שלום,
תודה על המדריך וכל הקישורים.
חסר לי מידע במדריך על הקלטות ויש לי כמה שאלות לגבי זה.
מותקן אצלי מדיה פורטל בגרסא 1.0.1, די בסיסי בלי תוספים מיוחדים, על XP.
שאלה ראשונה:
האם מישהו יכול לפרסם הסבר או מדריך על חיתוך פרסומות אוטומטי מהקלטות?
אני יודע שיש אפשרות להשתמש בCOMSKIP, אבל לא יודע איך, והאמת שלא כל כך בוטח במשהו שפועל אוטומטית על הקבצים שלי בלי לקבל רשות לפני שאני יודע שזה באמת פועל.
שאלה שניה:
אם הבנתי נכון, כשאני מקליט משידורי יס, זה לא משנה אם אני מקליט בCBR או VBR כי האיכות תהיה זהה?
כרגע כל מה שאני מקליט מהטלוויזיה נשמר כקובץ TS של כמה ג'יגה ואני משתמש בתוכנה חיצונית כדי לקודד לAVI עם FFDSHOW ו-LAME.
קראתי שכדאי לקודד בווב-סאב בשיטת שני המעברים, אבל אני נראה לי שבשביל תכניות טבע ודברים כאלו זה לא ממש משנה... אני טועה?
כי תכלס התכניות שמוקלטות נראות פחות טוב מהתכניות שמשודרות.
האם יש אפשרות לקודד עם מדיה פורטל עצמו? אפילו תוך כדי? חיפשתי פלאגים באתר שלהם, אבל הכול נראה לי מיושן .
אני לא בקיא בעניין האצת חומרה, אבל יש לי כרטיס מסך מצוין (4870X2), אז אם אפשר לנצל אותו ולחסוך למעבד קצת כאב ראש, זה דווקא טוב...
שאלה שלישית:
האם מישהו נתקל בקריסות של ה-TVSERVER, וכל מיני תקלות הקלטה מוזרות.
אני לפעמים משאיר הקלטות לסופ"ש וחוזר לגלות שאיפשהו בדרך משהו נתקע או הפסיק לפעול, וכלום לא הוקלט. זה ממש מתסכל כי אין לי הסבר הגיוני לתופעה.
למשל, הקלטתי תכנית מערוץ דיסקברי והיא הוקלטה בסדר, אבל את התכניות הבאות אחריה ברשימה התכנה לא הקליטה. כשגילתי זאת מאוחר יותר סגרתי את הסרבר עם מנהל המשימות, ואז הפעלתי מחדש והכול חזר לפעול ולהקליט... כלומר התוכנה עוברת על לוח הזמנים, אבל לא מקליטה בפועל. זה קורה לי המון.
שאלה אחרונה:
אני מעדכן את מדריך השידורים באמצעות MEGA EPG. האם יש דרך לגרום למדיה פורטל להתעדכן בצורה אוטומטית במדריך? לא הגיוני שכל שבוע אצטרך להפעיל את התוכנה ידנית ולהוריד את המדריך.
מאוד אודה לכם על תשובותיכם!