תופעה מוזרה בטלוויזית PANASONIC LE8

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
free_karaoke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

היום קרתה לי תופעה מוזרה בטלוויזית PANASONIC LE8.

הטלווזיה מחוברת לממיר בחיבור S-VIDEO.

רציתי להדליק את הטלוויזיה, והמסך לא נדלק. היה רק קול, למרות שהיה אור ירוק לומר שהטלוויזיה מודלקת, ואז לאחר 6 שניות, הטלוויזיה התכבה, ונהיה אור אדום מהבהב.

לחצתי על כפתור הPOWER, חיכיתי כמה שניות, סגרתי את הממיר, לחצתי על הPOWER, הטלוויזיה נדלקה במצב של מסך כחול, הדלקתי את הממיר והכל עובד כמו שצריך.

למה זה קרה, המעבד התקלקל? זה סימן שיום אחד היא בכלל לא תעבוד?

תודה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

free_karaoke כתב:שלום,

היום קרתה לי תופעה מוזרה בטלוויזית PANASONIC LE8.

הטלווזיה מחוברת לממיר בחיבור S-VIDEO.

רציתי להדליק את הטלוויזיה, והמסך לא נדלק. היה רק קול, למרות שהיה אור ירוק לומר שהטלוויזיה מודלקת, ואז לאחר 6 שניות, הטלוויזיה התכבה, ונהיה אור אדום מהבהב.

לחצתי על כפתור הPOWER, חיכיתי כמה שניות, סגרתי את הממיר, לחצתי על הPOWER, הטלוויזיה נדלקה במצב של מסך כחול, הדלקתי את הממיר והכל עובד כמו שצריך.

למה זה קרה, המעבד התקלקל? זה סימן שיום אחד היא בכלל לא תעבוד?

תודה.
...
סימנתי בצבעים.
אך עדיין יכול להיות שהממיר הוא הגורם לתקלה, שווה לעקוב אחרי זה כמה ימים ובמידה והתקלה חוזרת, פנה מיד לשירות הלקוחות של יורוקום במידה ויש לך אחריות.

לרוב אתה שומע סאונד ולא רואה תמונה ואפילו לא מצליח לראות תפריטים ועושמת שמע ורק אחרי ניתוק מהחשמל זה מסתדר וזה הסימן שהמעבד התמונה קצת מזייף.

ממליץ לך גם להוריד את הקונטראסט וצבע (סביר להניח שהם על 100)

free_karaoke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה על התגובה,

בזמן הטלוויזיה נדלקה לא ראיתי כלום, רק שמעתי קול. (כאילו המסך לא נדלק בכלל, לא היה אור אפילו מהמסך)

ולא נראה לי שזה קשור לממיר בגלל הטלוויזיה נכבתה באופן אוטומטי לאחר כמה שניות ואז גם הקול נפסק, והממיר המשיך לעבוד.

וגם למה אתה ממליץ להוריד קונטראסט וצבע? (הקונטראסט על 100%, והצבע על 50%)

תודה.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

קרה לי אותו דבר עם טלוויזיה של סוני. ההבהוב מעיד על תקלה באחד ממעגלי התמונה. מהירות ההבהוב מראה את סוג התקלה. סביר להניח שזה יקרה עוד פעם בקרוב.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”