הייתם קונים מסך פלאזמה מתצוגה?
בחיפושי אחר מסך פלזמה 42 נתקלתי במסך שמוצע למכירה אחרי שהיה בתצוגה כחצי שנה (לדברי המוכר).
המסך מוצע עם אחריות של היבואן הרשמי וכמובן בהנחה גדולה.
האם לדעתכם מסך פלאזמה הוא מסוג הדברים שאסור בשום אופן לקנות משומש, או שיש מקום לשקול זאת?
אם כן, איזה בדיקות צריך לעשות לפני הקניה (חוץ מלחפש אזורים צרובים ופיקסלים מתים)?
המסך מוצע עם אחריות של היבואן הרשמי וכמובן בהנחה גדולה.
האם לדעתכם מסך פלאזמה הוא מסוג הדברים שאסור בשום אופן לקנות משומש, או שיש מקום לשקול זאת?
אם כן, איזה בדיקות צריך לעשות לפני הקניה (חוץ מלחפש אזורים צרובים ופיקסלים מתים)?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בן דודי רכש היטאצ'י מתצוגה, ההנחה היתה מאוד משמעותית (7500 במקום 11000), המסך נראה טוב חיצונית, הוא טוען שעובד ללא בעיות ושאין פיקסלים שרופים או משהו דומה לזה.
אני מאמין שזה משתנה ממסך למסך, לא תמיד כל המסכים דלוקים בו זמנית, הבלאי שונה...
אם האחריות תהיה זההלאחריות של מסך חדש מבחינת החנות אז לך על זה.
אני מאמין שזה משתנה ממסך למסך, לא תמיד כל המסכים דלוקים בו זמנית, הבלאי שונה...
אם האחריות תהיה זההלאחריות של מסך חדש מבחינת החנות אז לך על זה.
Vocare Ad Regnum
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
האם זו פלאזמה שאתה יכול לבדוק כמה שעות עבדה בתצוגה? הכוונה מתוך תפריט טכנאים כלשהוא, לא מה שהמוכר מספר לך...)
כמוכן, האם אתה מכיר אפשרות בפלזמה זו להציג מסכים אחידים (לבן, כחול, אדום, ירוק) כדי לראות אם יש צריבות?
כמוכן, האם אתה מכיר אפשרות בפלזמה זו להציג מסכים אחידים (לבן, כחול, אדום, ירוק) כדי לראות אם יש צריבות?
לא מכיר תפריט של שעות עבודה, כנראה שנצטרך לסמוך על המוכר ולהכפיל ב 2DannyZ כתב:האם זו פלאזמה שאתה יכול לבדוק כמה שעות עבדה בתצוגה? הכוונה מתוך תפריט טכנאים כלשהוא, לא מה שהמוכר מספר לך...)
כמוכן, האם אתה מכיר אפשרות בפלזמה זו להציג מסכים אחידים (לבן, כחול, אדום, ירוק) כדי לראות אם יש צריבות?...
לגבי מסכים אחידים - אני יכול לבוא עם Laptop ולעשות בדיקה.
למאור,
ההנחה היא של 30% מהמחיר הכי טוב ב ZAP לחדשה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי תביא איתך מחשב ותחבר - תשים כמו שדני הציע מסך מלא בכל מיני צבעים בשביל לראות שאין שום צריבה.
בנוסף, מאיזו חברה הטלויזיה, ומאיזה דגם - מן הסתם, יש חברות ודגמים יותר רגישים ופחות רגישים.
בנוסף, מאיזו חברה הטלויזיה, ומאיזה דגם - מן הסתם, יש חברות ודגמים יותר רגישים ופחות רגישים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

30% הנחה ממחיר זאפ? יש מצב כמו שדני רמז שתקבל מחיר יותר טוב מZAP על חדשה (בחנות מתאימה)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כנס לאינדקס הקישורים - הכוונה שלי לחנויות מתמחות, ולא לכל הרשתות..