מיפוי HDX1000 ללא הפעלת NMT App
-
BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי חבר'ה,
התחדשתי ב- HDX1000,
עשיתי לו עידכון לגירסה האחרונה לפי אתר החברה,
כעת אני רוצה למפות את ה- HDX שלמייטב הבנתי משמש גם כ- NAS למחשב שלי (WIN XP PRO),
אני מצליח להגיע ל- HDX עם פינג (HDX מחובר עם Wi-Fi) אך לפי המאמרים שקראתי אני לא מצליח למפות את ה- HDX
(השתמשתי בפקודת Net Use)
net use Z: \\Ip.of.HDX.1000\share
אני כל הזמן מקבל שגיאה ששם השיתוף איננו בנימצא...
האם באמת אני חייב להשתמש בתוכנות המובנות של ה- NMT או שמה אני עושה משהו לא נכון?!
בתודה
רונן
התחדשתי ב- HDX1000,
עשיתי לו עידכון לגירסה האחרונה לפי אתר החברה,
כעת אני רוצה למפות את ה- HDX שלמייטב הבנתי משמש גם כ- NAS למחשב שלי (WIN XP PRO),
אני מצליח להגיע ל- HDX עם פינג (HDX מחובר עם Wi-Fi) אך לפי המאמרים שקראתי אני לא מצליח למפות את ה- HDX
(השתמשתי בפקודת Net Use)
net use Z: \\Ip.of.HDX.1000\share
אני כל הזמן מקבל שגיאה ששם השיתוף איננו בנימצא...
האם באמת אני חייב להשתמש בתוכנות המובנות של ה- NMT או שמה אני עושה משהו לא נכון?!
בתודה
רונן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
dima_vy כתב:אם אני לא טועה אתה צריך להפעיל Samba server כדי למפות...
כדי להתמשק מול ה HDX, ה HDX חייב להריץ את ה SMB Server, כאשר פקודת ה net use מאפשרת למערכת ההפעלה להשתמש ב SMB Client המובנה בה כדי להתחבר אל המכשיר.
אחרת - אין לה דרך ליצור מולו "דו שיח".
-
BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

לצערי אם אפעיל את ה- NMT APPLICATION על ה- HDX שלי הוא יפרמט לי את הכונן הקשיח (1T) שכבר יש עליו תוכן רב (800G),
לכן שאלתי האם קיימת דרך אחרת..
אם כך אין לי ברירה..
אם כך אין לי ברירה..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
ראיתי כמה שרשורים ב networkmediatank.com על אנשים שפרמטו את הכונן שלהם במחשב חיצוני, לכמה מחיצות - אחת גדולה שתכיל את המידע, ואחת קטנה יותר עבור ה nmt apps.
שווה לחפש שם.
שווה לחפש שם.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
קצת מוזר לשמוע את זה, כי אני התקנתי כמה פעמים אפליקציות של HDX (אחרי שידרוגים שעשיתי) ויש שתי אפשרויות להתקנה:BujinRikimaru כתב:לצערי אם אפעיל את ה- NMT APPLICATION על ה- HDX שלי הוא יפרמט לי את הכונן הקשיח (1T) שכבר יש עליו תוכן רב (800G),
אם כך אין לי ברירה.....
1. עם פירמוט
2. ללא פירמוט
וכתוב במפורש שתוכן נשמר, וכך היה אצלי
אוי ואויי אם הייתי מאבד את כל מה שיש לי שם (שזה טיפה יותר מאשר אצלך:-))
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
יכול להיות שהכונן שלו מפורמט ב NTFS, ולכן הוא חייב פרמוט ל EXT3 כדי להתקין את האפליקציות.dima_vy כתב:קצת מוזר לשמוע את זה, כי אני התקנתי כמה פעמים אפליקציות של HDX (אחרי שידרוגים שעשיתי) ויש שתי אפשרויות להתקנה:BujinRikimaru כתב:לצערי אם אפעיל את ה- NMT APPLICATION על ה- HDX שלי הוא יפרמט לי את הכונן הקשיח (1T) שכבר יש עליו תוכן רב (800G),
אם כך אין לי ברירה.....
1. עם פירמוט
2. ללא פירמוט
וכתוב במפורש שתוכן נשמר, וכך היה אצלי
אוי ואויי אם הייתי מאבד את כל מה שיש לי שם (שזה טיפה יותר מאשר אצלך:-))...
מכאן הרעיון של פיצול מחיצות - אחת להשאיר כ NTFS עם התכנים, השניה לפרמט ל EXT3 עבור האפליקציות (יש כלים שיודעים לבצע חלוקה ללא פרמוט הכונן)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
יכול רק לקרוא, לא לכתוב אליו (בדיוק כמו שהוא יכול לקרוא NTFS בכונן חיצוני - ולא לכתוב אליו).dima_vy כתב:האמת היא שלא חשבתי ש-HDX יכול לקרוא NTFS בכלל בכונן פנימי......
-
BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

צודק לגמרי הכונן אכן מפורמט ל- NTFS (עשיתי זאת עוד לפני שקיבלתי ה- HDX),uriler כתב:יכול להיות שהכונן שלו מפורמט ב NTFS, ולכן הוא חייב פרמוט ל EXT3 כדי להתקין את האפליקציות.
מכאן הרעיון של פיצול מחיצות - אחת להשאיר כ NTFS עם התכנים, השניה לפרמט ל EXT3 עבור האפליקציות (יש כלים שיודעים לבצע חלוקה ללא פרמוט הכונן)...
אנסה עם PQMagic להמיר המחיצה ל- EXT3 נקווה ששם הוא לא מוחק התוכן..
במידה ואכן ה- PQMagic מוחק באיזה גודל אמורה להיות מחיצת האפליקציות האם 100MB יספיקו או יותר..?