BENCHMARK DAC-1
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אם שמעת אותו אז למה אתה שואל דעה ?
אני חשבתי לקנות אותו לא מזמן...
אומרים עליו שהוא קר ואנליטי, אבל מהיר מאד ומפורט מאד...
אומרים עליו גם שהוא נותן בראש להרבה DACים שעולים עד 3000$...
אני הייתי שמח מאד לשמוע אותו לו רק יכולתי... עם מה שמעת אותו ? ואיזהמ וזיקה אתה שומע ?
אומרים עליו גם שהוא בהיר/מדגיש את הגבוהים.. מה דעתך על כל האמרות האלו ?
אני הייתי שמח מאד לשמוע אותו לו רק יכולתי... עם מה שמעת אותו ? ואיזהמ וזיקה אתה שומע ?
אומרים עליו גם שהוא בהיר/מדגיש את הגבוהים.. מה דעתך על כל האמרות האלו ?
כל מה שאתה כתבת- זה גם מה שאני קראתיי. שמעתי אותו בחנות של PROAUDIO כך שהציוד שם לא בדיוק היה אופטימלי (לשאלתך "אם שמעת אותו למה אתה שואל דעה?"). ברור שבמערכת כמו ששם- היתה הדגשה של הבאסים דווקא...
אני שומע כל סוג של מוסיקה כמעט- חוץ מטראנס ואלקטרוניקה.
אני שומע כל סוג של מוסיקה כמעט- חוץ מטראנס ואלקטרוניקה.
נועם
בעצם מה שכתבו שהוא מקביל לDACS שהמס עליהם הוא בערך המחיר שלו. אין לי מושג מה נכון ומה לא, אבל אני חושב שהוא משתמש בצ'יפ שאינו מתוצרת באר בראון או הANALOG DEVICES שרוב הנגנים במחירי 2000-3000 דולר משמתשים בהם. ויש לו גם מגבר אוזניות לא רע.
נועם
- The-Fox
- חבר ותיק

מותר לשאול עם איזה מערכת שמעת ?
האם או שימש כ PRE גם ? כי הוא יכול אבל הבנתי שה PRE שלו לא טוב כמו ה DAC...
האם כל הדברים הרעים שאומרים עליו אכן נכונים לדעתך או שזה פשוט נובע מטעמים שונים של אנשים ?
והכי חשוב, איזה מוזיק אתה שומע ?
אני שומע בעיקר רוק כבד ורוק מתקדם, לכן התכונות שדיברו עליו שהוא מאד מהיר ואנליטי מאד מדברות אליי.
האם או שימש כ PRE גם ? כי הוא יכול אבל הבנתי שה PRE שלו לא טוב כמו ה DAC...
האם כל הדברים הרעים שאומרים עליו אכן נכונים לדעתך או שזה פשוט נובע מטעמים שונים של אנשים ?
והכי חשוב, איזה מוזיק אתה שומע ?
אני שומע בעיקר רוק כבד ורוק מתקדם, לכן התכונות שדיברו עליו שהוא מאד מהיר ואנליטי מאד מדברות אליי.
כמו שאמרתי, היה לי קשה לשפוט דרך המערכת ששמעתי- זה היה סט-אפ של ציוד פרו אודיו, שלמען האמת איני מבין בו הרבה. מה שאני כן זוכר שזה עבר דרך פרה אחר. אני שומע הכל - רוק, ג'אז, אתני, פולק, קלאסי ועברי.
אני לא יודע לגבי הדברים הרעים שאומרים עליו, אבל רוב הכתבות שקראתי היו חיוביות למדי. יוצא דופן בולט היתה כתבה ב SENSIBLE SOUND (עיתון שהינו הרבה יותר צמוד קרקע במובן ההאזנה והמחיר מרוב האחרים)- שלא הצליח למצוא הבדל בינו ובין נגן ישן של סוני מהסידרה האיכותית שלהם.
אני לא יודע לגבי הדברים הרעים שאומרים עליו, אבל רוב הכתבות שקראתי היו חיוביות למדי. יוצא דופן בולט היתה כתבה ב SENSIBLE SOUND (עיתון שהינו הרבה יותר צמוד קרקע במובן ההאזנה והמחיר מרוב האחרים)- שלא הצליח למצוא הבדל בינו ובין נגן ישן של סוני מהסידרה האיכותית שלהם.
נועם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא שמעתי אותו, אבל כל הקביעות באשר לאופי הצליל די מצחיקות אותי.The-Fox כתב:אם שמעת אותו אז למה אתה שואל דעה ?
אומרים עליו גם שהוא בהיר/מדגיש את הגבוהים.. מה דעתך על כל האמרות האלו ?...
אם תעיפו מבט במדידות שלו בביקורת בסטראופייל תראו שמדובר במכשיר מאד איכותי ומאד ניטרלי.
כל התאורים של "בהיר","קר", "מדגיש את הגבוהים" וכו' לחלוטין לא מגובים בשום מדד אוביקטיבי.
- The-Fox
- חבר ותיק

גם אם הוא כולל מגבר אוזניות ?MartinHSabag כתב:על DAC יש רק מע"מ....
כמו שאמרתי, לדעתי זה נובע מטעמים שונים של אנשים שונים...danlo כתב: לא שמעתי אותו, אבל כל הקביעות באשר לאופי הצליל די מצחיקות אותי.
אם תעיפו מבט במדידות שלו בביקורת בסטראופייל תראו שמדובר במכשיר מאד איכותי ומאד ניטרלי.
כל התאורים של "בהיר","קר", "מדגיש את הגבוהים" וכו' לחלוטין לא מגובים בשום מדד אוביקטיבי....
ו/או מהקלטות גרועות שפתאום נשמעות גרוע, ולכן מאשימים את המקור...
nvinyl66- תן לי להוסיף/לתקן בזה שהמכשיר מאד ניטרלי לפי מה שאני הבנתי, בנוסף להיותו מאד מדויק.
בכל מקרה אני אשמח לשמוע אותו מתישהוא ולראות במה מדובר כי אני די בטוח שהמכשיר הזה יעבור תחת הידיים שלי ביום מן הימים...
איפה אמרת שיצא לך לשמוע אותו בקנדה ? אחי מתגורר שם, אולי בביקור הקרוב הוא יביא אם זה יסתדר...
אני מתגורר בטורונטו, ואפשר לשמוע אותו בחנויות מוסיקה ופרו אודיו http://www.long-mcquade.com//
לא הייתי קונה את זה בקנדה דרך אחיך כי אז תשלם 15 מע"מ שלא תקבל חזרה.
יד שניה באודיוגון ב150-200 דולר אמריקאי פחות, או חדש וישיר דרך בנצ'מרק בעצמם אם אפשר.
לא הייתי קונה את זה בקנדה דרך אחיך כי אז תשלם 15 מע"מ שלא תקבל חזרה.
יד שניה באודיוגון ב150-200 דולר אמריקאי פחות, או חדש וישיר דרך בנצ'מרק בעצמם אם אפשר.
נועם