האם איכות שידורי SD של הוט גרועה ביחס ליס SD?
ראשית מצטער על ההודעה הארוכה.
עברתי לפני כחודש להוט בגלל במחיר (מנוי לטלויזיה ולספק תשתית).
ברשותי פלזמה Panasonic TH42PV70. כשהייתי מנוי של יס ראו לדעתי הרבה יותר טוב בשידורי ה SD (היה לי ממיר יס רגיל - לא HD).
מאז המעבר להוט אני מרגיש שאיכות הצפיה שלי בשידורי SD ירדה פלאים. ניסיתי לכייל את הטלויזיה אולפ זה לא עזר לשידורי SD.
גם בטלויזית LCD נוספת שבביתי (Panasonic 32 אינטש) מורגשת ירידה באיכות אולם היא לא דרסטית כמו בפלזמה (אולי בגלל הגודל ומרחק הצפיה).
החליפו לי כבר שלושה ממירים וכרגע יש לי ממירי דוקסיס בבית.
יש לציין כי אני מחויב להוט למשך שנתיים וניתקתי גם את ה ADSL שיש לי והוט משמשת לי כספק תשתית של אינטרנט (כדי להתנתק מהטלויזיה עלי לשלם קנס של 250 שקלים וכדי להתנתק מהוט כספק תשתית עלי לשלם 250 שקלים.
הפיתרון היחיד שבינתיים אני חושב עליו הוא לחזור ליס וסלפוג את קנס היציאה ולהזמין מחדש קו בזק.
יש לציין כי בביתי יש מן מרכזיה (בחדר השינה) בה הכבלים של הטלפון ושל הטלויזיה מתנקזים אליה (כל החוטים בבית של הטלפון והטלויזיה בתוך הקירות ולכן לא ריאלי מבחינתי לעבור ליס כספק טלויזיה ולהשאר עם הוט כספק תשתית (לא רוצה כבלים שירוצו לי על הקירות).
האם מישהו חווה תופעה דומה?
מה לדעתכם עלי לעשות על מנת לשפר את שידורי ה SD של הוט?
תודה מראש למשיבים,
תמיר
עברתי לפני כחודש להוט בגלל במחיר (מנוי לטלויזיה ולספק תשתית).
ברשותי פלזמה Panasonic TH42PV70. כשהייתי מנוי של יס ראו לדעתי הרבה יותר טוב בשידורי ה SD (היה לי ממיר יס רגיל - לא HD).
מאז המעבר להוט אני מרגיש שאיכות הצפיה שלי בשידורי SD ירדה פלאים. ניסיתי לכייל את הטלויזיה אולפ זה לא עזר לשידורי SD.
גם בטלויזית LCD נוספת שבביתי (Panasonic 32 אינטש) מורגשת ירידה באיכות אולם היא לא דרסטית כמו בפלזמה (אולי בגלל הגודל ומרחק הצפיה).
החליפו לי כבר שלושה ממירים וכרגע יש לי ממירי דוקסיס בבית.
יש לציין כי אני מחויב להוט למשך שנתיים וניתקתי גם את ה ADSL שיש לי והוט משמשת לי כספק תשתית של אינטרנט (כדי להתנתק מהטלויזיה עלי לשלם קנס של 250 שקלים וכדי להתנתק מהוט כספק תשתית עלי לשלם 250 שקלים.
הפיתרון היחיד שבינתיים אני חושב עליו הוא לחזור ליס וסלפוג את קנס היציאה ולהזמין מחדש קו בזק.
יש לציין כי בביתי יש מן מרכזיה (בחדר השינה) בה הכבלים של הטלפון ושל הטלויזיה מתנקזים אליה (כל החוטים בבית של הטלפון והטלויזיה בתוך הקירות ולכן לא ריאלי מבחינתי לעבור ליס כספק טלויזיה ולהשאר עם הוט כספק תשתית (לא רוצה כבלים שירוצו לי על הקירות).
האם מישהו חווה תופעה דומה?
מה לדעתכם עלי לעשות על מנת לשפר את שידורי ה SD של הוט?
תודה מראש למשיבים,
תמיר
כלקוח של הוט שמשיר והשתמש בממיר שאתה מציין יודע על מה אתה מדבר . איכות השידורים דרך הממיר הזה גרועה . כשעברתי לממיר dh של הוט שמחתי לראות שיופא משמעותי באיכות התמונה ב-sd ביחד עם איכות מדהימה ב-hd .
