קיבלתי היום את ה-HDX-1000 ומשום מה מיד עדכנתי לגרסת ה-FIRMWARE האחרונה (זאת שיש בה אפשרות לממשק משתמש בעברית).
אין לי מושג אם לפני העדכון הכתוביות בעברית עבדו, אבל אחרי העדכון לא הופיעו כתוביות עברית למרות שבחרתי בהגדרות את שפת הכתוביות לעברית.
ניסיתי עוד שתי גרסאות FIRMWARE שלפני האחרונה, אבל באף אחת משתיהן לא הופיעו כתוביות עברית.
האם מישהו יודע איזו גרסת FIRMWARE תומכת בכתוביות בעברית, ואם זו אחת הגרסאות שהתקנתי אז מה אני צריכה לשנות כדי שהעברית תופיע סוף סוף.
תודה, ליאורה
HDX-1000 איזו גרסה תומכת בכתוביות בעברית
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46409
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
יש להתקין את גרסת הקושחה האחרונה אשר מופיעה באתר היצרן: 50-17-090201-15-HDD-403-000
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... Itemid=136
יש לוודא כי תחת Subtitles בתפריט ההגדרות נבחרה השפה העברית.
אני מבין מדבריך כי כבר ביצעת זאת, אך אין ספק כי ה HD X עם הקושחה האחרונה תומך בכתוביות בעברית, כנראה שנפלה טעות כלשהי בהגדרות שפת התרגום ולכן הוא לא נצפה בצורה תקינה.
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... Itemid=136
יש לוודא כי תחת Subtitles בתפריט ההגדרות נבחרה השפה העברית.
אני מבין מדבריך כי כבר ביצעת זאת, אך אין ספק כי ה HD X עם הקושחה האחרונה תומך בכתוביות בעברית, כנראה שנפלה טעות כלשהי בהגדרות שפת התרגום ולכן הוא לא נצפה בצורה תקינה.
תודה על התגובה המהירה.
התקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא פתר את הבעייה.
בסוף הבנתי במקרה שהבעייה נובעת מזה ששם קובץ התרגום מכיל בנוסף לשם הסרט גם את "HEB" ואילו ה-HDX חייב ששם שני הקבצים יהיה זהה למעט הסיומת של 3 אותיות.
ברגע ששיניתי את שמות קבצי התרגום והורדתי מהם את ה-HEB הבעיה נפתרה.
ליאורה
התקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא פתר את הבעייה.
בסוף הבנתי במקרה שהבעייה נובעת מזה ששם קובץ התרגום מכיל בנוסף לשם הסרט גם את "HEB" ואילו ה-HDX חייב ששם שני הקבצים יהיה זהה למעט הסיומת של 3 אותיות.
ברגע ששיניתי את שמות קבצי התרגום והורדתי מהם את ה-HEB הבעיה נפתרה.
ליאורה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46409
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
אין יותר מידי קשר לתוספת של ה HEB לשם הקובץ. שם קובץ התרגום לא היה זהה לשם קובץ הוידאו ולכן נוגן איזהשהו תרגום אשר היה מוטבע בגוף קובץ הוידאו. ברגע שוידאת כי 2 הקבצים בעלי אותו שם, הבעיה נפתרה כפי שראית.