אני מתכוון לרכוש את הכרטיס ASUS Xonar HDAV1.3, השימוש העיקרי הוא חיבור לרסיבר או מגבר (עדיין לא החלטתי).
הבנתי שבחיבור לרסיבר דרך יציאה אופטית או קואקסיאלית הכרטיס לא מבצע עיבוד לתוכן אלא רק מעביר אותו כמו שהוא לרסיבר.
מה עדיף? במקרה של כרטיס כמו זה... ? שהכרטיס יבצע עיבוד או הרסיבר ?
כרטיס קול של ASUS - שאלה ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בחיבור למגבר אנלוגי חייבים את כרטיס ה-Deluxe, שרק הוא כולל פענוח והמרה ליציאות אנלוגיות.
שים לב שבחיבור אופטי/קואקסיאלי תקבל תמיכה רק בפורמטים הדיגיטליים הישנים (DTS/DD/PCM) ולא ב-DTS-HD/MA ו-True-HD. בשביל החדשים חייבים להתחבר עם HDMI לרסיבר שתומך בהם.
בד"כ עדיף שהרסיבר יעשה את העיבוד, כי אז זה חוסך לך בכבלים איכותיים ויקרים להעברת הסיגנלים האנלוגיים מהמחשב אל המגבר.
שים לב שבחיבור אופטי/קואקסיאלי תקבל תמיכה רק בפורמטים הדיגיטליים הישנים (DTS/DD/PCM) ולא ב-DTS-HD/MA ו-True-HD. בשביל החדשים חייבים להתחבר עם HDMI לרסיבר שתומך בהם.
בד"כ עדיף שהרסיבר יעשה את העיבוד, כי אז זה חוסך לך בכבלים איכותיים ויקרים להעברת הסיגנלים האנלוגיים מהמחשב אל המגבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
PIXIES-האם יש לך את הכרטיס הזה?pixies כתב:בחיבור למגבר אנלוגי חייבים את כרטיס ה-Deluxe, שרק הוא כולל פענוח והמרה ליציאות אנלוגיות.
בד"כ עדיף שהרסיבר יעשה את העיבוד, כי אז זה חוסך לך בכבלים איכותיים ויקרים להעברת הסיגנלים האנלוגיים מהמחשב אל המגבר....
לפי מה שהבנתי אפשר להוציא דרך היציאות האנלוגיות שלו גם את הפורמטים החדשים.האם אתה יכול לאמת את זה?
(אם כן אני הולך לפתוח שרשור חדש:)" איך לעזעזל מקנפגים את הXONAR תחת ויסטה 64 ביט")