שאלה ללקוחות עבר הוט שעברו או רוצים לעבור ליס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום ,
אני מנוי להוט כשנתיים וההתחיבות עומדת להסתיים . חשבתי לעבור ליס והיום התקשרתי לשירות הלקוחות כדי לברר מחירים .
הופתעתי קודם כל לטובה מהמענה המהיר מאוד . בהשואה לשירות הלקוחות של הוט שמזדקנים בהמתנה שמישהו יענה פה ענו ממש מהר .
אמרתי לנציגת השירות שאני מעוניין בהצעת מחיר ושהיום אני מנוי להוט עם התחיבות ובמקרה שלא אכבד את ההתחיבות אצטרך לשלם קנס . ההצעה הכי טובה שקיבלתי היתה 259שח עבור בסיס ועוד 4 חבילות פרמיום וyes-hd עם ממיר yeshd max ועם ערוץ הספורט 5hd כלול .
אמרתי לנציגה שהיום אני משלם הרבה פחות בהוט ואמרתי לה שאני לא מעוניין בינתיים בהצעה . היא ביקשה להמתין כדי לעבור לנציגת לקוחות בכירה ותוך כמה שניות ענתה לי נציגה אחרת .
השיחה הזו היתה יותר יסודית . שאלה אותי איזה קנס אני אמור לשלם להוט ואמרתי לה שמדובר על 800 שח ( אני מרגיש לא נעים עם זה בגלל שזה לא נכון כי נשאר לי עוד חודש עד סיום ההתחיבות ) .
הנציגה נתנה לי שתי אפשרויות , שתיהן טובות מההצעה שקיבלתי קודם . שתי ההצעות כללו אותן הנתונים :
ממיר yeshdmax , זכאות לעוד 2 ממירים נוספים , התחיבות לשנתיים , חבילת בסיס ועוד 4 חבילות פרמיום לבחירה וחבילת yeshd עם ספורט כלומר 5hd כלול . כלקוח חדש קיבלתי את ההתקנות של שלושת הממירים חינם .
ההצעה הראשונה היתה שיס משלמת לי את הקנס בהוט ואז העלות תהיה 229 שח לחודש .
ההצעה השניה היתה שיס לא תשלם את הקנס ואני אשלם לבד על הניתוק וז קיבלתי הנחה נוספת של 30 שח לחודש ( הסבירו לי שזה בערך 800 שח לחלק ל-24 חודשים) , כך שכל העלות הסתכמה ב199 שח לחודש שנשמע לי מחיר סביר מאוד עבור התוכן שאני מקבל .
שלחו לי את שתי ההצעות בכתב והבטחתי לחזור אליהם בכ מקרה בימים הקרובים .

אני מעוניין לדעת אם מנסיונכם כלקוחות הוט שעברתם או התעניינתם לעבור ליס קיבלתם הצעות טובות או שזה פחות או יותר העלות הסטנדרטית לבמצבים כאלה .

ערב טוב

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

רונן

למען גילוי נאות אפתח ואומר שאנוכי עובד חברת yes

לשאלתך, בכל שוק באשר הוא בו ישנה תחרות בין כמה ספקי שירות, מופעל מערך שניקרא "קשרי לקוחות". או בשפת העם "שימור".
ברגע שתראה לאותה חברה ספציפית עליה אתה מנוי (במקרה שלך "הוט") אותות נטישה - אז המערך הנ"ל ייכנס לפעולה.
משמע, ההצעות יהיו זולות יותר. תקבל גם הרבה יותר. שידרוגים וכד' ייבוצעו במינימום תשלום אם בכלל.
שורה תחתונה, תקבל עולם ומלואו. יותר ממה שיש לך ובזול יותר (או אם מדובר בשידרוג לעולם ה hd אז בתוספת מינורית של תשלום)

במידה ואתה רוצה להמשיך בהוט ולהוזיל עלויות, פשוט תפעיל קצת שרירים והמענה יהיה בהתאם.
כמובן לעשות זאת באלגנטיות - אחרי הכל כולנו בני אדם.
במידה ואתה רוצה לעבור ליס, קח את אחת ההצעות שהנציגה הבכירה הציגה. הצעות מכובדות ביותר.

