תגובות לביקורת: Chord Electronics Chordette Gem :DAC
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
Chord Electronics Chordette Gem :DAC
Chord Electronics Chordette Gem :DAC
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
העובדה שאין לו כניסה דיגיטאלית קואקסיאלית או אופטית פוגעת מאד בשימושיות שלו.
כניסה אחת נוספת לא אמורה להשפיע על המחיר של ה DAC באופן קיצוני וחבל.
ממועמד רציני לקניה עבור ה SB3 שלי הוא הפך לכרטיס קול חיצוני ותו לא.
כניסה אחת נוספת לא אמורה להשפיע על המחיר של ה DAC באופן קיצוני וחבל.
ממועמד רציני לקניה עבור ה SB3 שלי הוא הפך לכרטיס קול חיצוני ותו לא.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
סקירה מאוד מעניינת.
המכשיר קצת פחות. כמו שאמר קודמי, זהו בעצם כרטיס קול חיצוני עם הרחבה לנגנים ניידים (סטרימר בלות'ות??).
רעיון שיווקי מעניין (ואף גאוני יש לומר) מצד היצרנית לקרוא למכשיר DAC, להעניק לו תחושה יוקרתית, ולמצב אותו שלא בשורה אחת עם כרטיסי קול חיצוניים שונים. בהחלט מישהו חשב שם.
מעניין לראות באמת איך המוצר מתמודד עם כרטיסי קול חיצוניים ופנימיים אחרים (שלא מובנים על הלוח) באותו תג מחיר ואף במחירים נמוכים יותר.
המכשיר קצת פחות. כמו שאמר קודמי, זהו בעצם כרטיס קול חיצוני עם הרחבה לנגנים ניידים (סטרימר בלות'ות??).
רעיון שיווקי מעניין (ואף גאוני יש לומר) מצד היצרנית לקרוא למכשיר DAC, להעניק לו תחושה יוקרתית, ולמצב אותו שלא בשורה אחת עם כרטיסי קול חיצוניים שונים. בהחלט מישהו חשב שם.
מעניין לראות באמת איך המוצר מתמודד עם כרטיסי קול חיצוניים ופנימיים אחרים (שלא מובנים על הלוח) באותו תג מחיר ואף במחירים נמוכים יותר.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לדעתי USB שימושי היום הרבה יותר מכניסה אופטית....לא שגם וגם מזיק.
בכל מיקרה, אחלה מוצר ואחלה סקירה.
בכל מיקרה, אחלה מוצר ואחלה סקירה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
המוצר מתחבר למחשב ישירות בכבל (אלא אם מועברים אליו שירים מנגנים ניידים). איזה תועלת מיוחדת יכולה לספק רשת אלחוטית למוצר זה?FOXY כתב:ביקורת טובה![]()
מוצר שימושי לבעלי רשת אלחוטית.
להמשיך עם המגמה של סקירות DAC...
להפיך- בעלי רשת אלחוטית (שרוצים לנצלה למדיה) יחפשו בידיוק לא את המוצר הזה אלא סטרימר או משהו.
כנראה פיספסת את הראיון מאחורי המוצר. (כנראה בגלל האנטנה - שוב גאונות שיווקית של החברה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שאלה - מה קורה עם מחברים אותו לאחד מהסטרימרים? יש סיכוי לקבל סאונד? או שבלי דרייברים - זה לא יעבוד?
סקירה מעולה!
למה לא עושים כרטיסים דומים עם 5.1?
האם יש צורך בכרטיס קול או שלמעשה הוא מחליף את כרטיס הקול?
סקירה מעולה!
למה לא עושים כרטיסים דומים עם 5.1?
האם יש צורך בכרטיס קול או שלמעשה הוא מחליף את כרטיס הקול?
מסכים איתך לחלוטין לגבי ההשוואה.
הבעיה בארץ שמאד קשה לשים יד על שני ממירים באותו סדר גודל של מחיר. למעט ה- DACMAGIC אני לא מכיר ממיר דומה שזמין לבדיקה בארץ. בכל מקרה, מדובר במוצר מענין מחברה מאד טכנולוגית באופיה, שנבנה על פי אסטרטגיה שיווקית מסויימת ככל הנראה. קשה אחרת להסביר מקלט BLUETOOTH וכניסה אחת של USB.
