האם אפשר להקליט דיגטאלי מ YES MAX HD ??
אני חושב לעבור ליס מקס HD שיש לו יציאה של HDMI...
תמיד כתבו פה על הבעיה של הכרטיסים האנלוגים שפוגעים באיכות, ולכן השאלה שלי היא האם אפשר לקחת את יציאת הממיר (HDMI) להכניס אותה למחשב ואת האות הזה להקליט, לאו דווקא תכני HD , אלא גם אות רגיל, שאני מאמין שיהיה הרבה יותר איכותי ממה שאני מקבל היום בכרטיס 150...
האם זה אפשרי, ואיזה כרטיס אני צריך למחשב??
כמובן כרטיס שתומך בלוח שידורים, כך שיהיה לי יס מקס במחשב, או אולי אפילו יס מקס HD במחשב.. (בתנאי שתוספת ה HD היא לא ממש יקרה).
תודה !!
תמיד כתבו פה על הבעיה של הכרטיסים האנלוגים שפוגעים באיכות, ולכן השאלה שלי היא האם אפשר לקחת את יציאת הממיר (HDMI) להכניס אותה למחשב ואת האות הזה להקליט, לאו דווקא תכני HD , אלא גם אות רגיל, שאני מאמין שיהיה הרבה יותר איכותי ממה שאני מקבל היום בכרטיס 150...
האם זה אפשרי, ואיזה כרטיס אני צריך למחשב??
כמובן כרטיס שתומך בלוח שידורים, כך שיהיה לי יס מקס במחשב, או אולי אפילו יס מקס HD במחשב.. (בתנאי שתוספת ה HD היא לא ממש יקרה).
תודה !!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה יכול לעשות הקלטות מיציאת הקומפוננט. האיכות קרובה מאוד ל-HD, אבל תצטרך הרבה יותר מקום בהארד דיסק:
http://www.hometheater.co.il/article1286
http://www.hometheater.co.il/article1286
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נראה לי שזה בדיוק מה שאתה מחפש. החסרון הבולט של השיטה הזאת היא העדר, לעת עתה, תמיכה בהצגת כתוביות, אם כי על פי הבטחת SAGE הם בדרך לתמוך בהן בקרוב.
אפשר גם להשתמש בתוכנות PVR אחרות (מדיה פורטל, GPRVR) או תוכנות DVB יעודיות (DVBVIEWER, PROGDVB, MYTHEATRE וכו') שם הכתוביות כבר נתמכות, אבל כל התוכנות האלה נופלות מ-SAGE בחוזק ה-"PRV-י" שלהן.
תיקח בחשבון שבכל מקרה, כדי שתוכל להקליט שידורי HD של YES, תצטרך לקחת מהם ממיר HD (או MAX HD), אחרת לא יהיה לך מנוי לערוצים האלה.
אפשר גם להשתמש בתוכנות PVR אחרות (מדיה פורטל, GPRVR) או תוכנות DVB יעודיות (DVBVIEWER, PROGDVB, MYTHEATRE וכו') שם הכתוביות כבר נתמכות, אבל כל התוכנות האלה נופלות מ-SAGE בחוזק ה-"PRV-י" שלהן.
תיקח בחשבון שבכל מקרה, כדי שתוכל להקליט שידורי HD של YES, תצטרך לקחת מהם ממיר HD (או MAX HD), אחרת לא יהיה לך מנוי לערוצים האלה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שאלתך שולבה בשרשור דומה שפורסם היום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: אפשר לראות הקלטות YES MAX HD במחשב?
בדיוק כמו ב-HOT.roeylee כתב:אני שוקל לעבור מהוט ליס......
ע"י דגימה של האות (אנלוגית) ושמירתו במחשב.
Re: אפשר לראות הקלטות YES MAX HD במחשב?
אני התכוונתי לקבצי הקלטות השמורים בתוך יס מקס.MartinHSabag כתב:בדיוק כמו ב-HOT.roeylee כתב:אני שוקל לעבור מהוט ליס......
ע"י דגימה של האות (אנלוגית) ושמירתו במחשב....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה מתכוון למשיכת הקבצים מההארד דיסק של היס מקס וצפייה בהם במחשב, התשובה היא לא, כי הקבצים מוצפנים.
מבחינה תאורטית (אני סתם סקרן...), אם אעתיק קבצים מיס מקס שלי ואכשהו אעביר ליס מקס של חבר, האם שם יהיה אפשר לצפות?pixies כתב:אם אתה מתכוון למשיכת הקבצים מההארד דיסק של היס מקס וצפייה בהם במחשב, התשובה היא לא, כי הקבצים מוצפנים....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא ניסיתי בעצמי, אבל לדעתי תוכל, בתנאי שהוא גם מנוי לערוץ שממנו הקלטת.
במחשבה שניה, ההצפנה מבוצעת ע"י הכרטיס החכם אז אולי אי-אפשר...roeylee כתב:מבחינה תאורטית (אני סתם סקרן...), אם אעתיק קבצים מיס מקס שלי ואכשהו אעביר ליס מקס של חבר, האם שם יהיה אפשר לצפות?pixies כתב:אם אתה מתכוון למשיכת הקבצים מההארד דיסק של היס מקס וצפייה בהם במחשב, התשובה היא לא, כי הקבצים מוצפנים.......
זה מה שאני עושה היום ביס מקס..מה ההבדל??
האם היציאה האנלוגית של היס מקס HD טובה יותר משל אחיו ה"רגיל????pixies כתב:אתה יכול לעשות הקלטות מיציאת הקומפוננט. האיכות קרובה מאוד ל-HD, אבל תצטרך הרבה יותר מקום בהארד דיסק:
http://www.hometheater.co.il/article1286...
לא מענין אותי PVR , מעניין אותי רק להקליט..
למזלי הטוב, אני מתספק בהקלטות של היס מקס..mpogr כתב:נראה לי שזה בדיוק מה שאתה מחפש. החסרון הבולט של השיטה הזאת היא העדר, לעת עתה, תמיכה בהצגת כתוביות, אם כי על פי הבטחת SAGE הם בדרך לתמוך בהן בקרוב.
תיקח בחשבון שבכל מקרה, כדי שתוכל להקליט שידורי HD של YES, תצטרך לקחת מהם ממיר HD (או MAX HD), אחרת לא יהיה לך מנוי לערוצים האלה....
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Re: זה מה שאני עושה היום ביס מקס..מה ההבדל??
כן, כי במקס HD יציאת הקומפוננט תומכת ב-720P ו-1080I ולא רק ב-576I כמו המקס הרגיל.dedy88 כתב: האם היציאה האנלוגית של היס מקס HD טובה יותר משל אחיו ה"רגיל????...