בהצלחה
בולט
עובד חברת YES

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

אני לא עובד יאס ויכול לומר לך שביאס לא צריך להזקן ולהתרגז על הקו כמו "בשירות" הוט ,יאס יותר טובים בשירות וטכנולוגית !!יתכן שהם מעט יותר יקרים.
זו דעתי מנסיון .
(כיום אני לא מנוי לאף אחת מהחברות)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

זה דיי מרגיז מה שאתה כותב כאן, אני ממש בשוק מזה...
אתה מקבל מחיר שאנשים משלמים על חבילת בסיס.
נשמע לי לא הגיוני בעליל!
עד כדי כאב :)

אני הייתי מקבל את ההצעה כל עוד היא תקפה...

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

בולט כתב: משמע, ההצעות יהיו זולות יותר. תקבל גם הרבה יותר. שידרוגים וכד' ייבוצעו במינימום תשלום אם בכלל.
...
והשקרים יהיו גדולים יותר....
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

אני קצת מופתע ממה שקראתי כאן. גם אני מנוי להוט ועובר עכשיו ליס. דיברתי עם מספר נציגים של יס בטלפון כמו כן הגיע נציג אלי הבייתה פעמיים. אין שום מצב שהציעו לי את 5 hd ‎‏ בחינם. פשוט לא קיים דבר כזה, אף אחד לא מכיר מבצע כזה. הערוץ בתשלום נוסף . אפילו נציג יס העצמו אמר שהוא משלם על הערוץ. 259שח לא כוללים שום ערוץ פרימיום, כל ערוץ פרימיום כמו ערוץ הטיולים או ערוץ האוכל עולה תשלום נוסף. משום מה כאן אנשים מקבלים בחינם ערוצי פרימיום ואת ערוץ 5 hd‏ ‏.או שמשלמים גרושים. אני כניראה חי בפלנטה אחרת בלי הנחות והטבות.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #7 

ואני שוב שואל ואלי כאן אקבל תשובה סופסוף....
שהם אומרים 13 חבילות למה הם מתכוונים?!?
ממתי ליס יש 13 חבילות אם הם לא כוללים את חבילות הפרימיום
בכלל והספורט בפרט?? :?
אור שפע ואהבה

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #8 

פה תמצא את רשימת החבילות:

http://service.yes.co.il/joinus/havila.aspx

כמובן שמסלול TOP לא כולל אירועי צפייה וערוצי פרמיום

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #9 

נשמע מחיר זול מאוד על גבול לא הגיוני.
אני מניח שהוא התכוון לבסיס + 4 חבילות + 5HD ב-199 שקל 8O
וממיר מקס HD וכל זאת בהתחייבות רק לשנתיים.

נשמע לא מציאותי, אם אני טועה תחטוף.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

את המבצע של 199 שח קיבלתי רק אחרי שסוכם שאת הקנס עבור ההתנתקות משירותי הוט אשלם בעצמי .בלי זה החמיר היה מגיע ל230 שח .
לגבי הערוץ 5hd זה לא שנותנים לי אותו חינם . הוא פשוט כלול במחיר שהציעו לי .
בגלל שיש לי עוד חודש עם הוט ושם יש לי גם את הערוץ 5hd , אני מתלבט אם לרכוש עכשיו את הערוץ ביחד עם כל שאר הבחילות או בסתיו כשמשחקי הכדרוגל יחזרו . בקיץ שעבר אני זוכר שמבחר תוכניות הספורט ששודרו ב-5hd היה מאוד דליל . חו ץמכדורגל רוב תחומי הספורט לא מענייינם אתיו . מבחיה כספית יס הציעו לי הנחה נוספת ועלות סופית של 179 שח לחודש אם אני מחליט לא להתחבר ל-5hd עכשיו .

