שאלה קטנה בקשר לצריבה ב PV80
זה נכון, פנסוניק ופיוניר הכי פחות רגישות לצריבה, עקרונית פנסוניק מצהירים שבעיית הצריבה נפתרה ואין סיכוי לצריבה במסך שלהם.assor_y כתב:היי,
הבנתי שיחסית ה PV80 לא רגישה לצריבה, ובגלל זה לדוגמא אין WHITEWASH.
האם זה נכון, או שזה רק אימרה של איש מכירות...?
תודה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kalda01 שלום לך.
רק לצורך העניין אל תנסו אפילו להשוות את פנסוניק לפיוניר . ובטח לא את הpv-80 .
פיוניר זה ליגה של אייכות בפני עצמה . וחבל על כל המישואות שמנסים ליצור פו בפורום כל מיני גורמים מסויימים .
בעיית צריבה במסכי פלזמה היא בעיה ידוע . לכן כל בעלי מסכי הפלזמה ערניים לתמונות סטטיות על המסך .
יום טוב .
רק לצורך העניין אל תנסו אפילו להשוות את פנסוניק לפיוניר . ובטח לא את הpv-80 .
פיוניר זה ליגה של אייכות בפני עצמה . וחבל על כל המישואות שמנסים ליצור פו בפורום כל מיני גורמים מסויימים .
בעיית צריבה במסכי פלזמה היא בעיה ידוע . לכן כל בעלי מסכי הפלזמה ערניים לתמונות סטטיות על המסך .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בעיקרון לא כדאי להשאיר תמונה סטטית על אף מסך (LCD, או פלזמה) של אף יצרן.
כל חברה מתמודדת עם זה מעט אחר.
כמה שעות של תמונה קבועה לא יגרמו נזק בלתי הפיך (למרות שהיה מישהו כאן שהיה לו מסך של חברה שלישית שהוא טוען שכן נצרב אחרי שעתיים של תמונה סטטית, אך זה מקרה קיצוני).
כל חברה מתמודדת עם זה מעט אחר.
כמה שעות של תמונה קבועה לא יגרמו נזק בלתי הפיך (למרות שהיה מישהו כאן שהיה לו מסך של חברה שלישית שהוא טוען שכן נצרב אחרי שעתיים של תמונה סטטית, אך זה מקרה קיצוני).
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

אני בעלי PV80 ואני כן ממליץ לעשות breakin אני לא עשיתי ואני לעתים סובל מצבירה (לא צריבה) בעיקר במשחקי PS אבל לעתים גם לוגו של ערוץ 2,
אמנם זה רחוק מלהיות מטרד אבל אם ניתן לעשות משהו שימנע את זה אז למה לא?
בקשר לside panels אני לא מבין מה ניתן להשיג עם זה פרט לצריבה, אשמח להסבר
אמנם זה רחוק מלהיות מטרד אבל אם ניתן לעשות משהו שימנע את זה אז למה לא?
בקשר לside panels אני לא מבין מה ניתן להשיג עם זה פרט לצריבה, אשמח להסבר
מה שזה עושה- במידה ואתה משתמש רואה 4:3 עם עמודים בצד זה צובע אותם באפור או לבן לפי מה שאתה שם, במקום שחור,
אם אתה רואה הרבה עם עמודים שחורים אז מומלך להחליף מדי פעם לאפור או לבן על מנת לאזן אבל בכל מקרה יווצרו פערים בבהירות התמונה בין האזורים בצדדים למרכז המסך לכן הכי מומלץ (ויפה מבחינתי) להשתמש במצב JUST המוצלח, ולא להתקרב ל4:3
אם אתה רואה הרבה עם עמודים שחורים אז מומלך להחליף מדי פעם לאפור או לבן על מנת לאזן אבל בכל מקרה יווצרו פערים בבהירות התמונה בין האזורים בצדדים למרכז המסך לכן הכי מומלץ (ויפה מבחינתי) להשתמש במצב JUST המוצלח, ולא להתקרב ל4:3
O.K,בדקתי ואכן זה משנה את העמודים בצדדים וזה לא בעצם סוג של שומר מסך.אני אף פעם לא צופה במצב 4:3sagioto כתב:מה שזה עושה- במידה ואתה משתמש רואה 4:3 עם עמודים בצד זה צובע אותם באפור או לבן לפי מה שאתה שם, במקום שחור,
אם אתה רואה הרבה עם עמודים שחורים אז מומלך להחליף מדי פעם לאפור או לבן על מנת לאזן אבל בכל מקרה יווצרו פערים בבהירות התמונה בין האזורים בצדדים למרכז המסך לכן הכי מומלץ (ויפה מבחינתי) להשתמש במצב JUST המוצלח, ולא להתקרב ל4:3...
אז אף פעם לא שמתי לב לזה...אני משתמש רק רק ב 16:9 ולמרות שהמתיחה טובה יחסית במצב JUST,עדיין בתנועה של המצלמה זה מורגש וזה מציק לי.תודה
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
הפסים השחורים מזיקים לפלזמה בהקשר לצריבה??kalda01 כתב:הבעייה שהרבה פעמים בשידורי ערוץ 10 ו22 יש פסים שחורים למעלה ולמטה גם במצב JUST
גם בסרטי קולנוע יש פסים שחורים למעלה ולמטה.
איך מונעים צריבה במקרים כאלה??...