אני לפני קניה של פלזמה (PV80) לצד מיקום הטלויזיה יש לי יציאה למרפסת שזה בעצם דלתות הזזה/חלון אציין שזה לא כיוון של כניסת שמש אך כמובן שנכנס משם אור. עד כמה זה משמעותי והאם אולי כדאי לי ללכת לכיוון של LCD ?
תודה מראש.
השתקפות בפלזמה
-
oren10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
מהניסיון שלי עם חלון גדול לא מייצר השתקפות רצינית אם הוא מהצד והאור לא וישיר.
מה שכן, זוית הצפיה חשובה, אם האור מגיע מימין אז צפיה מזוית חדה בצד שמאל בלתי אפשרית, מצד שני ישיבה בצד ממנו מגיע האור מאפשר צפיה ללא הפרעה.
חלון ממול הטלויזיה קטן ככל שיהיה מפריע הרבה יותר.
מה שכן, זוית הצפיה חשובה, אם האור מגיע מימין אז צפיה מזוית חדה בצד שמאל בלתי אפשרית, מצד שני ישיבה בצד ממנו מגיע האור מאפשר צפיה ללא הפרעה.
חלון ממול הטלויזיה קטן ככל שיהיה מפריע הרבה יותר.
-
oren10
-
- חבר שרק התחיל

בהנחה שאני רואה באמת משמאל כשהחלון מימין, האם LCD יהיה טוב יותר בצורה משמעותית. כמו כן, מה לגבי מנורת תקרה בלילה?noamre כתב:מהניסיון שלי עם חלון גדול לא מייצר השתקפות רצינית אם הוא מהצד והאור לא וישיר.
חלון ממול הטלויזיה קטן ככל שיהיה מפריע הרבה יותר....
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
השאלה היא מה זה אומר משמאל? בצד השמאלי של הטלויזיה אבל ממולה או ממש בזוית חדה?oren10 כתב:בהנחה שאני רואה באמת משמאל כשהחלון מימין, האם LCD יהיה טוב יותר בצורה משמעותית. כמו כן, מה לגבי מנורת תקרה בלילה?noamre כתב:מהניסיון שלי עם חלון גדול לא מייצר השתקפות רצינית אם הוא מהצד והאור לא וישיר.
חלון ממול הטלויזיה קטן ככל שיהיה מפריע הרבה יותר.......
-
oren10
-
- חבר שרק התחיל

ממש לצד הטלויזיה (במרחק של מטר לערך) יש קיר שלם שהוא בעצם חלון.noamre כתב:השאלה היא מה זה אומר משמאל? בצד השמאלי של הטלויזיה אבל ממולה או ממש בזוית חדה?oren10 כתב:בהנחה שאני רואה באמת משמאל כשהחלון מימין, האם LCD יהיה טוב יותר בצורה משמעותית. כמו כן, מה לגבי מנורת תקרה בלילה?noamre כתב:מהניסיון שלי עם חלון גדול לא מייצר השתקפות רצינית אם הוא מהצד והאור לא וישיר.
חלון ממול הטלויזיה קטן ככל שיהיה מפריע הרבה יותר..........
- erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
אם יושבים בקו ישר, לא תראה השתקפות.
אם תשב מהמסך כמטר ימינה או שמאלה בכיוון הנגדי של החלון, תראה השתקפות מסויימת.
בעיקר ביום ובעיקר אם אור השמש חזק (בעיקר בבוקר).
תמיד תוכל לסגור את החלון או להצליל את הסלון.
עדיין לא סיבה לקנות LCD וכדי להישאר עם פלזמה ביחס להנאה ע"ח ההשתקפות.
אם תשב מהמסך כמטר ימינה או שמאלה בכיוון הנגדי של החלון, תראה השתקפות מסויימת.
בעיקר ביום ובעיקר אם אור השמש חזק (בעיקר בבוקר).
תמיד תוכל לסגור את החלון או להצליל את הסלון.
עדיין לא סיבה לקנות LCD וכדי להישאר עם פלזמה ביחס להנאה ע"ח ההשתקפות.