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #11 

RonenSh כתב:את המבצע של 199 שח קיבלתי רק אחרי שסוכם שאת הקנס עבור ההתנתקות משירותי הוט אשלם בעצמי .בלי זה החמיר היה מגיע ל230 שח .
לגבי הערוץ 5hd זה לא שנותנים לי אותו חינם . הוא פשוט כלול במחיר שהציעו לי .
בגלל שיש לי עוד חודש עם הוט ושם יש לי גם את הערוץ 5hd , אני מתלבט אם לרכוש עכשיו את הערוץ ביחד עם כל שאר הבחילות או בסתיו כשמשחקי הכדרוגל יחזרו . בקיץ שעבר אני זוכר שמבחר תוכניות הספורט ששודרו ב-5hd היה מאוד דליל . חו ץמכדורגל רוב תחומי הספורט לא מענייינם אתיו . מבחיה כספית יס הציעו לי הנחה נוספת ועלות סופית של 179 שח לחודש אם אני מחליט לא להתחבר ל-5hd עכשיו .
...
דיברתי הרגע עם יס והם אמרו לי שחבילה כמו שציינתה עולה באיזור ה250 שקל.
יש לך קשרים שם? אולי תסדר גם לי דיל כזה (ברצינות!).

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #12 

אתה בטוח שאתה לא עובד בזק או באחת מחברות הבנות?, המחירים שאתה מציין נמוכים מאד.

אתה יכול לשגע פה כמה מהחברים שיגלו שהם משלמים יותר ממך.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #13 

yes-man כתב:אתה בטוח שאתה לא עובד בזק או באחת מחברות הבנות?, המחירים שאתה מציין נמוכים מאד.

אתה יכול לשגע פה כמה מהחברים שיגלו שהם משלמים יותר ממך.
...
יכול להיות שהוא סוכן של הוט :wink:

RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

:roll:
אני לא סוכן של הוט וגם לא מפרסם של יס . :lol:
המחירים שאני קיבלתי הם מחירים ללקוחות חדשים שאף פעם לא היו מחוברים ליס . אם אתם רוצים לברר חבילות במצעים ללקוחות חדשים תציינו שאתם לקוחות חדשים . ברור שכלקוחות ותיקים לא תקבלו את אותם המבצעים כמו לקוחות שרוצים לעזוב את החברה המתחרה .
נערך לאחרונה על ידי RonenSh ב 05/05/2009 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #15 

:lol:
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #16 

מגעיל אותי שאתה משקר ככה

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

שוב פעם -- לא הגיוני ...

אני לקוח של הוט , עובר ליס. אני לא משלם שום קנס התנתקות מהוט מאחר ואין לי התחייבות. המחיר שהוצע לי על ידי מספר סוכנים שונים הוא חבילת טופ שכוללת ממיר יס HD מקליט + 12 חבילות ( זה כל החבילות למעט הפרימיום) + ערוצי HD . וזה לא כולל את 5 HD - כל הסוכנים אמרו לי שאין מצב שהמחיר 259 יכלול גם את 5 HD אין חיה כזאת. לא משנה עם מי דיברתי , אין דבר כזה( השיחות שלי מוקלטות ). יוצא שכל החבילה כולל 5 HD יצא 290 ש"ח בחודש ( כולל אגב ממיר רגיל אחד נוסף) . לא ייתכן שלקוח אחד יציעו לו את אותה חבילה ב 199 ש"ח או 230 ולי יציעו 290 ש"ח..... :?

RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

eyk77
אולי ההפרש נובע מכמה דברים .בניגוד אליך , אני כן נמצא בהתחייבות עם קנס בהוט ולי לא הציעו 12 חבילות אלא שליש מזה . יכול להיות שכל חבילה כזו שהציעו לך ולא הציעו לי מתומחרת במחירים מסויימים ועל סמך זה ההורדה במחיר .
יס הציעו שתי אפשרויות : או שהם ישלמו את הקנס להוט במקומי או שאני אשלם ואני אקבל את התמורה הכספית היחסית לחודש שתומחרה על יס ל-30 שח לחודש למשך שנתיים.
כנ"ל לגבי ערוץ 5hd . יס הציגו לי את זה כאילו קיבלתי את זה חינם אבל ברור שגם ערוץ זה מתומחר במחיר שקיבלתי . למרות שאני חובב ספורט מגיל קטן אני שוקל להצטרף לערוץ זה רק בסתיו . עד שליגת האלופות תסתיים יש לי את הערוץ מהוט . אני מעדיף לשלם 20 שח פחות עד הסתיו בלי 5hd שזה 179 שח ומקוה שעד הסתיו המחירים עבור הערוץ ירדו והתכנים ישתפרו .
eyk77 כתב:שוב פעם -- לא הגיוני ...