לרוב החברים שלי יש ממירים של יס . בממיר הרגיל של יס , נדמה לי שנקרא3100 או משהו כזה , איכות ה-sd טובה בהרבה מזו של הממיר הרגיל של הוט אבל דרך ממיר הhd של הוט , התמונה של ה-sd טובה בהרבה מזו שמתקבלת דרך ממיר 3100 של יס , חלקה וללא הפרעות .
אם הצטרפות לחבילת הhd לא אופציה בשבילך אולי עדיף ליס . מצד שני עם מדובר על קנס של 500 שח אולי תנסה לנסיון חודש את הממיר hd .
לרוב החברים שלי יש ממירים של יס . בממיר הרגיל של יס , נדמה לי שנקרא3100 או משהו כזה , איכות ה-sd טובה בהרבה מזו של הממיר הרגיל של הוט אבל דרך ממיר הhd של הוט , התמונה של ה-sd טובה בהרבה מזו שמתקבלת דרך ממיר 3100 של יס , חלקה וללא הפרעות .
אם הצטרפות לחבילת הhd לא אופציה בשבילך אולי עדיף ליס . מצד שני עם מדובר על קנס של 500 שח אולי תנסה לנסיון חודש את הממיר hd .
מצורפות תמונות של הממיר
תודה על התגובות המהירות.
אני גר ברעננה.
אתמול במקרה התקשר אלי נציג של יס לשאול אותי אם יש משהו שיכול לגרום לי לחזור הבייתה כלשונו (לא ידעתי שקוראים לי לאסי).
הוא הבטיח כי יס ישלמו את קנס היציאה שלי מהוט (ע"י זיכוי).
בכל מקרה היום אמורים להגיע טכנאים של יס ובזק על מנת לחבר אותי חזרה ליס ול ADSL.
אשמח אם הדיון ימשיך על מנת להבין מדוע איכות השידורים של הוט ב SD נמוכה מאלו של יס (אולי בגלל שיטת קידוד שונה?)
אני גר ברעננה.
אתמול במקרה התקשר אלי נציג של יס לשאול אותי אם יש משהו שיכול לגרום לי לחזור הבייתה כלשונו (לא ידעתי שקוראים לי לאסי).
הוא הבטיח כי יס ישלמו את קנס היציאה שלי מהוט (ע"י זיכוי).
בכל מקרה היום אמורים להגיע טכנאים של יס ובזק על מנת לחבר אותי חזרה ליס ול ADSL.
אשמח אם הדיון ימשיך על מנת להבין מדוע איכות השידורים של הוט ב SD נמוכה מאלו של יס (אולי בגלל שיטת קידוד שונה?)
יש לי את הממיר הזה 7200 מתוצרת ADB ,הוא מוציא תמונה חלשה,חולית וחיוורת .
לעומת זאת יש לי גם ממיר THOMSON רגיל או דוקסיס
(EPG אחר,יותר טוב לדעתי) ,מוציא תמונה הרבה יותר טובה וצפופה +סאונד מצויין.
תבקש להחליף ממיר ל THMOSON אם אתה באיזור ערוצי זהב לשעבר(ממולץ).
THOMSON מייצרים את ממיר HD לכל האיזורים בכבלים (ממולץ מאד חיבור HDMI ) .
בחודשיים האחרונים נוסף ממיר חדש של THOMSON רגיל (SD)דגם מס 5211
לכל איזורי השידור של הוט .
הנה התמונות ,בקש מהטכנאי להביא לך שני סוגי ממיר THOMSON ,חבר ותראה מה יותר
מתאים לפלאזמה שלך.
http://www.selectv.co.il/community/show ... p?t=39106
לעומת זאת יש לי גם ממיר THOMSON רגיל או דוקסיס
(EPG אחר,יותר טוב לדעתי) ,מוציא תמונה הרבה יותר טובה וצפופה +סאונד מצויין.
תבקש להחליף ממיר ל THMOSON אם אתה באיזור ערוצי זהב לשעבר(ממולץ).
THOMSON מייצרים את ממיר HD לכל האיזורים בכבלים (ממולץ מאד חיבור HDMI ) .
בחודשיים האחרונים נוסף ממיר חדש של THOMSON רגיל (SD)דגם מס 5211
לכל איזורי השידור של הוט .