איתי, כדי לשמוע טוב במחשב אין חובה להשתמש בכרטיס קול כלל. יש יתרון גדול לשימוש בממיר חיצוני כדוגמת הנ"ל ואחרים.
הבעיה בארץ שמאד קשה לשים יד על שני ממירים באותו סדר גודל של מחיר. למעט ה- DACMAGIC אני לא מכיר ממיר דומה שזמין לבדיקה בארץ. בכל מקרה, מדובר במוצר מענין מחברה מאד טכנולוגית באופיה, שנבנה על פי אסטרטגיה שיווקית מסויימת ככל הנראה. קשה אחרת להסביר מקלט BLUETOOTH וכניסה אחת של USB.
איתי, כדי לשמוע טוב במחשב אין חובה להשתמש בכרטיס קול כלל. יש יתרון גדול לשימוש בממיר חיצוני כדוגמת הנ"ל ואחרים.
מאמר מעניין , למוצר מעניין .
אבקש את היתיחסותך לעומק אם אפשר לגבי ההבדלים בין חיבור ה DAC הנ"ל לבין הDAC שברשותך כאשר המקור הוא SB3 .
אולי תוספת קטנה לעניין המאמר ה DAC64 של החברה ניבנה ע"י Robert Watts מתכן ה DAC של חברת DPA שנחשב לאחר ה DACים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם , לדברי חכמים מדובר ב rocket science .
אבקש את היתיחסותך לעומק אם אפשר לגבי ההבדלים בין חיבור ה DAC הנ"ל לבין הDAC שברשותך כאשר המקור הוא SB3 .
אולי תוספת קטנה לעניין המאמר ה DAC64 של החברה ניבנה ע"י Robert Watts מתכן ה DAC של חברת DPA שנחשב לאחר ה DACים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם , לדברי חכמים מדובר ב rocket science .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
הברווז הוא המצאה גאונית
הבעייה שמחברים אותה למחשב.......
גם אני החלטתי להפוך את המחשב למקור העיקרי שלי. ורכשתי את הברווז הקסום של קיימברידג'.
הבעייה ש :
א. אני מתעצל להעלות את כל הדיסקים שלי למחשב (והדיסקים הולכים ומתרבים כך שהבעייה גדלה והולכת)
ב. עדיין לא מצאתי מימשק ידידותי זמין ונוח לקשישים כמוני - לפחות לא בחינם.
הקונספט של סאונד ללא חלקים נעים (מלבד הדרייברים ברמקול) נשמע לי הפתרון היחיד האפשרי בעתיד - עם דיסקים SSD, ממירים וכנראה גם מגברים דיגיטלים הפתרון יהיה מושלם ויתבסס על אלקטרוניקה בלבד ללא מכניקה ובניצולת ואמינות גבוהות מאד. אלא אם כן אתה מאלה שבא להם להתעסק עם פלטות מסתובבות ב10,000$ או יותר לשם השעשוע.
גם אני החלטתי להפוך את המחשב למקור העיקרי שלי. ורכשתי את הברווז הקסום של קיימברידג'.
הבעייה ש :
א. אני מתעצל להעלות את כל הדיסקים שלי למחשב (והדיסקים הולכים ומתרבים כך שהבעייה גדלה והולכת)
ב. עדיין לא מצאתי מימשק ידידותי זמין ונוח לקשישים כמוני - לפחות לא בחינם.
הקונספט של סאונד ללא חלקים נעים (מלבד הדרייברים ברמקול) נשמע לי הפתרון היחיד האפשרי בעתיד - עם דיסקים SSD, ממירים וכנראה גם מגברים דיגיטלים הפתרון יהיה מושלם ויתבסס על אלקטרוניקה בלבד ללא מכניקה ובניצולת ואמינות גבוהות מאד. אלא אם כן אתה מאלה שבא להם להתעסק עם פלטות מסתובבות ב10,000$ או יותר לשם השעשוע.
אבל אם רוצים את הממשק -> יש סיכוי טוב שSoftsqueeze יעבוד איתו עם יציאת הUSB...yairf כתב:אייל לא נראה לי שאפשר לחבר את ה-Chord ל-SB3......
ליאור.