אני לקוח של הוט , עובר ליס. אני לא משלם שום קנס התנתקות מהוט מאחר ואין לי התחייבות. המחיר שהוצע לי על ידי מספר סוכנים שונים הוא חבילת טופ שכוללת ממיר יס HD מקליט + 12 חבילות ( זה כל החבילות למעט הפרימיום) + ערוצי HD . וזה לא כולל את 5 HD - כל הסוכנים אמרו לי שאין מצב שהמחיר 259 יכלול גם את 5 HD אין חיה כזאת. לא משנה עם מי דיברתי , אין דבר כזה( השיחות שלי מוקלטות ). יוצא שכל החבילה כולל 5 HD יצא 290 ש"ח בחודש ( כולל אגב ממיר רגיל אחד נוסף) . לא ייתכן שלקוח אחד יציעו לו את אותה חבילה ב 199 ש"ח או 230 ולי יציעו 290 ש"ח..... :?
...

עומר78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #19 

אני עברתי מהוט ליס לפני שנתיים ועל סמך הנסיון שלי עם שניהם מה שאתה כותב פה רונן נשמע הזוי לחלוטין, מצוץ מהאצבע.

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

RonenSh כתב:eyk77
אולי ההפרש נובע מכמה דברים .בניגוד אליך , אני כן נמצא בהתחייבות עם קנס בהוט ולי לא הציעו 12 חבילות אלא שליש מזה . יכול להיות שכל חבילה כזו שהציעו לך ולא הציעו לי מתומחרת במחירים מסויימים ועל סמך זה ההורדה במחיר .
יס הציעו שתי אפשרויות : או שהם ישלמו את הקנס להוט במקומי או שאני אשלם ואני אקבל את התמורה הכספית היחסית לחודש שתומחרה על יס ל-30 שח לחודש למשך שנתיים.
כנ"ל לגבי ערוץ 5hd . יס הציגו לי את זה כאילו קיבלתי את זה חינם אבל ברור שגם ערוץ זה מתומחר במחיר שקיבלתי . למרות שאני חובב ספורט מגיל קטן אני שוקל להצטרף לערוץ זה רק בסתיו . עד שליגת האלופות תסתיים יש לי את הערוץ מהוט . אני מעדיף לשלם 20 שח פחות עד הסתיו בלי 5hd שזה 179 שח ומקוה שעד הסתיו המחירים עבור הערוץ ירדו והתכנים ישתפרו .
eyk77 כתב:שוב פעם -- לא הגיוני ...

...
...
רונן

ההבדל בין 4 חבילות ל 12 חבילות הוא רק 10 ש"ח. 249 ש"ח לעומת 259 ש"ח . לגבי הקנס למיטב ידיעתי יס משלמים עד בערך 600 ש"ח לא יותר. ועם כל הכבוד שאתה שילמת את הקנס מה שיוצא שאני בלי שום קנס להוט משלם על החבילה ליס עם 5 HD ספורט כ 290 ש"ח בחודש למשך שלוש שנים. אתה משלם את הקנס בעצמך ( נגיד 800 ש"ח) ומשלם בחודש על כל החבילה כולל HD 5 כ 200 ש"ח בחודש לשנתיים. זאת אומרת בכל חודש אתה משלם 100 ש"ח פחות ממני , בשנתיים אתה תשלם 2400 ש"ח פחות ממני, תוריד מזה את 800 שח שאתה שילמת יוצא שחברת יס הפסידה עליה 1800 ש"ח בשנתיים. מה אגיד לך זכית בפיס.....

נעול

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”