פלאזמה LG 42PQ300R מול Panasconic PV80

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

האם מישהו ראה את שני הדגמים אחד ליד השני ויכול לתת חוות דעת אוביקטבית ?

קישור לאתר עם פרטים טכניים:
http://www.cinemaplaza.e-shop.co.il/pl_ ... 8~3~11.htm

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

orib כתב:האם מישהו ראה את שני הדגמים אחד ליד השני ויכול לתת חוות דעת אוביקטבית ?

...
אין מה להשוות ,PQ300 זה הדור הבא בפלאזמות .

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559

שליחה

NEW_WAVE כתב:
orib כתב:האם מישהו ראה את שני הדגמים אחד ליד השני ויכול לתת חוות דעת אוביקטבית ?

...
...
אני מסכים עם החלק הראשון שרשמת, אין מה להשוות, לא ראיתי את ה LG, אבל בהתחשב בכך שה PV80 נבחרה לפלזמה 42 אינץ הכי מומלצת באתרים הכי אמינים בחו"ל, ולאור העובדה של LG אין איזכור בשום מקום, ובשום ביקורת מקצועית, ולאור העובדה שפנסוניק ופיוניר השליטות הבלתי מעורערות של עולם הפלזמות אז כניראה שבאמת אין מה להשוות (Y)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

האמת לא ראיתי את ה-PQ300 אבל המפרט שלה נראה מבטיח.

ה-PV80 טלוויזה לא רעה.
אבל הייתי הולך לבדוק את ה-LG.

אגב, הוצאתי אותה לחבר במכירה אישית ב-4800.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

shraga007 כתב:האמת לא ראיתי את ה-PQ300 אבל המפרט שלה נראה מבטיח.

ה-PV80 טלוויזה לא רעה.
אבל הייתי הולך לבדוק את ה-LG.

אגב, הוצאתי אותה לחבר במכירה אישית ב-4800.
...
במכירה אישית אין את הקטע של "להוציא", זה פשוט מחיר סף שנקבע מראש, בכל אופן אני לא ממש חקרתי את הנושא אבל לדעתי ה PQ300 זה הדגם הכי זול של LG כמו ה 410 של סמסונג, מפרט לא שווה יותר מדי, כל עוד אין עליה ביקורת מקצועית ברשת אני לא חושב שיש טעם להסתכן ולרכוש אותה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

roei_s כתב:
NEW_WAVE כתב:

...
...
אני מסכים עם החלק הראשון שרשמת, אין מה להשוות, לא ראיתי את ה LG, אבל בהתחשב בכך שה PV80 נבחרה לפלזמה 42 אינץ הכי מומלצת באתרים הכי אמינים בחו"ל, ולאור העובדה של LG אין איזכור בשום מקום, ובשום ביקורת מקצועית, ולאור העובדה שפנסוניק ופיוניר השליטות הבלתי מעורערות של עולם הפלזמות אז כניראה שבאמת אין מה להשוות (Y)
...
איפה נבחר ,מי בחר ,על פי איזה פרמטרים או אינטרסים ,עזוב סיסמאות.

אני ראיתי את המפרט של שתהן וביצועים בסרטים מהירים וכדורגל, ה PQ300
יותר טובה מהפנסוניק ,למשל צריכת חשמל ממוצעת 181W לעומת 330W בפנסוניק .
הקונטרסט הדינמי ב PQ300 הוא 1:2,000,000
600HZ .
מערכת שמע מעולה ב LG שאי אפשר בכלל להשוות לפנסוניק .

2 כניסות SCRAT שמביאים תוצאה אופטימלית בשידורי SD.

2 HDMI ,כניסת USB .

נוחיות תפריט
7מצב יחס מסך כולל מצב מקורי

5 מצבי שליטה ובקרה על התמונה .

זיהוי אוטמטי של מחשב לרזולציה ,בלי צורך להגדיר.

.

Sharks
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

כל זה לא ישנה כלום את התמונה אינה איכותית... מי משנה לו את יש 1000Hz אם הצבעים לא טובים או השחור לא שחור.. או השידור ב-SD מתוח בצורה לא טובה?

מפרט טכני זה לא הכל..

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Sharks כתב:כל זה לא ישנה כלום את התמונה אינה איכותית... מי משנה לו את יש 1000Hz אם הצבעים לא טובים או השחור לא שחור.. או השידור ב-SD מתוח בצורה לא טובה?

