שלום לכם,
לפני זמן מה הצלחתי לשדרג את הממיר של יס לADB 3100, ותכננתי לחבר את הממיר לטלווזיה ע"י חיבור S-video (טלוויזית CRT של טושיבה).
מכיוון שיס לא מספקים כבלים מסוג זה, רציתי לשאול האם שווה להשקיע בכבל איכותי או שניתן לקנות כבל פשוט לטלווזיה הזאת?
תודה מראש.
כבל Scart to S-Video בחיבור לממיר יס
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יופי מרטין ! אפשר גם לחבר עם אצבע אחת
אפשר גם לחבר עם אצבע אחת ביציאת של הממיר ויד שניה בחיבור של הטלויזיה 
בקיצור במטרה לענות לידידי :
אם בטושיבה יש מחבר 21 פינים שיודע לקבל RGB (בדוק בחוברת) אזי עדיף לך כבל 21 ל 21.
אם אין ויש קומפוננט או S וידאו אזי אחד מהשניים :
הכי זול-כבל 21 ל S וודאו, אני אישית כן חושב שיש הבדל באיכות הכבילה, לא משקיע 500 שח אבל כן 200 ש"ח לכבל מסוכך טוב ואיכותי.
אפשרות מעט יקרה יותר היא להפוך את האות RGB לאות קומפוננט דרך הממיר שנמכר כאן באתר (כ 400 ש"ח).
אם בטושיבה יש מחבר 21 פינים שיודע לקבל RGB (בדוק בחוברת) אזי עדיף לך כבל 21 ל 21.
הכי זול-כבל 21 ל S וודאו, אני אישית כן חושב שיש הבדל באיכות הכבילה, לא משקיע 500 שח אבל כן 200 ש"ח לכבל מסוכך טוב ואיכותי.
אפשרות מעט יקרה יותר היא להפוך את האות RGB לאות קומפוננט דרך הממיר שנמכר כאן באתר (כ 400 ש"ח).
Re: יופי מרטין ! אפשר גם לחבר עם אצבע אחת
לצערי, דווקא בדגם הזה של טושיבה אין חיבור סקארט.kobbi כתב:אפשר גם לחבר עם אצבע אחת ביציאת של הממיר ויד שניה בחיבור של הטלויזיה
אפשרות מעט יקרה יותר היא להפוך את האות RGB לאות קומפוננט דרך הממיר שנמכר כאן באתר (כ 400 ש"ח)....
יש רק חיבור קומפוננט אחד,חיבור S-video אחד וחיבור RCA אחד.
את הקומפוננט הייתי מעדיף לשמור לDVD.
האם גם בטלווזית CRT ניתן היה לראות בהבדל של כבל יקר יותר?
ועל איזה כבל אתה ממליץ?