התלבטות אחרונה בין 2 מסכי טלויזיה סמסונג ושארפ מבקש עזרה
אני מתלבט בין SHARP D 44 גודל 32 אינץ ! בעלת יציאת SCART
לעומת SAMSUNG A 450 בגודל של 37 אינץ ! ללא יציאת SCART
מה כדאי ? מרחק הצפייה הוא בערך 2.8 מטר
85 % מהזמן רואים טלויזיה
ועוד כ 15 % המחשב יהיה מחובר בשביל לראות סרטים
נגיד ואני אקח סמסונג אני אצטרך לקנות כבל S-VIDEO מחיבור הצהוב של הממיר אל הטלויזיה השאלה היא האם יראו הרבה יותר טוב משמעותי מיציאת קומפוזיט ? או שיראו בטיפה יותר טוב ?
לעומת זאת יש ל שארפ יציאת SCART ויראו בה הרבה יותר טוב נראה לי !
ולפי דעתי בזמן הקרוב אנחנו לא נעבור ל YES HD ! כך שלא נחבר את הטלויזיה דרך כבל HDMI :\
אני קונה את הטלויזיה בעוד כשבועיים
מה אתם אומרים ?
לעומת SAMSUNG A 450 בגודל של 37 אינץ ! ללא יציאת SCART
מה כדאי ? מרחק הצפייה הוא בערך 2.8 מטר
85 % מהזמן רואים טלויזיה
ועוד כ 15 % המחשב יהיה מחובר בשביל לראות סרטים
נגיד ואני אקח סמסונג אני אצטרך לקנות כבל S-VIDEO מחיבור הצהוב של הממיר אל הטלויזיה השאלה היא האם יראו הרבה יותר טוב משמעותי מיציאת קומפוזיט ? או שיראו בטיפה יותר טוב ?
לעומת זאת יש ל שארפ יציאת SCART ויראו בה הרבה יותר טוב נראה לי !
ולפי דעתי בזמן הקרוב אנחנו לא נעבור ל YES HD ! כך שלא נחבר את הטלויזיה דרך כבל HDMI :\
אני קונה את הטלויזיה בעוד כשבועיים
מה אתם אומרים ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
למרות שלא קיימת יציאת SCART לסמסונג היא עדיפה בגלל גודל המסך שכן 32 אינץ' זה עדיין קטן מאוד (אני צופה במסך בגודל 46 אינץ' מאותו המרחק ואין לי כל תלונה גם בתכני SD) למרחק הצפיה שלך. פתרון לבעיית החוסר ניתן לפתור בעזרת טרנסקודר (בעלות של כ-500 ש"ח - ראה שירשורים שונים באתר).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
לדעתי העיניין של הגודל כן מכריע אצלך .
לכן הייתי ממליץ לך לרכוש את הסמסונג כולל יבוא של יבואן מורשה מינ י ליין אחריות ל3 שנים .
לעיניין של הכניסות לסמסונג כניסות מרובות יותר 3 כניסות HDMI שיהיה לך שימוש לעתיד עימם .
גם המראה החיצוני של הסמסונג טוב יותא מאשר השרפ .
בהצלחה
לדעתי העיניין של הגודל כן מכריע אצלך .
לכן הייתי ממליץ לך לרכוש את הסמסונג כולל יבוא של יבואן מורשה מינ י ליין אחריות ל3 שנים .
לעיניין של הכניסות לסמסונג כניסות מרובות יותר 3 כניסות HDMI שיהיה לך שימוש לעתיד עימם .
גם המראה החיצוני של הסמסונג טוב יותא מאשר השרפ .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
את הסמסונג אני יכול לרכוש ב 3600 ש"ח אבל להתעסק עם טרנסקודרים ממש לא בא לי אני יכול להביא כבר במחיר זהה את שארפ בגודל 37 אינץ !
