קניית רמקולים מתצוגה - האם כדאי?
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי HK255 וכעת ברצוני לפנק אותו עם רמקולים טובים, לא יהחלטתי עדיין אם רצפתיים+סנטר+אחוריים או סטליטים+סאב.
לא בא לי להוציא יותר מ-2000-2500 ש"ח, לכן חשבתי אולי לנסות לקחת משהו מתצוגה (אני מקווה שברוב החנויות אפשר לעשות זאת כדי שיהיה מבחר גדול).
השאלה שלי היא האם זה כדאי? האם למישהו יש נסיון עם רכישה כזו?
ובעצם למה לא עדיף תמיד לקנות רמקולים מתצוגה? הרי יש אחריות לאותה תקופה כמו לרמקולים חדשים בדרך כלל, וסביר להניח שהם לא נמצאים בתצוגה יותר מחודש-חודשיים...
לא בא לי להוציא יותר מ-2000-2500 ש"ח, לכן חשבתי אולי לנסות לקחת משהו מתצוגה (אני מקווה שברוב החנויות אפשר לעשות זאת כדי שיהיה מבחר גדול).
ובעצם למה לא עדיף תמיד לקנות רמקולים מתצוגה? הרי יש אחריות לאותה תקופה כמו לרמקולים חדשים בדרך כלל, וסביר להניח שהם לא נמצאים בתצוגה יותר מחודש-חודשיים...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
קניתי ממש לפני שבוע רמקולים מתצוגה בפחות מחצי מחיר , אני לא מצטער לרגע...ההפך.
כמובן שצריך לבדוק טוב טוב מי מוכר ומה מוכר...
http://www.hometheater.co.il/vt83516
כמובן שצריך לבדוק טוב טוב מי מוכר ומה מוכר...
http://www.hometheater.co.il/vt83516
בהנחה שקונים בצורה מסודרת מחנות עם אחריות מלאה, יש בזה בעיקר יתרונות. אני קניתי את המערכת סראונד שלי של B&W במכירת חיסול שהייתה ליבואן, 3,200 ש"ח ל5 רמקולים שלפי המחירים הרשמיים שלהם בזאפ עלו באזור ה9,000 ש"ח, משתלם. במידה וההנחה היא משמעותית יש אפשרות להשיג משהו הרבה יותר באותו תקציב.
אני אומר לך יותר מזה - עדיף לך אפילו לקנות משומשים, חפש בלוחות - באותו סכום תקבל רמות רמקולים שעולים פי 2 ואפילו יותר, תיגש אליהם עם ה-HK שלך ותבחן אותם, כל עוד האלמנטים תקינים והם נשמעים טוב אין לך מה לדאוג, לרוב הרקולים כמעט ואין בלאי..Ambon כתב:שלום לכולם. לאחרונה רכשתי HK255 וכעת ברצוני לפנק אותו עם רמקולים טובים, לא יהחלטתי עדיין אם רצפתיים+סנטר+אחוריים או סטליטים+סאב.
ובעצם למה לא עדיף תמיד לקנות רמקולים מתצוגה? הרי יש אחריות לאותה תקופה כמו לרמקולים חדשים בדרך כלל, וסביר להניח שהם לא נמצאים בתצוגה יותר מחודש-חודשיים......
מסכים חלקית, כבר היו כאן כמה אנשים שהתלוננו שדפקו אותם... בוא לא נשכח שמתצוגה יש לך אחריות..אני אומר לך יותר מזה - עדיף לך אפילו לקנות משומשים, חפש בלוחות - באותו סכום תקבל רמות רמקולים שעולים פי 2 ואפילו יותר, תיגש אליהם עם ה-HK שלך ותבחן אותם, כל עוד האלמנטים תקינים והם נשמעים טוב אין לך מה לדאוג, לרוב הרקולים כמעט ואין בלאי.....
לכן ציינתי שעליו לבדוק את האלמנטים וכמובן את תפקודם בשמיעה - אם הם עברו את 2 "המבחנים" האלה מה כבר יכול להיות זה הרי לא שהם עובדים בחדר של המוכר וכשמגיעים הביתה לפתע הרמקולים מחליטים שלא בא להם על המעבר דירה הזהAmbon כתב:מסכים חלקית, כבר היו כאן כמה אנשים שהתלוננו שדפקו אותם... בוא לא נשכח שמתצוגה יש לך אחריות..אני אומר לך יותר מזה - עדיף לך אפילו לקנות משומשים, חפש בלוחות - באותו סכום תקבל רמות רמקולים שעולים פי 2 ואפילו יותר, תיגש אליהם עם ה-HK שלך ותבחן אותם, כל עוד האלמנטים תקינים והם נשמעים טוב אין לך מה לדאוג, לרוב הרקולים כמעט ואין בלאי........
בוא לא נשכח שלרוב הרמקולים נותנים 5 שנים אחריות מה שרק מחזק את הטענה שכמעט ואין להם בלאי ומעבר לזה יש סיכוי גבוהה שגם אם תקנה רמקולים עדיין תהיה באותה מסגרת אחריות.