט יוצר מצג שווא של "חבילת גיימרים" שבמקסימום יש בה תיעדוף, לא יותר מזה. קו מובטח זה משהו שונה והוא עולה כסף - משהו כמו 350 דולר לחודש ולקו סימטרי חצי מגה.
...
חבר'ה השינוי מגיע, תוך שנה אם לא יהיו בעיות מיוחדות כולנו נוכל להנות מאינטרנט יותר איכותי.
רק שבזק לא יעשו טעויות והרשת החדשה שלהם תיפרס בהצלחה. היום שמעתי חדשות מעודדות מ"אנשים הבקיאים בנושא" 8)
Need more cowbell

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

פאבל, השינוי הוא לרשת הפנימית בישראל, NGN יסייע בעיקר למנויי יס (אם השילוב יאושר ויקודם בין בזק ליס). כן - מהירויות הגלישה בישראל יהיו ברמת שיא, אבל הPIPE החוצה יישאר ללא שינוי. אני פשוט עובד על פרוייקט עם בזק בינלאומי ואני חשוף למידע הזה. אם תרצה - אבקש לקבל תגובה לא רשמית אבל מפורטת ואותה אעביר הלאה לפורום. חשוב שנדע בדיוק למה לצפות.
Vocare Ad Regnum

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #16 

TANDBERG כתב:פאבל, השינוי הוא לרשת הפנימית בישראל, NGN יסייע בעיקר למנויי יס (אם השילוב יאושר ויקודם בין בזק ליס). כן - מהירויות הגלישה בישראל יהיו ברמת שיא, אבל הPIPE החוצה יישאר ללא שינוי. אני פשוט עובד על פרוייקט עם בזק בינלאומי ואני חשוף למידע הזה. אם תרצה - אבקש לקבל תגובה לא רשמית אבל מפורטת ואותה אעביר הלאה לפורום. חשוב שנדע בדיוק למה לצפות.
...
נשמע מעניין, נראה איך התמחור יהיה, אני די בטוח שלא יזכירו את זה כשזה יגיע לשוק

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”