מפרט טכני זה לא הכל..
...
צודק ב LG רואים תמונה יותר חלקה ב 50 אינץ' ,הרבה יותר צבעים והרבה פיצ'רים.

orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

roei_s כתב:
NEW_WAVE כתב:

...
...
...
גם אם פנסוניק חברה מוערכת יותר בעולם הפלזמה זה לא אומר שLG כאנדרדוג לא יכולים להפתיע עם דגם מוצלח. גם לא כל הדגמים של פנסוניק מוערכים באופן שווה.
חיפוש קצר ברשת מעלה כי הדגם הזה שנקרא גם 42PQ30 בחו"ל יצא רק לפני כחודשיים. יש מעט ביקורות ברשת, רובן קצרות ומחמיאות. לא מצאתי ביקורת מקיפה.
אבל, לא צריך ללכת רחוק... באתר כאן מצאתי ביקורת של עופר ליאור על דגם אחר של LG 42PG60UR וממה שקראתי זה בכלל לא כמו שרועי מתאר, בוודאי שלא הבדל של שמיים וארץ (לרעה) לעומת טלווזיות אחרות. http://www.hometheater.co.il/p-1.article01312

הכי חשוב, למה לענות סתם? האם יש כאן אנשים שיש להם פלזמה של LG ויכולים לתת דעה? האם יש אנשים שהתלבטו מול פנסוניק ויכולים לשתף מה הכריע את הבחירה? ואני מתכוון לא רק לצטט את המפרט הטכני אלא התרשמות מצפייה.

תודה

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

orib כתב:
roei_s כתב:
NEW_WAVE כתב:

...
...
...
גם אם פנסוניק חברה מוערכת יותר בעולם הפלזמה זה לא אומר שLG כאנדרדוג לא יכולים להפתיע עם דגם מוצלח. גם לא כל הדגמים של פנסוניק מוערכים באופן שווה.
חיפוש קצר ברשת מעלה כי הדגם הזה שנקרא גם 42PQ30 בחו"ל יצא רק לפני כחודשיים. יש מעט ביקורות ברשת, רובן קצרות ומחמיאות. לא מצאתי ביקורת מקיפה.
אבל, לא צריך ללכת רחוק... באתר כאן מצאתי ביקורת של עופר ליאור על דגם אחר של LG 42PG60UR וממה שקראתי זה בכלל לא כמו שרועי מתאר, בוודאי שלא הבדל של שמיים וארץ (לרעה) לעומת טלווזיות אחרות. http://www.hometheater.co.il/p-1.article01312

הכי חשוב, למה לענות סתם? האם יש כאן אנשים שיש להם פלזמה של LG ויכולים לתת דעה? האם יש אנשים שהתלבטו מול פנסוניק ויכולים לשתף מה הכריע את הבחירה? ואני מתכוון לא רק לצטט את המפרט הטכני אלא התרשמות מצפייה.

תודה
...
אף אחד לא אמר ש LG חברה גרועה, ה PG60 באמת דגם מוצלח, הוא טוב יותר מהסמסונג 450, בכל אופן אני ציינתי שלא ראיתי את ה LG ושעל פי המקורות שיש כרגע הפנסוניק עדיפה, ברגע שיהיו יותר ביקורות מקצועיות על ה LG , אם הן יראו שהוא טוב יותר מהפנסוניק אז אני אגיד ללא בעיה שה LG עדיפה בדגם הזה, אבל כל עוד זה לא ככה אז הפנסוניק עדיין מנצחת.

erezsegev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

שליחה

איפה אפשר לראות בתצוגה את דגם ה- LG באיזור השרון?
עדיפות ל- 50 אינץ.

mazin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

מסך LG 42PQ300R

שליחה

orib כתב במאי 2009 שמסך ה-42PQ300R של LG זהה לדגם ה-42PQ30 הנמכר בחו"ל.

המפרט של שני הדגמים נראים לי זהים אבל ע"פ היבואן, הדגמים שונים. חפשתי ברשת ולא ראיתי שום אזכור שהם אכן זהים.

האם מישהו יודע לוודא שהדגמים אכן זהים?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

orib .

כל העניין הזה של הביקורות .... לאחר הבעיות שהתגלו בפלזמה של פנאסוניק v-10 . כבר לא לעניין .

