מעוניין להאזין לתקליטים הישנים רק לא מבין מאיפה להתחיל.
-
shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בעקבות השיטוטים באתרי האודיו הבנתי שלפטיפונים יש תחיה ותקומה ואפילו יתרונות בסאונד. אז יש לי כ70 תקליטים . הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג מה כדאי והאם ניתן לשמוע את הפטיפון ללא קדם.
בנוסף המערכת שיש לי כוללת CD איכותי של מנורות , האם פטיפון סביב ה-1000 ש"ח שווה מאמץ והשקעה, או שפשוט זה ישמע אחרת (שאחרת לטובה בהחלט סיבה כדאית).
תודה מראש
בנוסף המערכת שיש לי כוללת CD איכותי של מנורות , האם פטיפון סביב ה-1000 ש"ח שווה מאמץ והשקעה, או שפשוט זה ישמע אחרת (שאחרת לטובה בהחלט סיבה כדאית).
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע אם בשביל 70 תקליטים הייתי משקיע את המאמץ והכסף.
אולי שווה פשוט לקנות את התקליטים הללו בדיסקים או מכיון שאתה בכל זאת הבעלים החוקיים של גירסה קנויה, פשוט "תמיר אותם לדיגיטליים".
אם אתה מתכנן להרחיב את האוסף, אזי בהחלט אפשר לקנות איזה פטיפון יד שניה במצב טוב בתקציב הזה ומשם להתקדם.
אולי שווה פשוט לקנות את התקליטים הללו בדיסקים או מכיון שאתה בכל זאת הבעלים החוקיים של גירסה קנויה, פשוט "תמיר אותם לדיגיטליים".
אם אתה מתכנן להרחיב את האוסף, אזי בהחלט אפשר לקנות איזה פטיפון יד שניה במצב טוב בתקציב הזה ומשם להתקדם.
ממש לא מסכים.לא יודע אם בשביל 70 תקליטים הייתי משקיע את המאמץ והכסף...
בהחלט שווה את המאמץ!
כל מה שקשור למוזיקה ישנה דיסקים לא יכולים להתחרות עם פטיפון טוב ותקליט איכותי.
ממליץ לך בחום לקנות פטיפון פשוט ולשדרג לו את הראש לראש איכותי.
אתה יכול בכיף לסגור את הסיפור ב1000 שקל
ממליץ בחום!
אני גם בטוח שה70 תקליטים יהפכו במהרה ל140 אחרי שיהיה לך פטיפון
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
הבעייה היא שההשקעה לא תיגמר בפטפון של 1000 שח. יש צורך בראש, זרוע, הגברת פונו ועוד.
יתרה מזו, זה שיש לך 70 תקליטים זה נחמד, אבל השאלה באילו תקליטים מדובר? אם מדובר בתקליטים תוצרת הארץ, חרושים או במצב לא טוב, שום פטפון לא יעזור.
אני טוען שבתחום האנלוג קשה להשיג "חצי הריון", או שנכנסים לזה ברצינות או שלא, ואם כן זה אומר טוטאלית, השקעה במדייה (קרי תקליטים איכותיים/מודפסים היטב), סט-אפ אנלוגי ואף השלמת סט אפ כוללת (הגברה, רמקולים), בכדי להשיג תוצאה טובה.
אנשים רבים אשר ניסו להיכנס לתחום באופן מהוסס, סופם להתאכזב ברוב המקרים.
ודרך אגב - CD איכותי של מנורות, באיזה CD מדובר? אני באופן אישי לא מקשר בין מנורות לאיכות, במקרים רבים דוקא הקלורויזציה של המעגלים המנורתיים מפריעה לי, וישנם מקרים של CD מנורות לא יקרים וממש לא מרגשים.
יתרה מזו, זה שיש לך 70 תקליטים זה נחמד, אבל השאלה באילו תקליטים מדובר? אם מדובר בתקליטים תוצרת הארץ, חרושים או במצב לא טוב, שום פטפון לא יעזור.
אני טוען שבתחום האנלוג קשה להשיג "חצי הריון", או שנכנסים לזה ברצינות או שלא, ואם כן זה אומר טוטאלית, השקעה במדייה (קרי תקליטים איכותיים/מודפסים היטב), סט-אפ אנלוגי ואף השלמת סט אפ כוללת (הגברה, רמקולים), בכדי להשיג תוצאה טובה.
אנשים רבים אשר ניסו להיכנס לתחום באופן מהוסס, סופם להתאכזב ברוב המקרים.
ודרך אגב - CD איכותי של מנורות, באיזה CD מדובר? אני באופן אישי לא מקשר בין מנורות לאיכות, במקרים רבים דוקא הקלורויזציה של המעגלים המנורתיים מפריעה לי, וישנם מקרים של CD מנורות לא יקרים וממש לא מרגשים.
