חלופות ל-hot-hd ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום ,
אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים ממרכז הארץ . אנחנו מנויים להוט בחבילת ההפרדה הגבוה מזה שנתיים .
שנינו עובדים עד שעות מאוחרות ובדרך כלל הצפיה שלנו בטלויזיה זה חדשות ותוכנית אחת או שתים בערוץ 10 או ב-22 .
עבור הילדים יש לנו 20-30 סרטים ותוכניות על dvd שקנינו במשך הזמן עם תוכניות שהם אוהבים כמו יובל המבולבל , שמוליק הקיפוד , סבא טוביה ואחרים .
בגלל מבחר הדל של סרטים וסדרות בהפרדה גבוה מצאנו את עצמינו עושים מנוי לספרית סרטי בלוריי עבור 9.5 שקלים לסרט , סרטים חדשים וחבילות סדרות באיכות מדהימה דרך נגן בלוריי של סוני .
החודש מסתיימת ההתחיבות שלנו להוט ורציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לעבור לחברת יס . נדמה לי שערוץ הספורט בהפרדה גבוה שמשודר בהוט משודר גם ביס ולמרות שאני מאוד נהנה לצפות במשחקי כדורגל בהפרדה גבוה דיי נמאס לראות בכל שעות היום שידורים חוזרים .
מה החלופות ל-hot-hd היום ? מצב התכנים ביס טוב יותר מהוט ? מה עלות החבילה הבסיסית ביס ? בהוט היה לנו מבצע של 220 שקל לחודש כולל החבילה בהפרדה גבוהה וארבע חבילות פרמיום אבל במשך השנתיים האלה לא יכול להגיד היתי מרוצה מרמת התכנים באופן כללי .
אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לדעתכם נכון לעשות במצב הזה .

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

חוץ מיס יש לך אפשרות להתקין לווין ולקלוט דרך צלחת את עמוס 3+ערוצים מאירופה.
אתה הרי אמרת שיש לך מנוי להשכרת סרטים.
אני בכל אופן במצב שלך היתי בוחר בזה. אבל זה רק אני. החיסכון לטווח הארוך שווה את ההוצאה הגדולה.

RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה נמרוד .
מישהו יודע כמה יכול לעלות התקנת צלחת לוין עם ממיר שתומך בהפרדה גבוהה ושמסוגל לקלוט ערוצים hd בארץ ?

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

בארץ כרגע אין ערוצים בHD אבל ערוצים אירופיים בHD כמעט ואין.
התקנה אמורה להעלות בערך 1800 שקל לצלחת+ממיר אחד.
בשביל עוד מידע פנה בפורום הזה: http://www.sat-israel.com/Forums/index.php
[/b]

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

nimrodg כתב:בארץ כרגע אין ערוצים בHD אבל ערוצים אירופיים בHD כמעט ואין.
התקנה אמורה להעלות בערך 1800 שקל לצלחת+ממיר אחד.
בשביל עוד מידע פנה בפורום הזה: http://www.sat-israel.com/Forums/index.php
[/b]
...
בחבילות בתשלום יש לא מעט ערוצים ב-HD.
וגם בחינם יש לפעמים הפתעות. היורו האחרון שודר כולו ב-HD באל גז'ירה וכל מה שהיה צריך זה צלחת קטנה של 60 ס"מ (וכמובן ממיר HD, שמתחיל ב 1500 ש"ח, אבל זה לא כזה הרבה, זו השקעה ארוכת טווח).

RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ראיתי כאן הרבה דיונים על איכות השידורים ביס ומפתיע שלא רבים משוים את האיכות עם הממיר hd של הוט .
לגבי האיכות , ראיתי קצת משידורי יס דרך ממיר של הפרדה גבוהה אצל כמה חברים . תכני hd רואים טוב מאוד אבל לא טוב כמו שרואים בהוט . בהוט התמונה חלקה , בלי שום הפרעות . ביס השידורים מפוקסלים.
בהוט לפני שולש שנים איכות השידורים בתכנים רגילים היתה על פנים . הממיר hd של הוט עשה פלאים בכל הנוגע לתכני sd .יש לי בסלון קורו 5090 ואיכות התמונה בשידורי הsd לא רחוקה מזו של יס בhd . לגבי תכני ה-hd האיכות מצויינת אבל אין כל כך תכנים .לפני יומיים הסתיים היפנל פור בברלין . למה הוט ויס לא יכלו להתאמץ לשדר את זה בhd ? אחרי שמשלם 240 שח להוט מצאתי את כצמי מבקש טובה מחבר שיש לו צלחת לוין וממיר hd לראות את שני חצאי הגמר ואת הגמר . זה פשוט מרגיז כי השידור קיים . צריכים רק להוציא את הארנק ולרכוש אותו , מה העיניין ?
גם ב-sd אני מתקשה מאוד למצוא תכנים מעניינים . הגעתי למצב שאפילו סרטים דוקומנטריים לקחתי מספרית הבלוריי .
רציתי לעבור מהוט ליס בגלל שאין מה לראות בהוט אבל אם המצב דומה גם ביס אולי אשב על הגדר תקופה מסויימת עד שיתחילו להזרים גם תכנים . אפילו הערוצים הרגילים 10 , 22 בקיץ דיי רדומים .

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

אם אתם כמעט לא צופים, לדעתי חבל לשלם בשלב זה על חבילות כאלה או אחרות
לצורך סרטים ו/או סדרות אפשר להשכיר או לפעול בדרכים אחרות.
ספורט - לצערי עד שאני לא אראה בעיניים שיש שידורים כמו שצריך, אני אתקשה להאמין. נמסר לנו בביקורינו ביס שנרכשו/יירכשו ניידות לשידורי HD - כך שענפי ספורט בארץ גם יצולמו בHD (מן הסתם לא כולם)
אני עוד מנסה לברר גם לעצמי אילו תכני ספורט ובאיזה איכות אפשר לקלוט באמצעות צלחת. ברגע שיהיו לי רשמים אשמח לחלוק.

RonenSh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה רבה איתי ,
אם תמצא אלטרנטיבה טובה לספורט hd או sd או גם וגם אשמח אם תוכל לשתף אותנו במידע זה .
הוספת ניידות שידור בארץ כדי לשדר משחקי כדורגל בhd לא מזיזה הרבה כי כל אוהד של כדורגל יודע שהכדורגל אירופאי של הליגות הספרדיות , האנגליות , גרמניות ,צ'יאמפיונס וכל השאר נראה כמו משחק אחר בהשואה למה שקוראים בארץ "כדורגל" . לראות 0-0 בין הפועל תל אביב לבין מכבי חיפה ב-hd זה לא כמו לראות ליברפול מול צ'ילסי עם 8 גולים ב-hd .
אם זה השיפור היחיד שמתכננים בערוץ 5hd לא חושב שתהיה לי ברירה אחרת חוץ משידורי לוין .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”