שלום,
היום קרתה לי תופעה מוזרה בטלוויזית PANASONIC LE8.
הטלווזיה מחוברת לממיר בחיבור S-VIDEO.
רציתי להדליק את הטלוויזיה, והמסך לא נדלק. היה רק קול, למרות שהיה אור ירוק לומר שהטלוויזיה מודלקת, ואז לאחר 6 שניות, הטלוויזיה התכבה, ונהיה אור אדום מהבהב.
לחצתי על כפתור הPOWER, חיכיתי כמה שניות, סגרתי את הממיר, לחצתי על הPOWER, הטלוויזיה נדלקה במצב של מסך כחול, הדלקתי את הממיר והכל עובד כמו שצריך.
למה זה קרה, המעבד התקלקל? זה סימן שיום אחד היא בכלל לא תעבוד?
תודה.
תופעה מוזרה בטלוויזית PANASONIC LE8
-
free_karaoke
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
סימנתי בצבעים.free_karaoke כתב:שלום,
היום קרתה לי תופעה מוזרה בטלוויזית PANASONIC LE8.
הטלווזיה מחוברת לממיר בחיבור S-VIDEO.
רציתי להדליק את הטלוויזיה, והמסך לא נדלק. היה רק קול, למרות שהיה אור ירוק לומר שהטלוויזיה מודלקת, ואז לאחר 6 שניות, הטלוויזיה התכבה, ונהיה אור אדום מהבהב.
לחצתי על כפתור הPOWER, חיכיתי כמה שניות, סגרתי את הממיר, לחצתי על הPOWER, הטלוויזיה נדלקה במצב של מסך כחול, הדלקתי את הממיר והכל עובד כמו שצריך.
למה זה קרה, המעבד התקלקל? זה סימן שיום אחד היא בכלל לא תעבוד?
תודה....
אך עדיין יכול להיות שהממיר הוא הגורם לתקלה, שווה לעקוב אחרי זה כמה ימים ובמידה והתקלה חוזרת, פנה מיד לשירות הלקוחות של יורוקום במידה ויש לך אחריות.
לרוב אתה שומע סאונד ולא רואה תמונה ואפילו לא מצליח לראות תפריטים ועושמת שמע ורק אחרי ניתוק מהחשמל זה מסתדר וזה הסימן שהמעבד התמונה קצת מזייף.
ממליץ לך גם להוריד את הקונטראסט וצבע (סביר להניח שהם על 100)
-
free_karaoke
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על התגובה,
בזמן הטלוויזיה נדלקה לא ראיתי כלום, רק שמעתי קול. (כאילו המסך לא נדלק בכלל, לא היה אור אפילו מהמסך)
ולא נראה לי שזה קשור לממיר בגלל הטלוויזיה נכבתה באופן אוטומטי לאחר כמה שניות ואז גם הקול נפסק, והממיר המשיך לעבוד.
וגם למה אתה ממליץ להוריד קונטראסט וצבע? (הקונטראסט על 100%, והצבע על 50%)
תודה.
בזמן הטלוויזיה נדלקה לא ראיתי כלום, רק שמעתי קול. (כאילו המסך לא נדלק בכלל, לא היה אור אפילו מהמסך)
ולא נראה לי שזה קשור לממיר בגלל הטלוויזיה נכבתה באופן אוטומטי לאחר כמה שניות ואז גם הקול נפסק, והממיר המשיך לעבוד.
וגם למה אתה ממליץ להוריד קונטראסט וצבע? (הקונטראסט על 100%, והצבע על 50%)
תודה.