העברת ערוצים בצורה לקויה וחוסר בפונקציונליות
שלום לכולם,
אני עובד עם sagetv 6(התקנתי לפי המדריך האחרון). עם התוספות של ה"צרפתי".
הכל עובד מעולה, מלבד בעיה קטנה אחת.
שאני מעביר ערוצים בשלט של הMCE, הוא לא מעביר לי בממיר. או שאם אני מעביר למשל לערוץ 33 אז הוא שולח רק 3 אחד לממיר והממיר עובר לערוץ 3.
הדבקתי את העינית של ה-IR על הממיר לפי המדריכים פה.
כמו כן,
אך אני יכול לקנפג את כל הכפתור של השלט?
אני עובד עם sagetv 6(התקנתי לפי המדריך האחרון). עם התוספות של ה"צרפתי".
הכל עובד מעולה, מלבד בעיה קטנה אחת.
שאני מעביר ערוצים בשלט של הMCE, הוא לא מעביר לי בממיר. או שאם אני מעביר למשל לערוץ 33 אז הוא שולח רק 3 אחד לממיר והממיר עובר לערוץ 3.
הדבקתי את העינית של ה-IR על הממיר לפי המדריכים פה.
כמו כן,
אך אני יכול לקנפג את כל הכפתור של השלט?
אני גם נתקלתי בבעיה כזו.
אני עובד עם sage ועם העיינית של ה pvr150 .
אצלי הבעיה הייתה שהעיינית לא הייתה מכוונת נכון (הייתה הפוכה) ולכן לא הצליחה להעביר תחנות בצורה תקינה.
ברגע שמיקמתי את העיינית הכל הסתדר וזה מה שאני ממליץ לך לחדד את המיקום שלה מול הממיר.
אצלי הבעיה הייתה שהעיינית לא הייתה מכוונת נכון (הייתה הפוכה) ולכן לא הצליחה להעביר תחנות בצורה תקינה.
ברגע שמיקמתי את העיינית הכל הסתדר וזה מה שאני ממליץ לך לחדד את המיקום שלה מול הממיר.
הדבקתי את העינית עם סלוטייפ לפי תמונות באתר..ניסיתי גם באופן ידני למקם את העינית ולהעביר ערוצים, אך ללא הצלחה.lior50 כתב:אני גם נתקלתי בבעיה כזו.
ברגע שמיקמתי את העיינית הכל הסתדר וזה מה שאני ממליץ לך לחדד את המיקום שלה מול הממיר....
כמו כן, איך אני יכול לקנפג את שאר כפתורי השלט כך שיבצעו פעולות מסויימות כמו פתיחת ה-SAGE, וכו'...
תודה אך אני עדיין תקוע.lior50 כתב:השרשור הבא יעזור לך.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=781553...
האם לא צריכים להופיע לי (מצב תמונה) פה קודים לתכנות או בדיקה?