היי
האם מישהו בדק מול יס עלויות ותנאים לעבור ממיר HD ל HD MAX ?
כל השרשורים עד היום דיברו על להמיר את ה MAX ל HD MAX. גם הנסיון של חבר לברר לא העלה תשובה ברורה.
אשמח למידע לפני שאני פונה אליהם
שח
מעבר ממיר HD ל HD MAX
-
שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
אני רציתי. רצו תוספת של 30 ש"ח בחודש בהתחייבות ל- 3 שנים. (סה"כ 70 ש"ח לחודש ל- 3 שנים) ואחרי 3 השנים המחיר שיהיה קבוע באותה העת במחירון.
לא ממש אהבתי את המבצע הזה, אז לקחתי את ה- MaxHD בפיקדון ואת ה- HD העברתי לחדר אחר (כמובן, מחובר לטלוויזיית HD).
לא ממש אהבתי את המבצע הזה, אז לקחתי את ה- MaxHD בפיקדון ואת ה- HD העברתי לחדר אחר (כמובן, מחובר לטלוויזיית HD).
-
שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
מבאס.
כמה עולה MAX HD ללקוח חדש או כזה שאין לו MAX ?
כשלקחתי את ה HD התלבטתי אם לחכות למקליט, הנציגים אמרו שיהיו מבצעים אטרקטיבים לעבור מ HD למקליט... ממש משקיעים בלקוחות הקיימים...
שח
כמה עולה MAX HD ללקוח חדש או כזה שאין לו MAX ?
כשלקחתי את ה HD התלבטתי אם לחכות למקליט, הנציגים אמרו שיהיו מבצעים אטרקטיבים לעבור מ HD למקליט... ממש משקיעים בלקוחות הקיימים...
שח
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
גם אני התאכזבתי מהמבצע הזה ואז התבאסתי שלא לקחתי את הממיר HD הרגיל בפיקדון גם כן. אבל מכיוון שיש לי עוד טלוויזיית HD בבית לא הייתה לי בעיה להעביר אותו לשם ולקחת את ה- MaxHD בפיקדון.
בקשר לשאלתך, יש הבדל בין לקוח חדש לבין לקוח קיים שאין לו Max:
ללקוח קיים בלי Max יש אפשרות לקחת ב- 60 ש"ח לחודש עם התחייבות ל- 3 שנים ואחרי זה מחיר שייקבע במחירון או בפיקדון 1300 ש"ח + 20 ש"ח לחודש דמי תפעול (שזה מה שאני לקחתי) ודמי התקנה 159 ש"ח.
ללקוח חדש יש מבצעי הצטרפות של Choice ו- TOP ב- 249 וב- 259 ש"ח בהתאמה. המחיר כולל את ה- MaxHD והתקנה חינם. מן הסתם המבצעים האלה יהיו אטרקטיביים מאשר ללקוח קיים.
בקשר לשאלתך, יש הבדל בין לקוח חדש לבין לקוח קיים שאין לו Max:
ללקוח קיים בלי Max יש אפשרות לקחת ב- 60 ש"ח לחודש עם התחייבות ל- 3 שנים ואחרי זה מחיר שייקבע במחירון או בפיקדון 1300 ש"ח + 20 ש"ח לחודש דמי תפעול (שזה מה שאני לקחתי) ודמי התקנה 159 ש"ח.
ללקוח חדש יש מבצעי הצטרפות של Choice ו- TOP ב- 249 וב- 259 ש"ח בהתאמה. המחיר כולל את ה- MaxHD והתקנה חינם. מן הסתם המבצעים האלה יהיו אטרקטיביים מאשר ללקוח קיים.