shraga007 כתב:אני לא יודע כמה אנשים פה זה מעניין, אבל בתור חובב כדורסל מושבע נאלצתי לצפות בדרמה הגדולה שהיתה בברלין במסך המפוצל בערוץ 50 ביס(מזל שיש לי 50 אינץ')
לא אשלם שקל אחד לצ'רלטון אבל זה פשוט בזיון שגמר אליפות אירופה בכדורסל משודר בערוץ בתשלום וכן רק במדינת ישראל.
פשוט בושה וחרפה ובזיון
...
במקום לאכול את השווארמה שלך בצהריים תוותר ותזמין פעם בחודש את צ'רלטון זה אותו כסף
shraga007 כתב:אני לא יודע כמה אנשים פה זה מעניין, אבל בתור חובב כדורסל מושבע נאלצתי לצפות בדרמה הגדולה שהיתה בברלין במסך המפוצל בערוץ 50 ביס(מזל שיש לי 50 אינץ')
לא אשלם שקל אחד לצ'רלטון אבל זה פשוט בזיון שגמר אליפות אירופה בכדורסל משודר בערוץ בתשלום וכן רק במדינת ישראל.
פשוט בושה וחרפה ובזיון
...
במקום לאכול את השווארמה שלך בצהריים תוותר ותזמין פעם בחודש את צ'רלטון זה אותו כסף
סגנון הדידבור של OhadR לא מנומס במיוחד אבל בגדול, בניגוד לדעת הרב, אני נאלץ להסכים איתו.
לי אישית אין בעיה שכל ערוץ יגבה סכום מסויים על תכניו ואני אוכל לבחור אם להתחבר ולשלם, או לא.
לי שווה לשלם 50 ש"ח לשני ערוצי צ'רלטון אבל לא שווה לי לשלם יותר מ-50 ש"ח על כל הערוצים שניתנים בחבילת הבסיס שעולה כ-200 ש"ח (אם תורידו מחבילת הבסיס את ערוץ 5, 2 ו-10 שלא אמורים לעלות כסף, החבילה לא שווה 1 ש"ח).
אם אני חובב ספורט אני אשלם כ-200 ש"ח על כל ערוצי הספורט (כולל HD), כאשר היום אם אני רוצה את כל ערוצי הספורט אני נאלץ להיפרד מכ-400 ש"ח.
idan309,
אני יכול להבין את נקודת המבט שלך
אבל..
התחושה היא שיש כאן מחטפים מכל כיוון
שום דבר לא מובנה ומסודר
הזכויות נעות כל הזמן בין זכינים
וגם אם אתה רוכש ערוץ מסוים
אתה פתאום מוצא את התוכן שתכננת לראות בערוץ אחר
עידן,
הבעיה העיקרית שאנחנו מתלוננים עליה היא זליגת התכנים.
יש למי שמנהל את ערוצי הספורט נטייה מעצבנת לראות איזה תכנים אנשים אוהבים, ולהעביר אותם לערוצים בתשלום (שהולכים ומתרבים).
כמות התכנים שניתן למצוא היום בערוץ 5 הפתוח היא אפסית - וכוללת בעיקר תכנים איזוטריים או אירועים שברור להם שאם הם ישדרו בתשלום אז ישרפו להם את המשרדים.
הייתי מוכן לקבל רכישת ערוצים אה-לה קרטה.
אבל שיש לך חבילת בסיס בכמעט 200 שקל פלוס כל מיני תוספות של כל מיני חבילות אז אתה מגיע לכמעט 240 שקל.
ואחרי שכבר חשבתי שמצאתי פתרון לבעיית ה-5+ שנכלל בחבילת הספורט הגיעו ערוצי הפרימיום ואתה מגלה שכל התכנים פתאום נדדו אליהם.
אבל נעזוב רגע את כל אלה.
סוכם ע"י משרד התקשורת שאירועי ספורט מרכזיים ישודרו בערוצים פתוחים, בניהם משחקי גמר מכל מיני מסגרות.
לתומי חשבתי שגמר אליפות אירופה לקבוצות בכדורסל הוא אירוע שכזה וכנראה שטעיתי, מה שמוזר הוא שבכדורגל הוא אכן משודר בערוץ פתוח.
אני לא מנומס? שאנשים ינמקו את התגובות שלהם קודם לפני שהם יורדים
הבנאדם קרה לי טיפש בלי לנמק על בסיס התגובה שרשמתי לו שאגב היא מאוד הגיונית כי המחיר של צ'לרטון ולעשרות אירועי ספורט הוא כצלחת שווררמה
שהוא בעצמו כבר 4 שנים הולך לחברים לראות את המשחקים החשובים לא היה שווה לחסוך את הדלק ולהזמין כבר את הערוןץ?
שהאיכות שלו מה גם עולה על על איכות ערוצי ספורט 5