הנה התמונות ,בקש מהטכנאי להביא לך שני סוגי ממיר THOMSON ,חבר ותראה מה יותר
מתאים לפלאזמה שלך.
http://www.selectv.co.il/community/show ... p?t=39106
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 07/05/2009 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
היה לי ממיר Thomson
היה לי ממיר Tomson רגיל. הוא היה איטי מאוד והתמונה נקטעה בו כל הזמן.
החליפו לי לממיר Thomson דוקסיס (יש כזה דבר) שהיה מהיר יותר אבל גם בו התמונה הייתה נקטעת פעם ב...
כשהחליפו לי לממירי דוקסיס הללו התמונה כבר לא נקטעה אבל עדיין לא ראו טוב.
טכנאי של הוט שהיה בזמנו אצלי בבית אמר לי שזו תופעה ידועה כי השידורים של יס יותר איכותיים (הוא לא פירט למה).
הממיר הספציפי הזה (אשר נראה בתמונות למעלה) מהיר ויש לו אחלה EPG (דומה מאוד ל EPG של יס אבל זה לא עזר לי כי חשובה לי איכות הצפיה (עד כמה שאפשר להגיד את זה על שידורי SD...).
מישהו יודע למה השידורים של יס איכותיים יותר (אני מתכוון ל ערוצי הספורט וערוצים 10 ו 2)?
כרגע חזרתי ליס ועושה רושם שהתמונה טובה יותר (למרות שאני צריך לכייל את הטלויזיה מחדש)
החליפו לי לממיר Thomson דוקסיס (יש כזה דבר) שהיה מהיר יותר אבל גם בו התמונה הייתה נקטעת פעם ב...
טכנאי של הוט שהיה בזמנו אצלי בבית אמר לי שזו תופעה ידועה כי השידורים של יס יותר איכותיים (הוא לא פירט למה).
הממיר הספציפי הזה (אשר נראה בתמונות למעלה) מהיר ויש לו אחלה EPG (דומה מאוד ל EPG של יס אבל זה לא עזר לי כי חשובה לי איכות הצפיה (עד כמה שאפשר להגיד את זה על שידורי SD...).
מישהו יודע למה השידורים של יס איכותיים יותר (אני מתכוון ל ערוצי הספורט וערוצים 10 ו 2)?
כרגע חזרתי ליס ועושה רושם שהתמונה טובה יותר (למרות שאני צריך לכייל את הטלויזיה מחדש)
Re: היה לי ממיר Thomson
לא הבנתי אתמול היית מחובר להוט (הודעה ראשונה) היום כבר אתה מחובר ליס ועושה רושם שהתמונה טובה יותר ..tamirlev כתב:היה לי ממיר Tomson רגיל. הוא היה איטי מאוד והתמונה נקטעה בו כל הזמן.
כרגע חזרתי ליס ועושה רושם שהתמונה טובה יותר (למרות שאני צריך לכייל את הטלויזיה מחדש)...
אז בשביל אתה בכלל שואל ,שאלת שאלה,ענית עלייה והחלטת בעצמך טוב פחות מ 24 שעות וגם עברת ליס..
אני שואל כדי להבין למה יש הבדלים
וגם כדי לדעת אם אני היחידי שחווה תופעה זו (מסתבר שלא).
בכל מקרה גם אם השינוי באיכות הוא פסיכולוגי זה עדיין שווה את ההבדל בכסף.
בכל מקרה גם אם השינוי באיכות הוא פסיכולוגי זה עדיין שווה את ההבדל בכסף.
Re: אני שואל כדי להבין למה יש הבדלים
ממש לאאאאאאאא , יס הציגה ממיר HD מלא בעיות ושידור רע בעיקר ב SD,tamirlev כתב:וגם כדי לדעת אם אני היחידי שחווה תופעה זו (מסתבר שלא).
בכל מקרה גם אם השינוי באיכות הוא פסיכולוגי זה עדיין שווה את ההבדל בכסף....
הפורם פה לא מפסיק לדבר על זה,לעומת הוט ,
שרוב המשתמשים בהוט HD הביעו שביעות רצון לנוכח איכות השידור הטובה
גם ב SD וגם ב HD .
אתה כנראה לא גולש בפורום הזה בכדי לדעת.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 07/05/2009 13:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיות תוקנו.NEW_WAVE כתב:ממש לאאאאאאאא , יס הציגה ממיר HD מלא בעיות ושידור רע ,tamirlev כתב:וגם כדי לדעת אם אני היחידי שחווה תופעה זו (מסתבר שלא).
שרוב המשתמשים בהוט HD הביעו שביעות רצון לנוכח איכות השידור הטובה .
