חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד על האוזניים וגם לא נוחות ,כי בעצם מחזיקות על האוזניים , אני יודע שרק אחרי burn-in אני ישמע את כל הפוטנציאל, השאלה העם יש מקומות בהם ניתן לשמוע אותם ? המחיר הוא 220 לדגם השחור אבל נלהבתי מהלבן משום מה ,רק ב 260, .טוב אז מכווה שתגיבו לי בחיוב לגבי הקניה ,אחריות יש בדקתי , שנתיים ,לפחות על הלבן
px200 כנרה סופי
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שלום שוב
אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם *** וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה
,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והם גם קלות ,
חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד על האוזניים וגם לא נוחות ,כי בעצם מחזיקות על האוזניים , אני יודע שרק אחרי burn-in אני ישמע את כל הפוטנציאל, השאלה העם יש מקומות בהם ניתן לשמוע אותם ? המחיר הוא 220 לדגם השחור אבל נלהבתי מהלבן משום מה ,רק ב 260, .טוב אז מכווה שתגיבו לי בחיוב לגבי הקניה ,אחריות יש בדקתי , שנתיים ,לפחות על הלבן
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ראתי עכשיו שב "באג" נוספו ES3 של audio tecnica ,ואללה נראה מעניין ,אומנם 370 שקל ,אבל עולי הם טובות יותר מ סנהייסר?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "