קניית רמקולים מתצוגה - האם כדאי?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Ambon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם. לאחרונה רכשתי HK255 וכעת ברצוני לפנק אותו עם רמקולים טובים, לא יהחלטתי עדיין אם רצפתיים+סנטר+אחוריים או סטליטים+סאב.
לא בא לי להוציא יותר מ-2000-2500 ש"ח, לכן חשבתי אולי לנסות לקחת משהו מתצוגה (אני מקווה שברוב החנויות אפשר לעשות זאת כדי שיהיה מבחר גדול).
השאלה שלי היא האם זה כדאי? האם למישהו יש נסיון עם רכישה כזו?
ובעצם למה לא עדיף תמיד לקנות רמקולים מתצוגה? הרי יש אחריות לאותה תקופה כמו לרמקולים חדשים בדרך כלל, וסביר להניח שהם לא נמצאים בתצוגה יותר מחודש-חודשיים...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

קניתי ממש לפני שבוע רמקולים מתצוגה בפחות מחצי מחיר , אני לא מצטער לרגע...ההפך.
כמובן שצריך לבדוק טוב טוב מי מוכר ומה מוכר...

http://www.hometheater.co.il/vt83516

Ambon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אשמח לקבל עוד חוות דעת

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

מאחר ורמקולים "נפתחים" לאחר בסביבות חודש של עבודה, רמקולים מתצוגה, או משומשים, עדיפים על חדשים.
בברכה,
יהושע גומא

kuden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

בהנחה שקונים בצורה מסודרת מחנות עם אחריות מלאה, יש בזה בעיקר יתרונות. אני קניתי את המערכת סראונד שלי של B&W במכירת חיסול שהייתה ליבואן, 3,200 ש"ח ל5 רמקולים שלפי המחירים הרשמיים שלהם בזאפ עלו באזור ה9,000 ש"ח, משתלם. במידה וההנחה היא משמעותית יש אפשרות להשיג משהו הרבה יותר באותו תקציב.

Ambon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

התחלתי להסתובב בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכנים למכור מתצוגה, ואם כן אז בהנחה ממש מינורית.
כנראה זה עניין של תזמון ומזל...

אילן72
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

Ambon כתב:שלום לכולם. לאחרונה רכשתי HK255 וכעת ברצוני לפנק אותו עם רמקולים טובים, לא יהחלטתי עדיין אם רצפתיים+סנטר+אחוריים או סטליטים+סאב.
לא בא לי להוציא יותר מ-2000-2500 ש"ח, לכן חשבתי אולי לנסות לקחת משהו מתצוגה (אני מקווה שברוב החנויות אפשר לעשות זאת כדי שיהיה מבחר גדול).
השאלה שלי היא האם זה כדאי? האם למישהו יש נסיון עם רכישה כזו?
ובעצם למה לא עדיף תמיד לקנות רמקולים מתצוגה? הרי יש אחריות לאותה תקופה כמו לרמקולים חדשים בדרך כלל, וסביר להניח שהם לא נמצאים בתצוגה יותר מחודש-חודשיים...
...
אני אומר לך יותר מזה - עדיף לך אפילו לקנות משומשים, חפש בלוחות - באותו סכום תקבל רמות רמקולים שעולים פי 2 ואפילו יותר, תיגש אליהם עם ה-HK שלך ותבחן אותם, כל עוד האלמנטים תקינים והם נשמעים טוב אין לך מה לדאוג, לרוב הרקולים כמעט ואין בלאי..

אהוד
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300

שליחה #8 

קניתי תסנטר שלי מתצוגה דרך הזמנה מאינטרנט אפילו לא ראיתי אותו. אתה יודע מה היה עליו ? אולי 3 שריטות ועשו לי הנחה של יותר מחצי ממחיר השוק.
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.

Ambon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אני אומר לך יותר מזה - עדיף לך אפילו לקנות משומשים, חפש בלוחות - באותו סכום תקבל רמות רמקולים שעולים פי 2 ואפילו יותר, תיגש אליהם עם ה-HK שלך ותבחן אותם, כל עוד האלמנטים תקינים והם נשמעים טוב אין לך מה לדאוג, לרוב הרקולים כמעט ואין בלאי..
...
מסכים חלקית, כבר היו כאן כמה אנשים שהתלוננו שדפקו אותם... בוא לא נשכח שמתצוגה יש לך אחריות..

אילן72
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #10 

Ambon כתב:
...
מסכים חלקית, כבר היו כאן כמה אנשים שהתלוננו שדפקו אותם... בוא לא נשכח שמתצוגה יש לך אחריות..
...
לכן ציינתי שעליו לבדוק את האלמנטים וכמובן את תפקודם בשמיעה - אם הם עברו את 2 "המבחנים" האלה מה כבר יכול להיות זה הרי לא שהם עובדים בחדר של המוכר וכשמגיעים הביתה לפתע הרמקולים מחליטים שלא בא להם על המעבר דירה הזה :wink: וכמובן תמיד האינטואיציות לגבי המוכר שעומד מולך לא יזיקו.
בוא לא נשכח שלרוב הרמקולים נותנים 5 שנים אחריות מה שרק מחזק את הטענה שכמעט ואין להם בלאי ומעבר לזה יש סיכוי גבוהה שגם אם תקנה רמקולים עדיין תהיה באותה מסגרת אחריות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”