אוזניות BT ל PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

זמן המשחק שלי ב-PS3 הוא בעיקר בלילות (כשהאישה והילדים ישנים) כך שיוצא שאני מחמיץ לרוב את הפסקול\אפקטי הקול של המשחקים.
חשבתי לרכוש אוזניות bluetooth , אך קראתי בכמה מקומות שה PS3 תומך אך ורק בהעברת קול (דיבור) כך שלא ניתן לשמוע שירים\פסקול משחקים.
הבעיה היא שאין ל-PS3 חיבור אוזניות סטנדרטי (3.5), יש למישהו המלצה\רעיון ?
Natural Born Gamer

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

גוגל
עקרונית השאלה היא כמה אתה רוצה סראונד וכמה כסף אתה מוכן להשקיע.
1. שימוש בכבל קומפוננט לחיבור עם שתי חיבורי סאונד סטראופוני (RCA):
א. לכל טלווזיה כמעט יש יציאה לאוזניות. אתה יכול לחבר לשם אוזיות חוטיות או אלחוטיות.
ב. גם לרסיבר שלך יש יציאה לאוזניות.

2. ממיר מאודיו דיגיטלי לאנאלוגי ייתן לך את הסאונד ישירות מהקונסולה במקרה והפתרון קומפוננט לא מתאים לך. יש לך שתי אפשריות:
א. ממיר לסאונד סטראופוני. אותו רעיון כמו לחבר אוזניות לרסיבר או לטלוויזיה.
ב. הפתרון המלא:
האוזניות של טריטון ל- 360 זה אמנם מיועד לקונסולה אחרת אבל זה ממיר סאונד אופטי לסראונד ושולח לאוזניות סראונד.

[left] *
True 5.1 Digital Audio Headset
Dolby Digital and Dolby Prologic Certified
Digital audio connection for DVD, PC, PS2, PS3, XBOX, XBOX360, and all other devices with digital audio output
8 speakers, 4 in each ear cup
In-line volume adjustment for Front, Center, Rear and Subwoofer controls
Includes external 5.1 audio controller or can connect with any 5.1 amplifier
Detachable microphone, for PC gamers and XBOX live compatible
Light weight and ergonomically designed for comfort and quality to allow for extended periods of use
[/left]

את המיקרופון אתה לא יכול לחבר בצורה שמוצעת באתר שלהם אלא תצטרך לקנות כרטיס קול USB ולחבר אותו לשם - או להמשיך עם ה- BT.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

sierra13 תודה על התשובה המופרטת אבל האוזניות שהצעת אינן אלחוטיות.
אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות לטובת שימוש עם ה PS3
Natural Born Gamer

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני מבין.
ההמלצה שלי זה שתעשה הפרדה בין אוזניות BT שידברו עם המשדר BT של ה-PS3, לבין אוזניות אלחוטיות סטנדרטיות.
אוזניות אלחוטיות דרך ה- BT של ה- PS3 אני לא חושב שתמצא מכיוון שעד כמה שאני יודע סוני לא מאפשרת את זה.
לפי זה נראה לי שאתה זקוק לאוזניות אלחוטיות "סטנדרטיות".
אתה יכול לחבר אותן כמו שכתבתי מעל ההמלצה בסוף לאוזניות של טריטון - כלומר סאונד בסטריאו דרך החיבור קומפוננט או מהטלווזיה או מהרסיבר.
אם זה באמת ככה, אתה פשוט זקוק להמלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה בלי קשר ל- PS3 - אולי כאלו שמתאימות יותר למשחקים (ולא למוזיקה למשל) אז סביר להניח שאוזניות שמתאימות לקולנוע ביתי יתאימו גם לך. אני לא ממש מתמצא אבל אולי מישהו פה יוכל לעזור או שאולי בפורומים של קולנוע ביתי.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

לאחי יש אזניות סטריאופוניות BT, אני לא זוכר האם יש שם גם מיקרופון, סביר להניח שיש כזה דגם, השאלה היא המחיר.
Vocare Ad Regnum

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #6 

אם אתה מחפש אוזניות סראונד ב BT - אני לא מאמין שתמצא משהו שכזה. אפילו הפתרונות היקרים ביותר ל PS3 לא משדרים סראונד ב BT - הנה דוגמא:

http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 5&cl=us,en

נראה לי שהפתרון ש sierra13 הציע לך עונה בדיוק על צרכיך, לא? אתה שולל אותו רק בגלל שהוא לא BT? מה ההיגיון?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

PS3 לא תומך אפילו בסטריאו דרך BT...
מומלץ לחשוב על פתרונות אחרים - אם באמצעות האוזניות שמתחברות לאופטי ואם באמצעות סוג חיבור אחר.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

Huber, Itay_Pollak
אני מחפש אוזניות אלחוטיות ולאו דווקא מבוססות BT, מה שהוצע ע"י sierra13 הם אוזניות חוטיות ולכן אינם מתאימות לדרישתי.
ברור לי כי האוזניות יחוברו או לרסיבר שלי או לPS3 דרך החיבור האופטי, מכיוון שה PS3 לא תומך אפילו בסטריאו דרך BT...
Natural Born Gamer

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #9 

אז אפא הבעייה? אם ה PS3 שלך מחובר לרסיבר, כל אוזניות אלחוטיות טובות (בתקציב שהגדרת לעצמך כמובן) יעשו את העבודה, לא? אתה לא חייב לחפש אוזניות יעודיות ל PS3 אלא אוזניות אלחוטיות טובות וזהו. לצערך אני מניח שאין בפורום הזה (קונסולות הכוונה) יותר מידיי אנשים עם ניסיון באוזניות אלחוטיות ולכן אני חושב שעדיף לך להעביר את השאלה לפורום אחר באתר - אני מניח שפה המקום הנכון:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=18

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

sierra13 כתב:אני מבין.
לפי זה נראה לי שאתה זקוק לאוזניות אלחוטיות "סטנדרטיות".
אתה יכול לחבר אותן כמו שכתבתי מעל ההמלצה בסוף לאוזניות של טריטון - כלומר סאונד בסטריאו דרך החיבור קומפוננט או מהטלווזיה או מהרסיבר.
אם זה באמת ככה, אתה פשוט זקוק להמלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה בלי קשר ל- PS3 - אולי כאלו שמתאימות יותר למשחקים (ולא למוזיקה למשל) אז סביר להניח שאוזניות שמתאימות לקולנוע ביתי יתאימו גם לך. אני לא ממש מתמצא אבל אולי מישהו פה יוכל לעזור או שאולי בפורומים של קולנוע ביתי.
...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”