אתה כנראה לא גולש בפורום הזה בכדי לדעת....
הבעיות תוקנו בממיר החדש MAX HD ,לדעתי בגלל הפורום הזה .MartinHSabag כתב:הבעיות תוקנו.NEW_WAVE כתב:ממש לאאאאאאאא , יס הציגה ממיר HD מלא בעיות ושידור רע ,tamirlev כתב:וגם כדי לדעת אם אני היחידי שחווה תופעה זו (מסתבר שלא).
שרוב המשתמשים בהוט HD הביעו שביעות רצון לנוכח איכות השידור הטובה .
אתה כנראה לא גולש בפורום הזה בכדי לדעת.......
קראו את התגובות של המשמשים והסיקו מסקנות.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 07/05/2009 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
HD MAX רחוק מלהיות מושלם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
NEW_WAVE,
בזמנו היו לנו דיווחים על בעיות קשות במסכים של יצרן מסויים. היתה לי הרגשה שזה לא הגיוני ופשוט עשינו סקר שמצא שאכן היו לייצרן הזה יותר תקלות מהאחרים באופן אבסלוטי, אך גם שהיו פשוט יותר אנשים עם המסך הזה בפורום מאשר מסכים מסוגים אחרים. כשעשינו את החשבון של כמה אחוזים של בעלי מסך תקול היו לעומת מספר המסכים גילינו דבר מפתיע מאוד (עבורי לפחות). אחוז התקלות של כל החברות היו כמעט זהות!
גם כאן יתכן מאוד שיש בעיות יותר ביס מאשר בהוט, אבל יתכן גם שמספר המנויים על YES HD גדול על זה של HOT HD ולכן יש יותר תלונות אבסלוטית אבל מבחינת אחוזים, לא בטוח.
בקיצור, אי אפשר לקחת קוריוז או תחושת בטן על סמך הערות בפורומים ולהפוך אותו להוכחה אימפירית.
בזמנו היו לנו דיווחים על בעיות קשות במסכים של יצרן מסויים. היתה לי הרגשה שזה לא הגיוני ופשוט עשינו סקר שמצא שאכן היו לייצרן הזה יותר תקלות מהאחרים באופן אבסלוטי, אך גם שהיו פשוט יותר אנשים עם המסך הזה בפורום מאשר מסכים מסוגים אחרים. כשעשינו את החשבון של כמה אחוזים של בעלי מסך תקול היו לעומת מספר המסכים גילינו דבר מפתיע מאוד (עבורי לפחות). אחוז התקלות של כל החברות היו כמעט זהות!
גם כאן יתכן מאוד שיש בעיות יותר ביס מאשר בהוט, אבל יתכן גם שמספר המנויים על YES HD גדול על זה של HOT HD ולכן יש יותר תלונות אבסלוטית אבל מבחינת אחוזים, לא בטוח.
בקיצור, אי אפשר לקחת קוריוז או תחושת בטן על סמך הערות בפורומים ולהפוך אותו להוכחה אימפירית.
עופר, האם שידורי יס ב SD טובים יותר נשל הוט בממירים רגילים?
עופר, האם שידורי יס ב SD טובים יותר נשל הוט בממירים רגילים?
תמיר
תמיר
Re: עופר, האם שידורי יס ב SD טובים יותר נשל הוט בממירים רגיל
זה תלוי בערוץ ובממיר שיש לך, אין כאן משהו וודאי או מוחלט. אם היית שואל לפני שנתיים, היו אומרים לך שהשידור של יס טוב יותר בוודאות. אבל היום, במיוחד עם ממירי הדוקסיס החדשים ובחיבור טוב (RGB, SVIDEO) אנשים מדווחים על איכות זהה כמעט ולעיתים אף טובה יותר (לדוגמא בערוץ 2) בהוט. יכול להיות שאצלך החיבורים לא היו אופטימליים ולכן לא ראית טוב.tamirlev כתב:עופר, האם שידורי יס ב SD טובים יותר נשל הוט בממירים רגילים?
תמיר...
תודה רבה על התשובה
החיבורים היו זהיים (SCART ל SVIDEO) והיה לי ממיר דוקסיס בהוט.
אולי השוני הוא פסיכולוגי למרות שאתמול היה נראה לי על פניו שרואים יותר טוב (אחרי שחזרתי ליס).
אולי השוני הוא פסיכולוגי למרות שאתמול היה נראה לי על פניו שרואים יותר טוב (אחרי שחזרתי ליס).