4 אלף ומעלה לטלויזיה זה יקר לי מידי אין לי עוד 500 ש"ח לבזבז לצערי הרב
האם יש הבדל משמעותי בין SCART TO SCART
ל S-VIDEO ? או שזה הבדל קטן יחסית
4 אלף ומעלה לטלויזיה זה יקר לי מידי אין לי עוד 500 ש"ח לבזבז לצערי הרב
האם יש הבדל משמעותי בין SCART TO SCART
ל S-VIDEO ? או שזה הבדל קטן יחסית
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הסוני אכן מסך טוב אבל מהמרחק הצפיה שלו (2.8 מטרים) אין לא כל סיבה לרכוש מסך FHD בגודל 37 אינץ' שכן הוא רק יתחיל להרגיש בהבדל בין תכני HDR ל-FHD ממרחק הקטן מ-2 מטרים.TANDBERG כתב:אם אתה יכול להתאמץ בשביל שארפ 37 עם סקארט אז עדיף.
תבדור כמה עולה הסוני S5000 37 אינץ'. שווה מאמץ. גם כניסות סקארט, גם FHD, כדאי לבקש לראות אותה גם כן....
אני לא יכול להתאמץ בשביל השארפ אין לי את הכסף הזה לצערי !
ובקשר לסוני המחיר שלה מתחיל רק מ
6,858 ש"ח ! זה הבדל של 3528 ש"ח !!
אני בקושי יכול להוציא עוד 500 ש"ח
אבל הבנתי שאין הבדל של שמיים וארץ בין יציאת S-VIDEO
ליצאת SCART TO SCART
ובקשר לסוני המחיר שלה מתחיל רק מ
6,858 ש"ח ! זה הבדל של 3528 ש"ח !!
אני בקושי יכול להוציא עוד 500 ש"ח
אבל הבנתי שאין הבדל של שמיים וארץ בין יציאת S-VIDEO
ליצאת SCART TO SCART
הבנתי שביציאת S- VIDEO יש מריחת צבעים
האם זה קריטי ממש או שכמעט ולא רואים את זה ??
הנה משהו שקראתי פה :
* מריחת צבע ב-SVIDEO היא דבר נפוץ מאוד - הכשל בד"כ של התצוגה, אם כי במקרים מסויימים גם ממירים יכולים ליצור תופעה זו.
* איכות הממיר משמעותית מאוד כאן, ממירים מסויימים יכולים להוציא SVIDEO טוב כמו RGB ובמקרה כזה, הנוחות של המשתמש צריכה להכתיב במה הוא עושה שימוש.
* גודל המסך משמעותי מאוד במקרה זה. מסכים קטנים מ-29" גורמים לכך שהתופעות (אפילו באות קומפוזיט) יהיו קטנות מדי בכדי להבחין בהם. כאשר אנו מגיעים למסכי 42" ומעלה, ניתן כבר בקלות להבחין בתופעות השונות.
זאת אומרת שבמסך 37 אינץ אני כמעט ולא יבחין בהבדל ? רק מסכים 42 אינץ ומעלה ?
אודה מאוד לעוזרים המשך יום נעים
האם זה קריטי ממש או שכמעט ולא רואים את זה ??
הנה משהו שקראתי פה :
* מריחת צבע ב-SVIDEO היא דבר נפוץ מאוד - הכשל בד"כ של התצוגה, אם כי במקרים מסויימים גם ממירים יכולים ליצור תופעה זו.
* איכות הממיר משמעותית מאוד כאן, ממירים מסויימים יכולים להוציא SVIDEO טוב כמו RGB ובמקרה כזה, הנוחות של המשתמש צריכה להכתיב במה הוא עושה שימוש.
* גודל המסך משמעותי מאוד במקרה זה. מסכים קטנים מ-29" גורמים לכך שהתופעות (אפילו באות קומפוזיט) יהיו קטנות מדי בכדי להבחין בהם. כאשר אנו מגיעים למסכי 42" ומעלה, ניתן כבר בקלות להבחין בתופעות השונות.
זאת אומרת שבמסך 37 אינץ אני כמעט ולא יבחין בהבדל ? רק מסכים 42 אינץ ומעלה ?
אודה מאוד לעוזרים המשך יום נעים