צריך עזרה, חדש בתחום
שלום, רציתי לקבל קצת רקע ועזרה לגבי כמה דברים.
יש לי כמה שאלות,
קודם כל.. אני מעוניין להתשדרג למערכת יותר רצינית מהatp3 שלי, שלדעתי מצויינים, אבל אני רוצה לעלות רמה.
השגתי מגבר מחבר rotel ra 930ax, הבנתי שהוא נחשב טוב יחסית לסטריאו התחלתי.
יש במגבבר כנראה בעיה, אחד הצדדים לא עובד בדיוק.
איפה אני יכול למצוא מעבדה טובה ואמינה בראשון לציון? שמעתי שיש איזה מעבדה הנקראת זמיר.. מול היקב. איך היא?
עכשיו, כמובן שאני יצטרך רמקולים.. אז חשבתי לקנות יד שניה, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה.. 1000 שקל מקסימום. אתם יכולים לעזור לי עם זה? חשוב לי שהם יספקו אותי מבחינת באס, כי אני יודע שזה בעייתי במדפיים, אהה ד"א אני רוצה מדפיים. אבל אשמח גם להצעות של רצפתיים..
זהו, תודה מראש, אני מקווה שתעזרו לי..
יש לי כמה שאלות,
קודם כל.. אני מעוניין להתשדרג למערכת יותר רצינית מהatp3 שלי, שלדעתי מצויינים, אבל אני רוצה לעלות רמה.
השגתי מגבר מחבר rotel ra 930ax, הבנתי שהוא נחשב טוב יחסית לסטריאו התחלתי.
יש במגבבר כנראה בעיה, אחד הצדדים לא עובד בדיוק.
איפה אני יכול למצוא מעבדה טובה ואמינה בראשון לציון? שמעתי שיש איזה מעבדה הנקראת זמיר.. מול היקב. איך היא?
עכשיו, כמובן שאני יצטרך רמקולים.. אז חשבתי לקנות יד שניה, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה.. 1000 שקל מקסימום. אתם יכולים לעזור לי עם זה? חשוב לי שהם יספקו אותי מבחינת באס, כי אני יודע שזה בעייתי במדפיים, אהה ד"א אני רוצה מדפיים. אבל אשמח גם להצעות של רצפתיים..
זהו, תודה מראש, אני מקווה שתעזרו לי..
בתקציב שלך תצטרך למצוא רמקול רצפתי ביד 2 .
אני לא מאמין שתוכל למצוא רמקול מדף מיד 2 שגם ייתן לך באס חזק, שציינת שזה חשוב לך.
תראה אילו דגמים נכנסים לך בתקציב ואז תוכל לשאול מה עדיף לטעם החברים.
כמובן שהטוב ביותר הוא שתשמע אותם יחד עם המגבר שלך כי זה צריך למצוא חן בעיניך.
ארז
אני לא מאמין שתוכל למצוא רמקול מדף מיד 2 שגם ייתן לך באס חזק, שציינת שזה חשוב לך.
תראה אילו דגמים נכנסים לך בתקציב ואז תוכל לשאול מה עדיף לטעם החברים.
כמובן שהטוב ביותר הוא שתשמע אותם יחד עם המגבר שלך כי זה צריך למצוא חן בעיניך.
ארז
איזה "מדפי בריא" אתה מכיר שיש לו באסים טובים בתקציב הזה?ron31 כתב:בדקת כבר כמה דגמים?
תראה בגדול רצפתי במחיר הזה אני לא מאמין שתמצא שיתן לך גם באסים טובים וגם שיהיה מוזיקלי....
תלך על מדפי בריא!
תחפש קצת ברשת{כמובן רק יד שניה}ותחזור לנו עם דגמים![]()
וככה נוכל פחות או יותר לעזור לך....
לי דווקא נראה שבתקציב הזה (יד 2 כמובן) יותר קל למצוא רצפתי סביר שייתן יותר ממדפי (שכמו שציינת, צריך להיות "בריא"...)
ארז