שלום רב,
אני מחפש שלט אוניברסלי לומד
קראתי קצת על השלטים של הרמוני, עליהם אתם ממליצים
איזה דגם הכי יתאים לי?
אני מעוניין שהשלט ישלוט לי על:
1. ממיר YES MAX HD / YES MAX
2. רסיבר
3. HTPC
4. מזגן
5. טלוויזיה פלאזמה PY800 פאנסוניק
תודה
איציק
מחפש שלט אוניברסלי לומד איכותי, אפשר המלצות ?
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי את הדגמים הבאים של הרמוני: One, 1000, 895
אם אתה חייב RF (כדי שהשלט יעבוד דרך מזנון או קיר) ה-895 נהדר.
אם לא חייב אני ממליץ על 885 או One
ה-1000 הכי פחות חביב עלי בגלל חוסר בכפתורים "קשים", כלומר יש יותר מדי התעסקות עם מסך מגע. המשמעות - התעסקות עם שני ידיים לחלק מהפעולות, יותר לחיצות לביצוע פעולות מסויימות, צריך להסתכל על השלט בזמן הפעלה המסך מגע.
לגבי מזגן עם שלט הרמוני תבצע חיפוש בפורום. כנראה במקרה הטוב תצליח רק להדליק ולכבות.
אם אתה חייב RF (כדי שהשלט יעבוד דרך מזנון או קיר) ה-895 נהדר.
אם לא חייב אני ממליץ על 885 או One
ה-1000 הכי פחות חביב עלי בגלל חוסר בכפתורים "קשים", כלומר יש יותר מדי התעסקות עם מסך מגע. המשמעות - התעסקות עם שני ידיים לחלק מהפעולות, יותר לחיצות לביצוע פעולות מסויימות, צריך להסתכל על השלט בזמן הפעלה המסך מגע.
לגבי מזגן עם שלט הרמוני תבצע חיפוש בפורום. כנראה במקרה הטוב תצליח רק להדליק ולכבות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הייתי מציע שלא תטפח תיקוות רבות מידי בקשר לשליטה על המזגן. אתה כבר תראה בשרשורים אחרים בפורום זה מדוע זה נושא מאוד בעייתי.
מבחינת שלטי Harmony, ועברו לי כבר 4 דגמים שונים תחת הידיים, אין בכלל מה להשוות. ה harmony One הוא הטוב ביותר, הן בזכות מבנה הגוף, המסך הברור ופריסת הכפתורים והן בזכות איכות הרכבה והחומרים.
מבחינת שלטי Harmony, ועברו לי כבר 4 דגמים שונים תחת הידיים, אין בכלל מה להשוות. ה harmony One הוא הטוב ביותר, הן בזכות מבנה הגוף, המסך הברור ופריסת הכפתורים והן בזכות איכות הרכבה והחומרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.