כרטיס קול של ASUS - שאלה ....

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Ben_E פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס ‏ASUS Xonar HDAV1.3, השימוש העיקרי הוא חיבור לרסיבר או מגבר (עדיין לא החלטתי).
הבנתי שבחיבור לרסיבר דרך יציאה אופטית או קואקסיאלית הכרטיס לא מבצע עיבוד לתוכן אלא רק מעביר אותו כמו שהוא לרסיבר.
מה עדיף? במקרה של כרטיס כמו זה... ? שהכרטיס יבצע עיבוד או הרסיבר ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

בחיבור למגבר אנלוגי חייבים את כרטיס ה-Deluxe, שרק הוא כולל פענוח והמרה ליציאות אנלוגיות.
שים לב שבחיבור אופטי/קואקסיאלי תקבל תמיכה רק בפורמטים הדיגיטליים הישנים (DTS/DD/PCM) ולא ב-DTS-HD/MA ו-True-HD. בשביל החדשים חייבים להתחבר עם HDMI לרסיבר שתומך בהם.
בד"כ עדיף שהרסיבר יעשה את העיבוד, כי אז זה חוסך לך בכבלים איכותיים ויקרים להעברת הסיגנלים האנלוגיים מהמחשב אל המגבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #3 

pixies כתב:בחיבור למגבר אנלוגי חייבים את כרטיס ה-Deluxe, שרק הוא כולל פענוח והמרה ליציאות אנלוגיות.
שים לב שבחיבור אופטי/קואקסיאלי תקבל תמיכה רק בפורמטים הדיגיטליים הישנים (DTS/DD/PCM) ולא ב-DTS-HD/MA ו-True-HD. בשביל החדשים חייבים להתחבר עם HDMI לרסיבר שתומך בהם.
בד"כ עדיף שהרסיבר יעשה את העיבוד, כי אז זה חוסך לך בכבלים איכותיים ויקרים להעברת הסיגנלים האנלוגיים מהמחשב אל המגבר.
...
PIXIES-האם יש לך את הכרטיס הזה?
לפי מה שהבנתי אפשר להוציא דרך היציאות האנלוגיות שלו גם את הפורמטים החדשים.האם אתה יכול לאמת את זה?
(אם כן אני הולך לפתוח שרשור חדש:)" איך לעזעזל מקנפגים את הXONAR תחת ויסטה 64 ביט")

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”