לכן אם אתה רואה מסך שמתאים לך מבחינת התמונה . מספר הכניסות למסך ומחיר טוב . ואחריות של יבואן רשמי .
אז פשוט רכישה נעימה .. (Y)

מסך ה LG מסך מעולה כולל כניסות סקרט שזה די חשוב ומתומכר הכי טוב שיש . והאחריות שלו טובה יותר מאשר של הפנאסוניק .
לדעתי הוא טוב יותר מאשר ה PV-80 .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

דבר אחד ברור מקריאה של השרשור שכולם בטוחים שהם יודעים הכל, למה אתם ממהרים לקבוע עובדות לגבי מי טוב יותר או פחות טוב בתחום שמרביתו הוא סובייקטיבי ומשתנה מאדם לאדם, מתנאי צפייה וגם מסוג התוכניות שצופים בהם ולכן כל אחד צריך לבחור בהסתמך על ההמלצות גם ע"פ מה שהוא רואה בעין בחנות או שמצא חן בעיניו מצפייה אצל חברים.

ולגבי מכרז אישי, נכון מדובר במחיר סף שנקבע מראש, אבל מחיר הסף אינו קבוע לכולם, מניסויים שערכתי שני אנשים שונים עם היסטוריה אחרת באתר המכירות יכולים לקבל 2 מחירים שונים והפער בינהם יכול להיות גם מאות ש"ח, אז שוב, משמח לקרוא שכולם יודעים הכל, אבל במקום לקטול תרשמו את דעתכם או נסיונכם ולא קביעות חד-חד ערכיות לגבי נושאים שונים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

riji

יש לי התנסות די ארוכה עם ה PV-80 . לאחר 14 חודשים היא שבק חיים . פנאסוניק קבעו שלא ניתן לתקן אותו.

לכן נאלצנו להוסיף מספיק כסף לדגם אחר .

ההסבר הוא פשוט מאוד .... מסכים באותה קטגוריה . לא כדאי להשקיע עליהם יותר . . ובאיחוד שהאחריות של ח.י טובה יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

9000es כתב:riji

יש לי התנסות די ארוכה עם ה PV-80 . לאחר 14 חודשים היא שבק חיים . פנאסוניק קבעו שלא ניתן לתקן אותו.

לכן נאלצנו להוסיף מספיק כסף לדגם אחר .

ההסבר הוא פשוט מאוד .... מסכים באותה קטגוריה . לא כדאי להשקיע עליהם יותר . . ובאיחוד שהאחריות של ח.י טובה יותר .
...
מעולה, זה דוגמא מצויינת לאיך דברים צריכים להאמר, לא הפניתי את דבריי אליך אלה לאותם אלו שעסוקים בתחרות לפי מפרטים, לפי אתרים כאלה ואחרים, ההוא ככה וההוא אחרת ואני חושב שהציטוט הבא מלמעלה מספק:
"אם הן יראו שהוא טוב יותר מהפנסוניק אז אני אגיד ללא בעיה שה LG עדיפה בדגם הזה, אבל כל עוד זה לא ככה אז הפנסוניק עדיין מנצחת"
...

broitman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 362

שליחה

עד היום, כבר שנתיים אחרי שרכשתי את ה-PV80, טרם ראיתי מסך שרואים בו יותר טוב (אתם יכולים להרים גבה...)
לפחות בכל מה שקשור לSD
וזה כולל גם את המסך שרכשתי עבור חמי- B7000 , הפנסוניק טובה יותר!
פשוט תמונה מעולה

ואגב למי שחשוב (לא יודע מה זה כבר משנה היום, אין כבר את שתי המסכים הללו למכירה) לו לדעת היכן רואים טוב יותר בQ300 או בפנסוניק
אז בדקתי גם את זה.
אחי רכש את הLG (מבלי לשאול אותי כמובן) עשינו מבחן ראש בראש
שתי המסכים מכויילים עם דיסק
אותם מקורות ובאותה סביבה
הפנסוניק השפילה, לא ניצחה!

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

וסופית אחרי הציטוט הבא:
הפנסוניק השפילה, לא ניצחה!
...
אין לי מה להוסיף על הטקסט שרשמתי מעלה ותחשבו על זה. :!:

nangel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425

שליחה

יש לנו את ה PQ300 כבר כחצי שנה. רואים מדהים בשידורי SD, יותר טוב מכל LCD שאחרים במשפחה קנו בינתיים ביותר כסף. עדיין לא חיברנו HD.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”