The Black Wax
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- קיבל תודות: 2 פעמים
נראה לי לפי המלצותיכם שעכשיו אני מטלבט יותר ולא אשקיע שקל נוסף לפני שאבחן את העניין.
אם יש מישהוא אדיב מאזור אשדוד, גם ברדיוס מעט גדול יותר שאוכל לבקר אצלו ולהתרשם יהיה חביב מצידו.
בינתיים תודה על ההיתייחסות.
אם יש מישהוא אדיב מאזור אשדוד, גם ברדיוס מעט גדול יותר שאוכל לבקר אצלו ולהתרשם יהיה חביב מצידו.
בינתיים תודה על ההיתייחסות.
תמצא טורנס ביד שניה - 800-900 שקל
ראש טוב - 400 שקל מהאינטרנט
מגבר פונו - יד שניה ב200 שקל. לדעתי אתה מסודר. אומנם עובר את ה 1000 שקל אבל לא בהגזמה.
אני מסכים מאוד שצריך להשקיע בפטיפון הרבה יותר מאשר CD, אבל גם לא חייבים להגיע לסכומים אסטרונומיים. לי יש את הסטאפ שכתבתי למעלה ולדעתי הוא יהיה מצויין עבור התחלה.
ראש טוב - 400 שקל מהאינטרנט
מגבר פונו - יד שניה ב200 שקל. לדעתי אתה מסודר. אומנם עובר את ה 1000 שקל אבל לא בהגזמה.
אני מסכים מאוד שצריך להשקיע בפטיפון הרבה יותר מאשר CD, אבל גם לא חייבים להגיע לסכומים אסטרונומיים. לי יש את הסטאפ שכתבתי למעלה ולדעתי הוא יהיה מצויין עבור התחלה.
אתה תמיד מוזמן לסשן של שעתיים אצלי, אך אנחנו לא מדברים על אותן רמות מחיר, כך שגם אם תאהב מאוד את התוצאה (ואני די בטוח שזה מה שיקרה), העניין לא רלוונטי עבורך, כיוון שמדובר בהשקעה העולה עשרות מונים ממה שציינת.shmilo כתב:נראה לי לפי המלצותיכם שעכשיו אני מטלבט יותר ולא אשקיע שקל נוסף לפני שאבחן את העניין.
בינתיים תודה על ההיתייחסות....
- Mushinskyy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- קיבל תודות: 0
תחפש בחנויות *** (אלטעזאכן) ציוד, מצאתי שם את רוב הוני.
או אפילו ביד 2.
קניתי שם DUAL 1219, מכשיר מדהים, שבשלב מסויים מישהו גזר מהמעגל חשמל שלו קבל, ב-150 שקל. החלפתי את אותו הקבל והמכשיר נשמע נהדר. פשוט מדהים. עם קארט אורוטופון איכותית ומגבר ונטאג' (אני חולה וינטאג', החדר שלי הוא מוזיאון. אני כרגע עובד על מאראנץ 2666B שמצאתי ב-70 שקל וגוסס מעט).
אז העצה שלי אליך היא כזו; אם אתה רוצה פטיפון איכותי, תחפש קצת באתרי יד שניה. אולי תמצא מציאה. הישנים תמיד יותר טובים לדעתי. יש להם את הקסם של פעם.
מקור נוסף הוא טכנאים ומעבדות מקומיות שבד"כ מוצפות בכאלה במחסן.
הסבלנות משתלמת.
אם לא תוכל להתאפק, קנה לך משהו איכותי של היום (ואלה בטווח 1000 שקל לא משהו מיוחד - כל הדגמים ה"מחודשים" האלה. לך על PROJECT או REGA).
או אפילו ביד 2.
קניתי שם DUAL 1219, מכשיר מדהים, שבשלב מסויים מישהו גזר מהמעגל חשמל שלו קבל, ב-150 שקל. החלפתי את אותו הקבל והמכשיר נשמע נהדר. פשוט מדהים. עם קארט אורוטופון איכותית ומגבר ונטאג' (אני חולה וינטאג', החדר שלי הוא מוזיאון. אני כרגע עובד על מאראנץ 2666B שמצאתי ב-70 שקל וגוסס מעט).
אז העצה שלי אליך היא כזו; אם אתה רוצה פטיפון איכותי, תחפש קצת באתרי יד שניה. אולי תמצא מציאה. הישנים תמיד יותר טובים לדעתי. יש להם את הקסם של פעם.
מקור נוסף הוא טכנאים ומעבדות מקומיות שבד"כ מוצפות בכאלה במחסן.
הסבלנות משתלמת.
אם לא תוכל להתאפק, קנה לך משהו איכותי של היום (ואלה בטווח 1000 שקל לא משהו מיוחד - כל הדגמים ה"מחודשים" האלה. לך על PROJECT או REGA).