קרה לי אתמול שאחרי שהמכשיר היה בהמתנה (נורה אדומה) ועשיתי עליו הרבה פעולות מרחוק, כאשר העברתי אותו למצב פועל (נורה כחולה) לא הופיעה התמונה ב LCD.
הייתי צריך לכבות ולהדליק אותו במתג.
מישהו מכיר את המצב? תקלה רגעית או מצב ידוע?
HDX 1000 אין תמונה לאחר יציאה מ standby
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
קורא לי מדי פעם, כנראה מאז שעברתי לקושחה האחרונה
הפתרון שמצאתי לפני כמה ימים הוא ללחוץ על PLAY בצורה עיוורת (בהנחה שהמכשיר עמד לפני הכיבוי על שם קובץ שניתן לניגון). זה גורם לניגון הקובץ כולל תמונה. לחיצה על STOP חוזרת למסך הרגיל.
באג נוסף שכרגע אין לי מעקף עבורו הוא שבשלב מסוים המכשיר מפסיק להגיב לאף מקש בשלט רחוק.
זה התחיל כאשר עשיתי שנידברים בו זמנית:
עברתי לקושחה האחרונה
עברתי לשלט רחוק HARMONY ONE. ל-H1 יש קודים דיסקרטיים לכיבוי והדלקה של ה- HDX אך יש באגים ידועים בשימוש שלהם (למשל, שימוש בקוד הרגיל הופך את הקודים הדיסקרטיים של הכיבוי וההדלקה). יכול להיות שיש גם באג במימוש הקודים הנ"ל שבא לביטוי רק אם משתמשים בהם.
למיטב זכרוני, הקוד היחיד שעובד הוא קוד ה-REBOOT.
הפתרון שמצאתי לפני כמה ימים הוא ללחוץ על PLAY בצורה עיוורת (בהנחה שהמכשיר עמד לפני הכיבוי על שם קובץ שניתן לניגון). זה גורם לניגון הקובץ כולל תמונה. לחיצה על STOP חוזרת למסך הרגיל.
באג נוסף שכרגע אין לי מעקף עבורו הוא שבשלב מסוים המכשיר מפסיק להגיב לאף מקש בשלט רחוק.
זה התחיל כאשר עשיתי שנידברים בו זמנית:
עברתי לקושחה האחרונה
עברתי לשלט רחוק HARMONY ONE. ל-H1 יש קודים דיסקרטיים לכיבוי והדלקה של ה- HDX אך יש באגים ידועים בשימוש שלהם (למשל, שימוש בקוד הרגיל הופך את הקודים הדיסקרטיים של הכיבוי וההדלקה). יכול להיות שיש גם באג במימוש הקודים הנ"ל שבא לביטוי רק אם משתמשים בהם.
למיטב זכרוני, הקוד היחיד שעובד הוא קוד ה-REBOOT.