על הקיר עליו אמורה להיות הפלזמה יש את החיבורים לחשמל ולכבלים. יוצא כך שהפלזמה אמורה ממש "לשבת" עליהם (אך לא בדיוק במרכז).
שאלתי היא לאילו שמותקנת אצלם אחת כזו,מן הסתם יש הרבה, האם זה אפשרי? כלומר האם יש לי מרווח בין המסך/מתקן תליה לקיר שיאפשר את ההתקנה למרות שיש תקע בשקע וחיבור של כבל לנקודת הכבלים או שאין מנוס מלהתקין את הטלויזיה בצד או להזיז את השקעים?
תודה.
התקנת פלזמה- שאלה טכנית.
-
oren10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
לא אמורה להיות כל בעיה בהתקנה "על החיבורים" למרות קיום נקודת החשמל שכן מתקין מנוסה ידע לעקוף את אותה הנקודה.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
יש גם סוגים שונים של מתקנים. בקיצור - כפי ש-nils3373 כתב - מתקין מקצועי יסתדר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
oren10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
ראשית תודה על התשובה המהירה.nils3373 כתב:לא אמורה להיות כל בעיה בהתקנה "על החיבורים" למרות קיום נקודת החשמל שכן מתקין מנוסה ידע לעקוף את אותה הנקודה....
אציין שלא הזמנתי מתקין מעצמי , מדובר על המתקין שהחנות מספקת. (מתקין של יורוקום) כנ"ל לגבי המתקן תליה לקיר.
כמו כן אני מדגיש שוב , לא מדובר בשקע בלבד אלא בתקע שמחובר אליו.
האם התשובה שקיבלתי עומדת בעינה?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
א. המתקינים של יורוקום למיטב זכרוני (ראיתי אותם מתקינים אצל אחד מחברי האתר טלויזיה) באים עם כל מיני זרועות וכד'.
ב. אני לא חושב שצריכה להיות בעייה - אלא אם מדובר בתקע עם שנאי.
ג. אני אישית נגד המתקנים הקבועים - ומעדיף זרוע, שאמנם מרחיקה טיפה את הטלויזיה מהקיר - אבל מאפשר גמישות מירבית עם המסך (הפנייתו לכיוונים כאלה ואחרים - זה כמובן במידה וזה רלבנטי בכלל.
ב. אני לא חושב שצריכה להיות בעייה - אלא אם מדובר בתקע עם שנאי.
ג. אני אישית נגד המתקנים הקבועים - ומעדיף זרוע, שאמנם מרחיקה טיפה את הטלויזיה מהקיר - אבל מאפשר גמישות מירבית עם המסך (הפנייתו לכיוונים כאלה ואחרים - זה כמובן במידה וזה רלבנטי בכלל.