אהלן אנשים!
אני שוקל לקנות את המכשיר הזה. המחיר שלו נהיה מחיר דיי ריאלי בשביל שאולי שווה להשקיע בו.
הדרישות שלי למכשיר הם שהוא יוכל לעבוד גם בצורה אלחוטית.. לא ממש חשוב אבל נחמד שיהיה. יתן אפשרות להריץ תכני HD+SD בצורה טובה. והכי חשוב שיתמוך בשיתוף.
לפי מה שהבנתי ממה שקראתי פה. (האמת שלגבי המכשיר הזה אין יותר מדיי התייחסות) שאין יותר מדיי התלהבות מהמכשיר הזה. עדיין לא הבנתי למה זה בדיוק.
סטרימרים אחרים שבדקתי נותנים מבחינה טכנית את אותם תוצאות.
אם מישהו היה יכול לסווג לי את היתרונות והחסרונות של הדגם הספציפי הזה מול שאר הסטרימרים היה נחמד. מה שבטוח שהמחיר הוא בהחלט יתרון.
נכון שזה לא הכי טוב בעולם. אבל להשוואה למחיר הוא בהחלט נראה שנותן את התפוקה לעומת המחיר.
מקווה שתוכלו לענות לי במהרה.
mvix 780hd - קצת שאלות לגבי המוצר
-
invisble_man
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי כזה בבית וגם אחד מהדור החדש.
ה MVIX לא קורא קבצי MKV x264, הפורמט שבו מגיעים רוב הסרטים היום, אם רוצים צריך להמיר ל AVI, אפשרי אבל גוזל זמן. זה החיסרון המהותי שלו.
בנוסף הרשת האלחוטית שלו מאוד מוגבלת בטווח.
החיסכון לא גדול בין המכשיר הזה למכשיר חדש, MVIX וכונן קשיח יגיע לכ 1,300 ש"ח, מכשיר חדש וכונן יגיע לכ 1,700 ש"ח. תעשה את השיקולים שלך.
ה MVIX לא קורא קבצי MKV x264, הפורמט שבו מגיעים רוב הסרטים היום, אם רוצים צריך להמיר ל AVI, אפשרי אבל גוזל זמן. זה החיסרון המהותי שלו.
בנוסף הרשת האלחוטית שלו מאוד מוגבלת בטווח.
החיסכון לא גדול בין המכשיר הזה למכשיר חדש, MVIX וכונן קשיח יגיע לכ 1,300 ש"ח, מכשיר חדש וכונן יגיע לכ 1,700 ש"ח. תעשה את השיקולים שלך.
-
invisble_man
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
השאלה אם הוא לא ניתן לצפייה ברמת חומרה או תוכנה?
האם יכול לצאת בעתיד עידכון שיגרום לו כן לקרוא?
האם יכול לצאת בעתיד עידכון שיגרום לו כן לקרוא?