תראו איך מנהלת שירות לקוחות עושה ליס נזק
קבעו לי התקנת מקס HD לאתמול בין 10-12, הגיעו ב 14:00.
דרשתי לפתוח את ערוץ 5 HD לחודש חינם כי נעדרתי שעתיים נוספות מהעבודה.
מנהלת שירות לקוחות הסכימה לפצות אותי רק בסרטים ועוד צעקה עליי.
התקשרתי לבקש תאריך לניתוק והעלתי את הדרישות שלי ל 3 חודשים חינם.
קיבלתי 100 ש"ח זיכוי לחשבון שאיתם פתחתי את 5 HD לשלושה חודשים.
מסקנה: אם המנהלת לא הייתה הולכת עם ראש בקיר, ומסכימה לדרישה הבאמת צנועה שלי (בס"כ 35 ש"ח) היא הייתה חוסכת ליס 65 ש"ח וכמעט איבדה לקוח.
מסקנה: אם המנהלת לא הייתה הולכת עם ראש בקיר, ומסכימה לדרישה הבאמת צנועה שלי (בס"כ 35 ש"ח) היא הייתה חוסכת ליס 65 ש"ח וכמעט איבדה לקוח.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
65 זה נזק קטן בשבילם, לעומת הגועל שהם מעבירים בנו עם הזלזול הזה.vibractor כתב: מסקנה: אם המנהלת לא הייתה הולכת עם ראש בקיר, ומסכימה לדרישה הבאמת צנועה שלי (בס"כ 35 ש"ח) היא הייתה חוסכת ליס 65 ש"ח וכמעט איבדה לקוח....
רק במדינה הזו אתה משלם ממיטב כספך, ועוד חושבים שעושים לך טובה..
- shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נזק ? 
נהפוך הוא..
רק חיזקת את מה שהרגשתי.
אני אישית מעדיף לפעמים לצאת פראייר ולא לשרוף שעות בטלפון בוויכוחים עם נציגי שירות
חוצפנים על מנת לקבל איזה הטבה של כמה עשרות שקלים.
נכון, אולי זאת לא הגישה הנכונה אבל אני מרגיש שזה פשוט לא שווה את הזמן והעצבים.
נהפוך הוא..
רק חיזקת את מה שהרגשתי.
אני אישית מעדיף לפעמים לצאת פראייר ולא לשרוף שעות בטלפון בוויכוחים עם נציגי שירות
חוצפנים על מנת לקבל איזה הטבה של כמה עשרות שקלים.
נכון, אולי זאת לא הגישה הנכונה אבל אני מרגיש שזה פשוט לא שווה את הזמן והעצבים.
http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CCFFC ... _purpose=Bvibractor כתב:קבעו לי התקנת מקס HD לאתמול בין 10-12, הגיעו ב 14:00.
מסקנה: אם המנהלת לא הייתה הולכת עם ראש בקיר, ומסכימה לדרישה הבאמת צנועה שלי (בס"כ 35 ש"ח) היא הייתה חוסכת ליס 65 ש"ח וכמעט איבדה לקוח....
לתקוע תביעה קטנה פשוט וקל ואם כולם יעשו זאת, החברות ישנו גישה.
אבל, הם למדו שאנשים לא מוכנים להשקיע את הזמן בתביעות וממשיכים להש....ן עלינו בקשת.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הלקח שלי מהתעסקות היא לא לטרוח לדבר עם נציגי השירות, אלא לדבר עם קשרי לקוחות.
גם אני קיבלתי תשובה מחוצפת מנציגת שירות (אמרתי שהתקנה מ-10 עד 12 תוקעת אותי חצי יום בבית והיא אמרה, מה פתאום אנחנו הגבלנו אותך רק בשעתיים), בקש לעבור לקשרי לקוחות, להם יש אפשרות לתת פיצויים נדיבים יותר.
חוק הטכנאים לא חל על המקרה הזה, הוא חל על טכנאים שבאים לתקן תקלה.
גם אני קיבלתי תשובה מחוצפת מנציגת שירות (אמרתי שהתקנה מ-10 עד 12 תוקעת אותי חצי יום בבית והיא אמרה, מה פתאום אנחנו הגבלנו אותך רק בשעתיים), בקש לעבור לקשרי לקוחות, להם יש אפשרות לתת פיצויים נדיבים יותר.
חוק הטכנאים לא חל על המקרה הזה, הוא חל על טכנאים שבאים לתקן תקלה.
לא מדוייק.yes-man כתב:הלקח שלי מהתעסקות היא לא לטרוח לדבר עם נציגי השירות, אלא לדבר עם קשרי לקוחות.
חוק הטכנאים לא חל על המקרה הזה, הוא חל על טכנאים שבאים לתקן תקלה....
ציטוט: "חוק הגנת הצרכן (תיקון מס' 24), התשס"ח–2008*
תיקון סעיף 18א 1. בחוק הגנת הצרכן, התשמ"א–1981 , בסעיף 18א, האמור בו יסומן "(א)" ואחריו יבוא:
"(ב) השר, באישור ועדת הכלכלה של הכנסת, רשאי לקבוע הוראות בעניינים המפורטים בסעיף קטן (א)(2) עד (4), לעניין חוזה למתן שירות לתיקון ליקויים ופגמים והחלפת טובין גם שלא לאחר מכירה, לרבות תיקון והחלפה כאמור בתקופת אחריות ארוכה יותר מהתקופה שנקבעה לפי סעיף קטן (א), ולעניין חוזה למתן שירות שבו השירות מותנה בתקינות טובין הנמצאים אצל הצרכן.
(ג) (1) נדרש ביקור טכנאי במענו של צרכן, לשם קיום חיובים לפי סעיף קטן (א) בתקופת אחריות שנקבעה לפי אותו סעיף קטן, או בהתאם לחוזה למתן שירות שבו השירות מותנה בתקינות הטובין הנמצאים אצל הצרכן, או בהתאם לחוזה למתן שירות מסוג שקבע השר, יתאם מי שמחויב לתת שירות לפי הוראות סעיף זה (בסעיף זה – נותן השירות) את המועד ואת שעת הביקור עם הצרכן.
סוף ציטוט.
יש בשר לתביעה