נוסטלגיה:אורך חיים של פלזמה
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הבדיחה על הפלזמה שברח לה הגז די נפוצה אך מנסיון פלזמה של "גרץ" מקורית לא החיקוי שמביאה סוני בת 8 שנים מציגה תמונת SD מדהימה עד היום.
גם חיבור למדיה סנטר כמובן מעולה,תופעות צריבה לא קיימת ולמעט צורך בשידרוג כרטיס
לHDMI אין תקלות של נקודות גינגיות על המסך תקלה נפוצה בפלזמות.מסך זה עלה בזמנו 30K.
בעלי פלזמות וותיקות בין 5ל13 שנים דווחו אם המסך "שורד" אצלכם?עלות תיקונים אם היו בכלל בעבר וחוויות יוצאות דופן.
גם אייל ברקוביץ בזמנו לפני יותר מ12 שנה עם הפיוניר שקנה ב100K מוזמן לדווח.
בקיצור האם המסכים האאחרים שלכם גם היו פלזמות או שעברתם ללסידי?
גם חיבור למדיה סנטר כמובן מעולה,תופעות צריבה לא קיימת ולמעט צורך בשידרוג כרטיס
לHDMI אין תקלות של נקודות גינגיות על המסך תקלה נפוצה בפלזמות.מסך זה עלה בזמנו 30K.
בעלי פלזמות וותיקות בין 5ל13 שנים דווחו אם המסך "שורד" אצלכם?עלות תיקונים אם היו בכלל בעבר וחוויות יוצאות דופן.
גם אייל ברקוביץ בזמנו לפני יותר מ12 שנה עם הפיוניר שקנה ב100K מוזמן לדווח.
בקיצור האם המסכים האאחרים שלכם גם היו פלזמות או שעברתם ללסידי?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היה לי מסך של Fujitsu בן 4-5 שבמהלך חייב דרך תיקון של כרטיס ספק כוח. מלבד זאת הוא נתן תמונה מעולה ב SD וכשהחלפתי אותו במסך פלזמה חדש הוא הועבר לחברים שעד היום מאוד מרוצים ממנו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
השאלה מסקרנת האם קיימות פלזמות שנשארו באותו סלון באותה תנוחה של תליה מעל 10 שנים?
ידוע שעלות התיקון לא ריאלית ויש עדיפות לשדרג,הכוונה כמו שייש מכשיר אודיו טוב המפיק צלילים מעולים גם מסכים סוחבים שנים ולא נודדים לחצר האחורית או לחברים ומשפחה .
לאור מבול התגובות כנראה ברח הגז לפלזמות שלפני פחות מעשור עלו הון עתק ואין בנמצא פלזמה שמורה היטב יד ראשונה מ"רופא ".
ידוע שעלות התיקון לא ריאלית ויש עדיפות לשדרג,הכוונה כמו שייש מכשיר אודיו טוב המפיק צלילים מעולים גם מסכים סוחבים שנים ולא נודדים לחצר האחורית או לחברים ומשפחה .
לאור מבול התגובות כנראה ברח הגז לפלזמות שלפני פחות מעשור עלו הון עתק ואין בנמצא פלזמה שמורה היטב יד ראשונה מ"רופא ".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הפלזמה המקורית שלי עדיין בשימוש (לא אצלי). היא בת 9 (בקרוב 10).
כמובן שהיא FUJITSU (זה מה שהיה אז) והעלות שלה פעם היתה בערך פי 2.5 מהפלזמה 50" שבסלון שלי כיום (לפני הפיחות בערך של הפלזמה שלי, כיום היחס הוא כמעט 3.5).
הפלזמה כבר לא במצב מי-יודע-מה, יש לה כבר צריבה אבל היא עדיין תקינה... היא בשימוש אצל הילדים של חבר שלי.
כמובן שהיא FUJITSU (זה מה שהיה אז) והעלות שלה פעם היתה בערך פי 2.5 מהפלזמה 50" שבסלון שלי כיום (לפני הפיחות בערך של הפלזמה שלי, כיום היחס הוא כמעט 3.5).
הפלזמה כבר לא במצב מי-יודע-מה, יש לה כבר צריבה אבל היא עדיין תקינה... היא בשימוש אצל הילדים של חבר שלי.